Beat Blue Monday: spectaculaire winactie!

Vandaag is het Blue Monday, volgens wetenschappers de meest depressieve dag van het jaar. Het schijnt te maken te hebben met het feit dat de feestdagen achter de rug zijn, het voorjaar nog heel ver weg is en de meeste goede voornemens voor het nieuwe jaar al gesneuveld zijn. Nu vind ik januari sowieso de meest saaie maand van het jaar, die mag van mij helemaal geskipped worden ๐Ÿ˜‰ In het kader van ‘Beat Blue Monday’ heb ik vandaag een super gave winactie voor jullie: ik geef een mega groot Beautypakket weg! Lees snel verder om te weten te komen hoe je mee kunt doen!

Beat Blue Monday
Beat Blue Monday

Het ‘Beat Blue Monday’ pakket is ontzettend groot, en heel mooi (vind ik zelf, hihihi!). Het is echt een prachtig pakket voor iedere Beauty-liefhebber, en bevat producten van o.a. essence en Catrice, Dr. Organic, Pupa, Rituals, Wat Maakt Je Mooi en De Tuinen. Het zijn producten die ik de afgelopen maanden heb ontvangen van bedrijven, maar er zitten ook producten tussen die ik zelf gekocht heb. Uiteraard zijn alle producten nieuw en ongebruikt ๐Ÿ˜‰

Beat Blue Monday
Nagellak, lipproducten, dagcrรจme, parfum: er zit van alles in het Beat Blue Monday pakket. Mocht jij het pakket winnen en er zit een kleur tussen die je zelf niet zo mooi vindt, dan kun je er vast wel iemand in je omgeving blij mee maken. Maar eigenlijk zijn het allemaal heel mooie, draagbare kleuren vind ik zelf.

Beat Blue Monday
Zo maak je kans

Om kans te maken op dit grote Beat Blue Monday pakket, moet je het volgende doen:

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft mee te doen.
 • Like de Facebook-pagina van Beautyspots en like en deel het bericht wat ik over dit artikel post op Facebook, met je vrienden.
 • Voor een extra winkans: volg Beautyspots op Twitter en deel daar ook dit artikel.
 • Voor nog een extra winkans: vertel in je reactie wat jouw ultieme tip tegen een januari-dip is.

Beat Blue Monday
Deze winactie loopt tot en met zaterdag 21 januari a.s. Op zondag 22 januari neem ik per mail contact op met de winnaar. Zorg dat je binnen 72 uur reageert op deze mail, anders gaat de prijs naar iemand anders. Het is dus belangrijk om onder een geldig email-adres te reageren. Succes!

45 Comments on Beat Blue Monday: spectaculaire winactie!

 1. Nadia
  21 januari 2017 at 22:09 (5 jaren ago)

  Op Blue Monday lag ik verkouden in mijn bedje. Buiten was het grijs en nat. Met dit leuke pakket zou deze week niet zo erg zijn geweest voor mij. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 2. Anke
  21 januari 2017 at 20:15 (5 jaren ago)

  Gedeeld! Ik waag toch maar een kansje, het is namelijk wel een hele leuke winactie!

  Mijn tip: wandelen! Lekker in de zon en de vrieskou….echt genieten! Zeker 10.000 stappen per dag…dat geeft mij een goed humeur en energie…..dag dip!

  Fingerscrossed!

  Beantwoorden
 3. Riekie Bos
  21 januari 2017 at 12:11 (5 jaren ago)

  mijn januari-dip-tip:
  Plan eind januari iets leuks waar je de hele maand naar uit kunt kijken en blij van word:
  een dagje naar de sauna met vriendinnen of een weekendje naar een leuke stad zoals Antwerpen.
  Dat zijn dingen die mij door de maand januari heen helpen en voor je het weet is het voorjaar.

  Beantwoorden
 4. Marina
  20 januari 2017 at 07:54 (5 jaren ago)

  Ik doe graag mee! Mijn tip is om gewoon te doen wat je altijd doet. Soms een zonnebank en dan weer eens een lange wandeling. Heerlijk met het gezin en de hond.

  Beantwoorden
 5. Julia Kuijpers
  20 januari 2017 at 00:10 (5 jaren ago)

  Mooi pakket!! Ik doe mee hoor.
  Mijn tip is ergens naar toe gaan waar de lucht wel blauw is… ipv grijs zoals hier. Hoeft niet eens tropisch eiland te zijn…. maar gewoon blauwe lucht. Ik verlang er zo naar.

  Beantwoorden
 6. Anneke Hamming
  19 januari 2017 at 23:21 (5 jaren ago)

  Mijn januari winterdiptip… Stop met wachten tot het weekend is, tot het vakantie is of tot wat dan ook. Het leven vindt nu plaats. Maak er nu iets moois van!

  Beantwoorden
 7. Ling Choi
  19 januari 2017 at 21:49 (5 jaren ago)

  Supergave actie! Plan eens in de week een me -time voor jezelf bijvoorbeeld in bad gaan of een filmpje kijken. Je komt er helemaal tot rust.

  Beantwoorden
 8. julia van empel-stamate
  19 januari 2017 at 21:37 (5 jaren ago)

  Ik doe graag mee. Ik kan hem delen met mijn vriendin en haar dochters

  Beantwoorden
 9. Judith
  19 januari 2017 at 21:04 (5 jaren ago)

  Ik wil ook wel een gokje wagen. Mijn tip is: je nagels in een vrolijke kleur lakken dan heb je altijd iets leuks om naar te kijken.

  Beantwoorden
 10. Marjolijn van rijn
  19 januari 2017 at 19:55 (5 jaren ago)

  Ik doe graag mee en mijn tip voor de januari dip is beautyspots lezen word je altijd weer vrolijk van althans ik wel

  Beantwoorden
 11. Marlot
  19 januari 2017 at 19:32 (5 jaren ago)

  Wauw wat een super leuk pakket ;), ik maak heel graag kans. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

  Beantwoorden
 12. Tamara TS
  18 januari 2017 at 21:13 (5 jaren ago)

  Wat een geweldig pakket! Natuurlijk doe ik heel graag mee. Mijn tip tegen de januari-dip is 1 keer per week onder de zonnebank gaan. Ik kreeg deze tip ooit vanwege herfst/winterdepressies en het werkt perfect voor mij.
  (FB Tamara Mara GroรŸmaul, Twitter @paramara1982)

  Beantwoorden
 13. Mireille
  18 januari 2017 at 07:24 (5 jaren ago)

  Ik doe niet mee. Maar wat een toffe actie.

  Beantwoorden
 14. Peggy
  18 januari 2017 at 01:31 (5 jaren ago)

  Ik doe mee want hier wordt een vrouw heel erg blij van. Wat goed tegen een januari dip.
  Maar mijn tip is. Lekker in bad met olie en 2016 weg schrobben met facial scrub (ik gebruik die van melรฉne) zalig spul proberen waard. En je body lekker scrubben. Daarna gezichtsmasker dan lekker in crรจmen ook je body. En je bent je dip kwijt

  Beantwoorden
 15. Anja
  17 januari 2017 at 16:45 (5 jaren ago)

  Ik doe graag mee, volg je op Fb en twitter (bakra1979). De ultieme tip: verwen jezelf met een weekendje weg. Dat doorbreekt de sleur en winterdip

  Beantwoorden
 16. Anke Van Maldegem
  17 januari 2017 at 15:14 (5 jaren ago)

  supercalifragilisticexpialidocious!!!!
  Leuk leuk leuk!
  Kadootjes open maken maakt iedereen blij toch!Of een gezellig film, warm dekentje, heerlijk warm drankje al dan niet door je lief klaargemaakt! mmmm

  Beantwoorden
 17. Ellen
  17 januari 2017 at 13:53 (5 jaren ago)

  Wat een mooie actie, veeeeeel te mooi om te laten liggen. Mijn eigen Wat maakt je Mooi producten zijn bijna op dus ben toe aan nieuwe ๐Ÿ˜‰ Verder kan ik altijd wel iets van Pupa gebruiken. Tja en dan over januari, 4 januari ben ik 35 geworden, idd niet de leukste datum maar om de hele maand te skippen vind ik overdreven :-p Mijn tips;
  – Boswandeling met mijn honden, werkt altijd!
  – Starten met de voorbereiding op de Carnaval, een leuk pak bedenken brengt vanzelf een glimlach
  – en tenslotte: af en toe heerlijk met een kopje thee in een heet bad gaan liggen ๐Ÿ˜‰

  Succes met nog 2 weken januari ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 18. Ilja W
  17 januari 2017 at 12:20 (5 jaren ago)

  Ah supergaaf! Mijn januari tip is dicht bij jezelf blijven, leuke dingen blijven doen en wat ook zeker helpt: iets leuks in het vooruitzicht stellen. Als je weet dat je binnenkort iets leuks gaat doen dan leef je daar naartoe, althans ik dan… Hihi!

  Beantwoorden
 19. melissa
  17 januari 2017 at 10:00 (5 jaren ago)

  Mijn tip tegen een januari-dip: ik heb zojuist clean 9 afgerond en ik barst weer van de energie; ook weer lekker gaan zwemmen, dus ik probeer er gewoon niet aan toe te geven haha. uiteraard volg ik via fb en doe ik heel graag mee. liefs melissa

  Beantwoorden
 20. Cristel Lenssen
  17 januari 2017 at 07:45 (5 jaren ago)

  Wuauwwww..wat een gave actie. Mocht ik al last hebben van blue monday, zorgt dit er wel voor dat mijn dipje als sneeuw voor de zon verdwijnt. Mijn ultieme depri tip zijn mijn kindjes, zij zorgen altijd weer voor een dikke vette smile op mijn gezicht. Verder een lekkere wandeling, met daarna een kop thee en een goed boek of serie doet wonderen. Geluk zoeken in kleine dingen of in dit geweldige grote pakket en zachtjes hopen en duimen dat ik win.

  Beantwoorden
 21. Tamara V
  16 januari 2017 at 23:35 (5 jaren ago)

  Door jezelf te focussen op gezellige dingen om je heen is de dag voorbij gevlogen voor dat je er erg in hebt.

  Beantwoorden
 22. mj van klaveren
  16 januari 2017 at 23:21 (5 jaren ago)

  ahhhh wat een kans wat een klapper zo groot een super pakket ik doe mee

  Beantwoorden
 23. Mariska
  16 januari 2017 at 21:44 (5 jaren ago)

  Wat een ontzettend grote winactie! Mijn ultieme tip om het januari dipje te overleven is om op tijd je rust te pakken, doen wat je graag wilt en je dromen achterna te gaan.

  Beantwoorden
 24. Cindy
  16 januari 2017 at 21:20 (5 jaren ago)

  Wat een leuk pakket zeg, ik doe graag mee!
  Zal e.e.a. delen op de genoemde social media.

  Januari is erg, meestal kijk ik uit naar een weekje zon in februari, wat het minder erg maakt.
  Wat januari fijn maakt, en dat is dus mijn ultieme tip, is: ga dat weekje naar de zon gewoon in januari doen hihi.
  Ben net terug en oh wat was die zon fijn!
  Ik vergeet maar even dat ik vandaag, op Blue MOnday, weer moest beginnen, en zo verschrikkelijk verkouden ben dat ik me er belabberd door voel…

  Beantwoorden
 25. Linda raaijmakers
  16 januari 2017 at 21:19 (5 jaren ago)

  Mijn tip tegen een januari-dip is lekker wandelen met onze tweeling Lucas en Eva in de Grote Peel en genieten van de mooie natuur om daarna op te warmen in een subtropisch zwemparadijs om de hoek en de dag afsluiten met gezamenlijk Frozen kijken onder een dekentje ๐Ÿ˜€

  Beantwoorden
 26. Laura
  16 januari 2017 at 19:40 (5 jaren ago)

  Super leuk dat je zo’n gaaf pakket weggeeft! Hier in huis juist geen depri gevoel te bespeuren, juist met een “soort van” dieet begonnen deze week en dat gaat zelfs goed! Wie weet kan ik met het pakketje mijn gedachten afleiden van lekkers eten ๐Ÿ˜‰ Mijn tip: denk vooral er niet te veel over na en ga gewoon lekker je dingen doen zoals je ook in alle andere maanden doet. Zoals wij in Twente lekker nuchter zeggen, ’t is toch niks bijzonders?

  Beantwoorden
 27. Roos
  16 januari 2017 at 19:33 (5 jaren ago)

  Wat een mega winactie zeg, mooi pakket. Ik sla over omdat ik al een prachtig pakket van Mireille heb gewonnen en wens alle anderen erg veel succes. Het was hier echt een blue monday, van alles wat er mis kon gaan ging er ook echt goed mis. Gelukkig niks ernstigs maar toch, blij dat deze dag bijna voorbij is. Op naar happy tuesday ๐Ÿ™‚ x

  Beantwoorden
 28. Annette
  16 januari 2017 at 19:04 (5 jaren ago)

  Heerlijk zeg, wat een fijne aktie, zo wordt die maandag een stuk fijner ๐Ÿ™‚ als tip zou ik willen geven koop alvast iets voorjaarsachtigs bijvoorbeeld een mooi bosje tulpen of een leuk mode item dan krijg je zin in het voorjaar en wordt die lange maand wat draaglijker ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 29. ilsiee prins
  16 januari 2017 at 18:59 (5 jaren ago)

  Wooooowie! Wat een onwijs gaaaf en groot pakket… Wat een verwennerij zeg. helemaal super dat je dit organiseert voor de lezers van je blog…. Ik doe heeeeel erg graag mee voor een kansje.. 1 van mijn goede voornemens in 2017 is iets meer ilsiee tijd, en daarbij iets beter voor mezelf opkomen! ๐Ÿ˜‰ ben er al druk mee aan het werk hahah.. Gister toevallig een superleuk boek gelezen.. En daarbij een geweldig ‘ezelsbruggetje’ onthouden… Ga hem nog even leuk uitwerken voor mezelf, lekker creatief bezig zijn.. Maaar daar komtie dan;
  Heb ik er last van??
  Kan ik er wat aan veranderen??
  Als 1 van de 2 antwoorden nee is, probeer het dan los te laten & denk er niet meer aan….
  Heb het geprobeerd, en het werkt me nu al aardig……..*versla-je-winterdip*

  Groetje Ilsiee

  Beantwoorden
 30. Anita H.
  16 januari 2017 at 18:57 (5 jaren ago)

  Ik voel ‘m wel hoor, deze Blue Monday. Niet vooruit te branden…. Maar dit pakket winnen, daar zou ik toch wel vrolijk van worden.

  Beantwoorden
 31. chucky1012
  16 januari 2017 at 18:53 (5 jaren ago)

  Leuk en ik doe hรฉรฉl graag mee!
  Mijn ultieme tip tegen een dip deze maand is ga eens naar een wellnessoord zet je mobiele telefoon uit en ga de hele dag geniet en ontspannen…..
  Ik like share tweet etc. deze MEGE WINACTIE van jou.

  Xoxo

  Beantwoorden
 32. Angelique van Vliet
  16 januari 2017 at 17:03 (5 jaren ago)

  Wat een supergaaf pakket zeg, hier ga je iemand vast heel blij mee maken, echt ontzettend lief!
  Ik heb eind vorig jaar een mooie prijs gewonnen, de bekers en daar ben ik heel blij mee, dus ik doe niet mee voor dit pakket. Een ander mag ook geluk hebben!
  Een tip tegen de winterdip, het is al gezegd, maar inderdaad lekker veel de natuur in, frisse buitenlucht en genieten van de momenten dat de zon er wel is!
  Jij weer een goed jaar toegewenst Natasja, ik ga weer genieten van je artikelen!

  Beantwoorden
 33. Madeleine
  16 januari 2017 at 16:48 (5 jaren ago)

  doe heel graag mee want heb niet veel make up spulletjes zijn helaas extra kosten voor mijn om te kopen en me kinderen gaan toch voor al wil ik er zelf oo kwel is keer leuk uit zien dus doe ik graag mee

  Beantwoorden
 34. gea
  16 januari 2017 at 16:41 (5 jaren ago)

  leuk pakket!
  Ik ben dit jaar begonnen met naar de kapper te gaan.knippen en nieuwe haarkleur.
  Als ik me iets minder voel dan heb je dat te accepteren en neem ik pas op de plaats, dan moet er van mij in m’n dagelijkse bezigheden even niet zoveel.Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leventje en daardoor sta je anders in het leven en ik ben altijd positief en ga ervoor. Vandaag is helaas wel een echte blue monday en das jammer, want ik geloof niet in die data’s. Wat mij in mijn moeilijke periodes hielp. was bewegen in de buitenlucht en daar kan ik ook niet zonder. Momentje voor jezelf op de dag, ook al ben ik alleenstaande moeder en zorg alleen voor mijn 3 schatten. Er is altijd iets leuks op de dag.

  Beantwoorden
 35. Mariรซlle
  16 januari 2017 at 16:39 (5 jaren ago)

  Wat een geweldig pakket!! Het is dat ik er al veel van heb geprobeerd, daarom laat ik het aan iemand anders over. Maar super tof en zoveel dierproefvrij <3

  Beantwoorden
 36. Jacqueline Roose
  16 januari 2017 at 16:32 (5 jaren ago)

  Ik maak een mooie fietstocht of een heerlijke strandwandeling, eet een lekker stuk chocolade met een kop thee. Ga op zoek naar een gezond recept, neem een heerlijke warm bad en verwen daarna(mocht ik de gelukkige winnares zijn) mezelf met jouw mooie beautypakket!

  Beantwoorden
 37. Engelina
  16 januari 2017 at 16:26 (5 jaren ago)

  Wat een prachtig pakket, ik heb alle stappen gevolgd. Mijn ultieme anti januari tip is alvast lekker in een zomerse stemming komen met felle nagellak kleurtjes, frisse showergels en een hoop comedy films.

  Beantwoorden
 38. Irene Niec
  16 januari 2017 at 16:19 (5 jaren ago)

  Zo een gaaf pakket, daar zou ik dolblij mee zijn, graag doe ik mee
  Ik heb helaas geen tip tegen een januari dip omdat ik daar geen last van heb gelukkig, wel maak ik iedere dag een flinke wandeling wat voor weer het ook is, daar wordt ik vrolijk van

  Beantwoorden
 39. jeanne
  16 januari 2017 at 16:19 (5 jaren ago)

  wat een mega groot pakket met mooi spulletjes. ik doe graag mee. mijn tip tegen een winterdip is veel wandelen en binnen huis een mooie cd opzetten met zomerse swingende muziek, en dansen maar heb helaas geen twitter maar zal hem delen

  Beantwoorden
 40. jeanne
  16 januari 2017 at 16:17 (5 jaren ago)

  wat een mega groot pakket met mooi spulletjes. ik doe graag mee. mijn tip tegen een winterdip is veel wandelen en binnen huis een mooie cd opzetten met zomerse swingende muziek, en dansen maar

  Beantwoorden
 41. Anja
  16 januari 2017 at 16:08 (5 jaren ago)

  Wat een ontzettend mooi pakket, ik maak graag kans. Mijn ultieme tip tegen een januari dip: elke dag minimaal een half uur buiten bewegen. Weer of geen weer! Je krijgt zo je dagelijkse portie beweging, je dagelijkse portie buitenlucht, je maakt je hoofd lekker leeg. En het is heerlijk om weer binnen te komen als je uit de kou komt. Kortom, een hele simpele docht hele effectieve manier om deze grauwe en koude maand prima door te komen!

  Beantwoorden
 42. Marian Zw.
  16 januari 2017 at 15:47 (5 jaren ago)

  Gaaf zo’n pakket. Leuk ook dat, als je wint, ook nog weer kleurtjes kunt delen! Ik ga, als ik last heb van een dip meestal elkker in bad met een tijdschrift en een lekkere badolie. Daar knapt een mens weer helemaal van op.

  Beantwoorden
 43. Jacqueline
  16 januari 2017 at 15:43 (5 jaren ago)

  Wow wat een leuke actie, ik doe heel erg graag mee

  Beantwoorden
 44. Claudia Diependaal
  16 januari 2017 at 15:41 (5 jaren ago)

  Tja wat is de ultieme uit je dip tip….. Ik heb al jaren MS dus die maandag van nu sietse m niets eigenlijk haha. Ik ben altijd positief TE positief soms. Maar over dingen die je niet kunt veranderen moet je niet te lang denken. Want anders raak je idd in een depressie. Dus zie alles van de zonnige kant.alles komt goed!

  Beantwoorden
  • Claudia Diependaal
   16 januari 2017 at 15:43 (5 jaren ago)

   Sietse m moest worden doet me niets . Ik zag het pas toen mijn reactie al verstuurd was. Oeps.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.