Beau de l´Or Divine Sensation Beauty Spray

Een gezichtsspray is allang geen onbekend product meer in de dagelijkse gezichtsverzorging, ik gebruik er ook regelmatig eentje. Vandaag laat ik je een heel luxe exemplaar zien, waarmee ik kennis maakte tijdens het Mr. Goodiebag Event. Divine Sensation Beauty Spray van Beau de l´Or bevat verschillende vitamines en Cashmere, en doet dus meer dan je huid hydrateren. Ik vertel je er graag wat meer over.

Divine SensationDivine Sensation Beauty Spray

Ik gebruik een gezichtsspray vooral om ´s ochtends mijn make-up te fixeren, of in de zomer als opfrisser tussendoor. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer momenten waarop het heerlijk is om je gezichtshuid een frisse oppepper te geven. Tijdens een lange werkdag, vaak ook nog in een ruimte waar airco aanwezig is, kan het je een enorme boost geven om je huid even op te frissen tussendoor. Na een lange autorit, waarna je je meestal niet meer echt fris en fruitig voelt, doet een gezichtsspray wonderen. Tussen twee afspraken door zorgt een gezichtsspray ervoor dat je weer helemaal fris bij je tweede afspraak verschijnt. Na het sporten, als je nog niet meteen onder de douche kunt springen. Na een dagje strand (of al tijdens dat dagje strand). En natuurlijk tijdens een lange vliegreis, eigenlijk is het dan onmisbaar.

Voor al die momenten biedt Divine Sensation Beauty Spray je een fris gevoel, maar deze spray geeft je huid meer dan dat. De toegevoegde vitamines en cashmere verzorgen en verzachten je huid. Hierdoor is het product ook erg geschikt om bijvoorbeeld op je décolleté, of de bovenkant van je handen te gebruiken.

Divine SensationIngrediënten

Naast de eerder genoemde vitamines en cashmere-extract bevat Divine Sensation Glycerine en Wonderolie. Wonderolie (of Castor Olie) is rijk aan Omega 9 vetten welke de huid elastisch houdt en rimpelvorming helpt voorkomen. Daarnaast beschermt het de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Beauty Spray bevat tevens parfum, wees hierop bedacht als je huid hier gevoelig voor is.

Divine Sensation bevat geen dierlijke ingrediënten en parabenen, en is niet op dieren getest.

Divine SensationDivine Sensation Beauty Spray zit in een handzame flacon van 20 ml verpakt. Hierdoor past hij eenvoudig in je make-up tasje, en kan hij ook gewoon mee in je handbagage als je gaat vliegen. Nadeel is dan weer wel dat hij wat sneller op is, een iets groter formaat ernaast in het assortiment zou ik persoonlijk ideaal vinden. Wie weet, in de toekomst…

Divine SensationGebruik en werking

Ik heb de Divine Sensation Beauty Spray van Beau de l’Or op meerdere manieren gebruikt. Allereerst als fixing spray voor mijn make-up, na het aanbrengen hiervan. Wat hierbij opvalt, is dat de spray precies fijn genoeg is, ik heb niet het gevoel alsof ik mijn make-up er met een hogedrukreiniger meteen weer af spuit, hihihi! Wat ook opvalt bij het gebruik, is de heerlijke, licht-bloemige geur van de spray. Dit geeft het product een luxe uitstraling, die ik er ook perfect bij vind passen.

Daarnaast heb ik de spray gebruikt als extra boost, bijvoorbeeld voor ik een gezichtsmasker aanbracht. Of voor het aanbrengen van mijn nachtcrème. En tot slot heb ik hem ook voor mijn handen gebruikt. ’s Avonds voor ik ga slapen smeer ik mijn handen altijd in met een rijke handcrème. In dit geval sprayde ik na het inmasseren twee spraytjes van Divine Sensation op de bovenkant van mijn handen en depte dit met mijn vingers licht in de huid. Echt, mijn handen hebben nog nooit zo zacht aangevoeld!

Conclusie

Divine Sensation is een erg mooi product, mijn huid voelt na het aanbrengen heerlijk zacht en intens gehydrateerd. Of het een onmisbaar product is? Nou nee, dat kan ik niet echt zeggen, er zijn natuurlijk genoeg gezichtssprays die het ook prima doen. Divine Sensation geeft mijn huid echter wel wat extra’s, dat voel ik en dat merk ik ook gedurende de dag. En mijn huid heeft een hele mooie glow na het aanbrengen en indeppen. Ik zie het als een hele mooie toevoeging aan mijn gezichtsverzorgingsroutine, een beetje luxe wat je jezelf af en toe best mag gunnen vind ik. Ik vind de prijs van het product overigens wel een beetje té luxe, of het flesje wat je voor dat geld krijgt aan de kleine kant 😉

Divine Sensation Beauty Spray kost € 24,95 voor 20 ml en is verkrijgbaar via de eigen webshop van Beau de l’Or, en via verschillende verkooppunten. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

7 Comments on Beau de l´Or Divine Sensation Beauty Spray

 1. bychristiana
  19 mei 2017 at 16:30 (5 jaren ago)

  Wat leuk om te lezen dat je er zo enthousiast over bent. Ik heb eigenlijk standaard zo’n watertje in mijn tas zitten, alleen die zijn wel een stukje minder luxe;-)

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  18 mei 2017 at 19:22 (5 jaren ago)

  Jammer dat er weinig inhoud is in het flesje.
  Het ziet er wel mooi uit.

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Miranda
  18 mei 2017 at 15:13 (5 jaren ago)

  Het klinkt heerlijk. Zelf gebruik ik nooit een fixingspray, m’n ochtend ritueel kent al zoveel handelingen alles bij elkaar.
  Voor een warme zomerdag op vakantie lijkt het me zalig 😎

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  18 mei 2017 at 07:58 (5 jaren ago)

  Ik moet zeggen: ik gebruik het niet voor alle super handige momenten die je noemt. Ik gebruik het alleen als fixing spray en op vakantie op het strand haha… Maar dank voor deze tips hihi!

  Beantwoorden
 5. mireille
  18 mei 2017 at 07:29 (5 jaren ago)

  Ik vind zo’n Spray heerlijk maar na deze review geloof ik dat met de Nutri Bomb Spray van Cenzaa en de Brume Éclat van Payot twee beauty’s in huis heb. En ook de prijs van deze twee is een stuk aantrekkelijker.

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  18 mei 2017 at 07:21 (5 jaren ago)

  Hij is fijn he? Ik gebruik hem ook dagelijks.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.