Beauty Kitchen Inspire Me Body Oil

In de zomer vind ik het altijd een beetje lastig wat te gebruiken als lichaamsverzorging na het douchen. Een bodycrème of -butter vind ik sowieso te vol, en ook veel bodylotions kan ik op echt warme dagen niet verdragen op mijn huid. Onlangs ontving ik de Beauty Kitchen Inspire Me Body Oil, en dat bleek de perfecte zomerverzorging voor mijn huid, ik gebruik haar bijna iedere dag. Vandaag vertel ik je er wat meer over!

Beauty Kitchen Inspire Me Body OilBeauty Kitchen Inspire Me Body Oil

De volledige naam van dit lekkers is Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Oil, onderdeel van de Inspire Me lijn van Beauty Kitchen. Een lijn met verzorgingsproducten die de huid hydrateren en verstevigen, en haar laten stralen. De producten hebben bovendien een heerlijke frisse geur, die ook weer perfect past op warme zomerdagen ♥

Beauty Kitchen Inspire Me Body Oil Beauty Kitchen Inspire Me Body OilIngrediënten

Beauty Kitchen Inspire Me Body Oil heeft een prachtige ingrediëntenlijst. Eigenlijk zie ik alleen maar, of in ieder geval voornamelijk, verzorgende oliën en plantenextracten. De belangrijkste oliën zijn Olijfolie, Abyssinian olie, Jojoba olie en Quinoa olie, die allemaal een eigen stukje van de intensieve huidverzorging voor hun rekening nemen. Essentiële oliën van onder andere Citroengras, Sinaasappel, Grapefruit en Basilicum zorgen voor de frisse, natuurlijke geur van de olie. Een geur die niet te overheersend is, maar wel zorgt voor een echte energieboost aan het begin van de dag. De olie is ook perfect te gebruiken tegen cellulitis of striae op armen, benen, buik of billen. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dat deel niet getest heb, ik gebruik hem gewoon over mijn hele lichaam.

Beauty Kitchen Inspire Me Body Oil Beauty Kitchen Inspire Me Body OilIk vertelde al eens eerder over de mooie, aantrekkelijke verpakkingen van de producten van Beauty Kitchen. De glazen fles waarin Beauty Kitchen Inspire Me Body Oil verpakt zit, is daar een heel mooi voorbeeld van. Deze is namelijk voorzien van een dop met pipetje, waarmee je de olie doseert. Dit werkt niet alleen heel hygiënisch en nauwkeurig, ik vind het ook een leuk en luxe effect geven aan de olie 🙂

Beauty Kitchen Inspire Me Body OilTextuur en werking

Beauty Kitchen Inspire Me Body Oil heeft een dunne textuur, die zich uitstekend over mijn huid laat masseren. Hij heeft slechts heel kort nodig om in mijn huid te trekken, en dat vind ik op warme dagen een nog groter voordeel dan normaal. De olie verzorgt mijn huid ontzettend goed, zonder een voelbaar of vet laagje achter te laten. Wat ze mijn huid wel geeft, is een prachtige glow die de hele dag zichtbaar blijft. En die mijn iets gebruinde huid nog net iets bruiner laat lijken. Ja, ik geloof dat dit wel de perfecte zomerse verzorging voor mijn huid is ♥

Beauty Kitchen Inspire Me Body Oil is verkrijgbaar bij Holland & Barrett en kost € 19,99 voor 100 ml. Dit is niet heel goedkoop, maar de olie is wel extreem zuinig in gebruik, je doet dus erg lang met het flesje. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

7 Comments on Beauty Kitchen Inspire Me Body Oil

 1. Miranda
  25 juni 2017 at 16:13 (1 jaar ago)

  Het klinkt heerlijk, ik ben benieuwd naar de geur, lijkt me heerlijk 🙂

  Beantwoorden
 2. Hennie
  25 juni 2017 at 11:07 (1 jaar ago)

  Oh, wat een heerlijkheid. Dit lijkt mij ook echt een hele prettige aanvulling. Glans = goed!

  PS. Ik wilde je laatste artikel lezen, maar ik zag dat ik daar ook wat producten van heb liggen, dus ik kom terug als mijn artikel af is, want ben benieuwd naar jouw ervaring!

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  24 juni 2017 at 10:04 (1 jaar ago)

  Altijd fijn als het het net wat bruiner doet lijken! Klinkt goed 🙂

  Beantwoorden
 4. Jolanda
  24 juni 2017 at 07:55 (1 jaar ago)

  Mooi product! Een plakkerig laagje en niet snel intrekken vind ik vreselijk. Gelukkig doet deze dat wel!

  Beantwoorden
 5. marije
  24 juni 2017 at 07:33 (1 jaar ago)

  Klinkt lekker zeg! Ben erg benieuwd naar deze producten

  Beantwoorden
 6. Cindy
  24 juni 2017 at 07:29 (1 jaar ago)

  Deze klinkt heerlijk! Stond gisteren nog voor het schap bij Holland & Barrett, alles heeft nu 50% korting. Toch niets gekocht, heb nog voor 4 jaar voorraad denk ik na Florida…

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  24 juni 2017 at 06:57 (1 jaar ago)

  Wat klinkt dit erg fijn.
  Nu ik jou post gelezen heb denk ik erover om dit ook te gaan kopen.
  Zeker omdat het de afgelopen dagen zo warm was geweest en het is nu zomer dus wie weet wat er nog komen gaat.
  Ik heb een droge huid en hou wel van een olie die wat glanzend blijft gedurende de hele dag.

  Fijn weekend Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.