Beauty Kitchen Inspire Me Body Polish

Eén van de mooiste merken die ik dankzij mijn blog ontdekt heb, is Beauty Kitchen. Ik was enorm vereerd dat ik bij de introductie in Nederland mocht zijn, en was direct onder de indruk van dit mooie, natuurlijke merk. Toen ik vorig jaar ook nog eens de oprichtster van Beauty Kitchen mocht ontmoeten en interviewen was dat natuurlijk helemaal geweldig. Vandaag laat ik jullie weer één van de mooie producten uit het assortiment zien, de Beauty Kitchen Inspire Me Body Polish. Een prachtige body scrub die je huid helpt mooi en gezond de winter door te komen!

Beauty Kitchen Inspire Me Body PolishBeauty Kitchen Inspire Me Body Polish

De Beauty Kitchen Inspire Me Body Polish is onderdeel van de Inspire Me verzorgingslijn. Deze bevat producten voor het lichaam met een heerlijk frisse, opwekkende geur en een geweldige werking voor de huid. De geur is perfect om de strijd met de winterblues aan te gaan!

Beauty Kitchen Inspire Me Body PolishIngrediënten

Net als alle producten van Beauty Kitchen zit de Beauty Kitchen Inspire Me Body Polish boordevol mooie, natuurlijke, en vooral effectieve ingrediënten. Naast heel veel verzorgende oliën is Pink Himalaya Zout het voornaamste ingrediënt. Dit zout bevat 84 van de 92 natuurlijke mineralen en sporenelementen in ons lichaam, in vergelijkbare verhoudingen zoals in ons bloed aanwezig. Dit zout is 100% natuurlijk en werkt zuiverend en herstellend op de huid. Daarnaast zorgt het in de Body Polish natuurlijk voor de scrubbende werking.

Beauty Kitchen Inspire Me Body Polish Beauty Kitchen Inspire Me Body PolishTextuur en werking

Beauty Kitchen Inspire Me Body Polish zit in een prachtige glazen pot, voor gebruik kun je de scrub het beste even doorroeren. Dit geldt eigenlijk voor iedere scrub in een pot, omdat de scrubdeeltjes (in dit geval zout) vaak naar beneden zakken. Behalve veel verzorgende oliën bevat de Body Polish onder andere ook Shea Butter, dit verklaart de textuur van de scrub, die niet helemaal olie-achtig is. Hij is echter wel heel vloeibaar, waardoor hij zich goed over de huid laat verdelen.

Beauty Kitchen Inspire Me Body PolishWat verder opvalt zodra je de pot open doet, is de frisse geur van Citroengras. Ik vind dit een heerlijke, opwekkende geur die bovendien heel natuurlijk is. Dat klopt ook, want in de producten van Beauty Kitchen vind je geen kunstmatige parfums, alleen 100% natuurlijke essentiële oliën.

Beauty Kitchen Inspire Me Body PolishDe Beauty Kitchen Inspire Me Body Polish heeft een heerlijke textuur, die zacht aanvoelt bij het scrubben. Mijn eerste gedachte was dat de scrub van mij nog best iets pittiger mocht zijn, maar hij doet wel uitstekend zijn werk. De verzorgende textuur en de opwekkende geur samen zorgen voor een echt me-time momentje onder de douche. Hierdoor start ik mijn drukke dag net iets fijner en kan ik even ontspannen voor ik de dag begin. Het enige (kleine) nadeel van de Body Polish vind ik de groene stukjes (citroengras) die erin zitten. Hoewel dit natuurlijk wel puur natuur is, blijven ze na het afspoelen nog weleens in de douchebak plakken. Maar even extra spoelen lost ook dat probleem natuurlijk zo op 😉

Conclusie en verkrijgbaarheid

Na het afspoelen en afdrogen laat de Body Polish een heerlijk verzorgend laagje achter op mijn huid, eigenlijk is een bodylotion of crème niet meer nodig. Maar natuurlijk wél lekker, en gelukkig heeft Beauty Kitchen ook op dat gebied genoeg lekkers in het assortiment.

Beauty Kitchen Inspire Me Body Polish kost € 19,99 voor 200 gram en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett. Ik heb dit product ontvangen voor een review.

8 Comments on Beauty Kitchen Inspire Me Body Polish

 1. Mariëlle
  10 januari 2018 at 21:31 (1 jaar ago)

  Ik heb deze ook geprobeerd, ik vind het echt een leuk merk!

  Beantwoorden
 2. mireille
  10 januari 2018 at 19:15 (1 jaar ago)

  Heerlijk gewoon zo’n pot Bodyscrub en een mooi merk natuurlijk.

  Beantwoorden
 3. Deb
  10 januari 2018 at 18:33 (1 jaar ago)

  Lijkt me ook weer een heel fijn product dat ik zeker wil proberen! Inmiddels ben ik ook groot fan van het merk geworden en heb de Seahorse plankton moisturizer nu voor de 2e keer in full size gekocht nadat ik de mini uit het Skincare Treasures setje had opgemaakt. Ook heb ik het Abyssinian oil night halo potent mask nu gehaald als nachtverzorging. Ben heel benieuwd.

  Beantwoorden
 4. Miranda
  10 januari 2018 at 14:30 (1 jaar ago)

  Klinkt goed, deze body scrub!
  Ik gebruik die veel te weinig, misschien een goed beauty voornemen voor dit jaar 🙂

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  10 januari 2018 at 10:16 (1 jaar ago)

  Mooie review van een eveneens mooi product!!

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  10 januari 2018 at 07:37 (1 jaar ago)

  Ik denk dat dit spekje naar mijn bekje is! Normaal laat ik zoutscrubs staan, maar deze ziet en klinkt juist lekker zacht. Ik vind het altijd leuk om jouw reviews over scrubs te lezen, want jij houdt van wat grovere scrubs dan ikzelf. Als de textuur van jou dus wat grover had mogen zijn, is ‘ie voor mij precies goed;-)

  Beantwoorden
 7. Marije
  10 januari 2018 at 07:21 (1 jaar ago)

  Klinkt goed! Ik vind dit sowieso een heel inspirerend merk.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  10 januari 2018 at 06:06 (1 jaar ago)

  Fijne uitgebreidde review!
  Veel inhoud.
  Leuk om kado te krijgen of te geven.
  Ik zou dit zeker kopen….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.