Beauty of the Day: dinsdag 10 februari 2015

In de rubriek Beauty of the Day laat ik je zien welke verzorgings- en cosmeticaproducten ik gedurende de hele dag gebruik.

Vandaag laat ik je zien wat ik gisteren allemaal gebruikte op Beauty-gebied. Ik kan alvast verklappen: er zitten een paar prachtige producten tussen!

Beauty of the Day

Beauty of the Day: dinsdag 10 februari 2015

Zoals iedere dag begon ik met het poetsen van mijn tanden. Omdat ik vrij gevoelige tanden heb, gebruik ik altijd tandpasta van Sensodyne, nooit een ander merk op mijn wastafel!

Beauty of the Day

Sinds kort gebruik ik deze heerlijke shampoo en crèmespoeling van l’Oréal Elvive. Natuurlijk vertel ik je er binnenkort meer over! Hot Toddy is momenteel nog een favoriet van mij onder de douche, maar binnenkort moet hij denk ik plaats maken voor wat frissere geuren, als het voorjaar aanbreekt. Maar tot die tijd geniet ik er nog optimaal van! D’Fluff van Lush is nog steeds mijn favoriete scheerzeep.

Beauty of the Day

Mijn gezicht reinigde ik met Cenzaa Microdermabrasion Polish, ik vertelde je er vorige week alles over. Dit travelsize flesje is nu echt op, maar gelukkig heb ik nog een hele fullsize pompflacon staan!

Beauty of the Day

Na het douchen gebruik ik altijd een bodylotion of -butter, vandaag was dat One Ginger Morning Hand and Body Lotion van Treacle Moon. Hoewel de geur wel wat frisser is dan Hot Toddy, vind ik ze uitstekend bij elkaar passen! De Décolleté crème van Dr. Pierre Ricaud ben ik momenteel aan het testen, daar lees je binnenkort meer over.

Beauty of the Day

Gezichtsverzorging en deodorant na het douchen: Dove Go Fresh deo, Lush Tea Tree Water toner, SantaVerde Xingu oogcrème en Avène Rich hydrating cream (review volgt snel). Ik besloot om meteen ook even mijn lippen te scrubben met The Kiss van Lush.

Beauty of the Day

Mijn dagelijkse haarstyling-producten: Ends with Benefits van Cocoa Pink (die spray ik in mijn handdoekdroge haar), na het föhnen doe ik er een klein beetje Zest Hair Gelly van Lush in, en voor de finishing touch gebruik ik Got2b Sparkling Hairspray.

Beauty of the Day

Ik gebruikte het Flawless Matte oogschaduwpalette van Makeup Revolution. Ik had bewust eens een compleet mat palette uitgekozen, maar ik ben er nog niet heel enthousiast over. Nog even verder testen!

Beauty of the Day

De rest van mijn make-up:

Beauty of the Day

Perfume of the Day: Cenzaa eau d’hello <3

Beauty of the Day

Als ik op mijn werk ben, smeer ik eerst even mijn nagelriemen in, en daarna mijn handen. Ik doe dat bewust niet voor ik de deur uitga, omdat anders mijn handen zo over het stuur glibberen, levensgevaarlijk!

Beauty of the Day

’s Avonds na het eten is het tijd om mijn make-up te verwijderen en mijn gezicht te reinigen en te verzorgen. Eerst gebruikte ik de Miss Ella Lotion van Indemne, waar ik je gisteren alles over vertelde. De producten van BYAS ben ik nu een paar weken aan het testen, nog even geduld voor meer info hierover. Ook het oogserum van Tasty Skincare zit nog in de testfase. Mooie producten he?

Beauty of the Day

Omdat ik de hele dag met stofstalen moest werken en nagellak daar slecht tegen bestand is, had ik ’s morgens mijn nagellak verwijderd. ’s Avonds bracht ik een nieuw laagje aan van deze gloednieuwe Alessandro CC Polish. Een heel mooi product, ook hier kan ik je snel meer over vertellen.

Beauty of the Day

Laatste verzorging van de dag (na het tanden poetsen): Carmex lippenbalsem op mijn lippen en een likje handcrème voor mijn handen. Welterusten!

Naar welk van de nieuwe producten ben jij het meest benieuwd? En zag je misschien wel producten voorbij komen die bij jou ook op de badkamer staan?

8 Comments on Beauty of the Day: dinsdag 10 februari 2015

 1. Miranda Aerts
  14 februari 2015 at 07:33 (7 jaren ago)

  Zo, dat zijn er een heleboel. Ik wel benieuwd naar de CC nagellak.

  Beantwoorden
 2. Wojis
  12 februari 2015 at 22:18 (7 jaren ago)

  Leuk dit en wat komen er een mooie dingen aan. Super zeg dat oogschaduw palette. En BAYsS, ik ben heel benieuwd.

  Beantwoorden
 3. Bianca
  12 februari 2015 at 07:14 (7 jaren ago)

  Leuk om te zien wat je dagelijks zoal gebruik, allemaal mooie producten x

  Beantwoorden
 4. Bertine
  11 februari 2015 at 22:13 (7 jaren ago)

  wat een leuk artikel! die bodylotion van treaclemoon wil ik ook nog halen!

  Beantwoorden
 5. Beau
  11 februari 2015 at 20:17 (7 jaren ago)

  Fijne producten voor ons ongeveertigers 😉 ik gebruik zelf de haar producten van L’Oreal Elvive 🙂

  Beantwoorden
 6. Sonja
  11 februari 2015 at 08:00 (7 jaren ago)

  Ik als 40+ kom denk ik aan de helft. Mooie producten en sommige gebruik ik ook of van een ander merk.
  Elke huid heeft andere aandacht nodig, de mijne iets minder denk ik.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  11 februari 2015 at 07:11 (7 jaren ago)

  Wat ziet dat er heel goed uit!
  Het zijn diverse producten die ik niet ken.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.