Beauty of the Day: zondag 12 april 2015

In de rubriek Beauty of the Day laat ik je zien welke verzorgings- en cosmeticaproducten ik gedurende de hele dag gebruik.

Zondag had ik een heerlijk relaxte start van de dag, en dus besloot ik spontaan om een “Beauty of the Day”-dagje in te lassen. Kijk je mee naar wat ik allemaal aan Beauty-producten gebruikte, van ’s morgens bij het opstaan tot ik ’s avonds naar bed ging?

Beauty of the Day

Beauty of the Day: zondag 12 april 2015

Deze shampoo van Organix ben ik sinds kort aan het uittesten (samen met de conditioner), hierover volgt binnenkort een review. Omdat ik op zondag altijd wat meer tijd heb om te douchen, gaf ik mijn haar een lekker maskertje, deze Cherry Mix van Mylène blijft één van mijn favorieten!

Beauty of the Day

Het was weer tijd om wat ongewenste haargroei te lijf te gaan, ik gebruikte hiervoor Whitewash Shower Smoothie van Lush Kitchen. Helaas is de tweede pot ook alweer half leeg…

Beauty of the Day

Nog meer lekkers van Lush: Ghost Shower Gel en de nieuwe Yummy Mummy Body Conditioner, die ook echt Yummy is (ik vertel je er binnenkort alles over). Ja, het was weer afzien onder de douche… #lol

Beauty of the Day

Mijn gezicht reinig ik ’s ochtends onder de douche altijd met deze gezichtszeep van Chagrin Valley, hij is zó goed!

Beauty of the Day

Oh ja, voor het douchen poetste ik eerst nog mijn tanden. Altijd met Sensodyne!

Beauty of the Day

Mijn gezichtsverzorging na het douchen: Lush Tea Tree Toner, Mylène Cell Booster gezichtscrème en Whipped Squalane Eye Moisturizer van Chagrin Valley.

Beauty of the Day

Omdat de tijd van open schoentjes heel snel dichterbij komt, besteed ik momenteel wat extra aandacht aan mijn voeten (dat schiet er in de wintermaanden toch iedere keer weer bij in). Momenteel gebruik ik deze Foot Cream van Oriflame, speciaal voor droge hielen.

Beauty of the Day

Ook in de testfase: de beroemde Lady Speed Stick deodorant.

Beauty of the Day

Deze nieuwe haarproducten van Keune hebben de testfase inmiddels doorlopen, daar vertel ik je deze week meer over!

Beauty of the Day

Mijn make-upjes van zondag. Mijn Urban Decay Naked 3 palette gebruik ik altijd voor een ‘snelle’ look, als ik geen zin of tijd genoeg heb voor een uitgebreide make-up look. Altijd goed! Verder gebruikte ik een paar nieuwe producten, die ik aan het uittesten ben, en waar binnenkort een review over volgt. Zie jij welke producten nieuw zijn?

Beauty of the Day

Daarna maakte ik meteen mijn make-up kwasten schoon, dat was weer twee weken geleden.

Beauty of the Day

En dit was het resultaat! Mijn haar zit een beetje verwaaid, ik was vergeten om meteen na het make-uppen een foto te maken, en had hier dus al een rondje met Benthe gelopen, hihihi!

Beauty of the Day

Mijn gezichtsverzorgingsroutine van de avond: eerst verwijder ik mijn make-up met de Pro Cleanser van Makeup Revolution, daarna reinig ik mijn huid met deze nieuwe Cleansing Soap van Ultima (van beiden volgt nog een review), en dan volgt dezelfde routine als ’s ochtends: toner, gezichtscrème en oogcrème.

Beauty of the Day

Gedurende de dag smeer ik regelmatig mijn nagelriemen en handen in. Mijn nagelriemen zijn momenteel een ramp, dus heb ik weer de ‘ouderwetse’ Lemony Flutter van Lush gekocht, die blijkt uiteindelijk toch gewoon het beste te werken. Beneden in de keuken heb ik altijd een fles Treacle Moon Hand and Body Lotion staan, die vind ik erg fijn om overdag te gebruiken voor mijn handen.

Zo, dit was het weer: mijn dag in verzorgings- en make-up producten. Zie jij nog bekende producten voorbij komen, of nieuwe producten waar je erg nieuwsgierig naar bent?

4 Comments on Beauty of the Day: zondag 12 april 2015

 1. Angela
  14 april 2015 at 08:56 (7 jaren ago)

  Wat een verwennerij allemaal! Prachtige producten, tikje jaloers 😉

  Beantwoorden
 2. Sonja
  14 april 2015 at 08:20 (7 jaren ago)

  Oh wat veel! Ik verbaas mij nog steeds als ik mijzelf vergelijk met andere dames.

  Beantwoorden
 3. Bianca
  14 april 2015 at 07:04 (7 jaren ago)

  Je gebruikt dagelijks echt veel mooie producten, ben heel benieuwd wat jij zelf van de Lady Speed Stick vind x

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  14 april 2015 at 06:56 (7 jaren ago)

  Je producten zien er heel goed uit!
  Het is erg leuk om te zien wat een beautyblogger aan make-up etc. gebruikt 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.