Beauty of the day: zondag 28 november

In een nieuwe aflevering van Beauty of the Day laat ik jullie weer eens een dagje ‘meekijken’ op mijn badkamer en make-up tafel. Je ziet welke gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en make-up producten ik gebruikte gedurende de dag, in een foto-verslag. Zo krijg je ook meteen een kijkje achter de schermen en zie je welke producten ik momenteel allemaal aan het testen ben.

Beauty of the day
Beauty of the day: zondag 27 november 2016

Zondagochtend had ik tijd om uitgebreid te douchen, en dus nam ik het er van. De shampoo en conditioner van Balea heb ik sinds een paar dagen in gebruik, mijn eerste indruk is erg goed. En de geur is hemels! ♥ Het was weer tijd om mijn benen en oksels te scheren, hiervoor gebruik ik bijna altijd de scheergel voor de droge huid van Gilette. De showergel van Treaclemoon is nieuw, en verrukkelijk! (pssst, ik geef binnenkort een exemplaar weg, houd Beautyspots dus in de gaten!)

Beauty of the day
Voor mijn gezicht gebruikte ik eerst de Coffee scrub van Lekker in een Potje, en daarna het Purifying Mud Mask van Ahava. Van de laatste volgt later deze week de review hier op Beauytspots.

Beauty of the day
Na het douchen poetste ik mijn tanden. Na een paar tubes natuurlijke tandpasta gebruik ik sinds kort weer Sensodyne, maar eigenlijk bevielen die natuurlijke tandpasta’s me wel erg goed!

Beauty of the day
Afgelopen zaterdag vond ik in mijn voorraadkast op mijn slaapkamer nog een flesje Cocoa Pink Goatmilk & Honey Body Lotion, de beste bodylotion ever! Deze heeft de heerlijke geur Cozy Blanket, een heerlijke rustgevende, comfy geur die ik momenteel heel goed kan gebruiken.

Beauty of the day
Vóór ik mijn sokken aantrok, heb ik mijn voeten ingesmeerd met de Sooth-it Balm van Graham’s, deze ben ik sinds kort aan het testen.

Beauty of the day
Dit was mijn gezichtsverzorging na het douchen: een Hydrosol (toner) van Wat Maakt Je Mooi, een heerlijke essentiële olie van Darphin, ooggel van Balea en een intens verzorgende dagcrème van Dr. Spiller. Over de laatste lees je ook deze week al meer hier op Beautyspots. Een lekker afwisselende verzorgingsroutine is het he?

Beauty of the day
Mijn huidige deo: Nivea Stress Protect. Ik moest laatst nieuwe deo hebben, en deze was in de bonus bij Albert Heijn. En hij doet het prima, dus hij mag blijven 🙂

Beauty of the day
Mijn haarstylingsproducten: Curl Cream van Affinage en een hairspray van Syoss. Mijn vaste duo, al weken, maanden lang!

Beauty of the day
Time to do some make-up!

Dit is de make-up die ik zondag allemaal gebruikte. Kun je nagaan, eigenlijk ging ik voor een eenvoudige look, hihihi! Ongemerkt komt er heel wat voorbij in mijn make-up routine, heb jij weleens al je dagelijkse make-up producten bij elkaar op de foto gezet?

Beauty of the day
Bloooming van IK Skin Perfection is één van mijn nieuwste Eau de Toilettes. Vervelend hoor, dit soort producten testen 😉

De rest van de dag heb ik geen producten meer gebruikt, op een handcrème na, maar die zie je hieronder nog terug.

Beauty of the day
Dit is mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine in de avond. Ik reinig mijn gezicht met Lush Ultrabland en Let the Good Times Roll (combi-review volgt nog). Daarna gebruik ik weer de Honey Hydrosol van Wat Maakt Je Mooi. Ook de Hyaluron Booster van Balea en de essentiële olie van Darphin komen weer terug. En ik sluit af met een al even lekkere gel-crème van Darphin.

Beauty of the day
Tot slot smeerde ik mijn handen in met deze handcrème van Decubal, en doe wat lippenbalsem van Crazy Rumors op mijn lippen (met de geur van warme choco, mmmm….).

En daarmee sluit ik deze editie van Beauty of the Day weer af, maar liefst 38 producten kwamen er voorbij! Heb jij weleens geteld hoeveel verzorgings- en make-up producten je gebruikt op een dag?

9 Comments on Beauty of the day: zondag 28 november

 1. Hilde
  29 november 2016 at 19:50 (2 jaar ago)

  Wat een hoop verschillende merken ook, leuk om te zien! Die nieuwe douchegel klinkt lekker, ruikt het ook naar koekjes??

  Beantwoorden
 2. Miranda
  29 november 2016 at 18:07 (2 jaar ago)

  Wow, dat zijn er echt veel!
  Ik denk dat ik nog niet de helft gebruik maar daarom ben jij ook de blogger en ik de volger 😉

  Beantwoorden
 3. Natascha
  29 november 2016 at 17:42 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijke producten gebruik je, ik ben benieuwd naar de nieuwe producten van IK skinperfection, die heb ik al lang niet meer gebruikt. Ik heb trouwens nooit geteld hoeveel producten ik gebruik hihi ik denk dat ik dan ook schrik van het aantal.

  Beantwoorden
 4. Cindy
  29 november 2016 at 09:51 (2 jaar ago)

  Ehm, nee, ik denk als ik ga tellen dat ik ervan schrik 🙂
  En die muur in je badkamer is toch zo mooi!

  Beantwoorden
 5. Hennie
  29 november 2016 at 07:51 (2 jaar ago)

  Wat een sfeervolle plaatjes en wat een heerlijke producten. Ik zie dat je zelfs een Dalmatier muur hebt! 🙂

  Beantwoorden
 6. Mireille
  29 november 2016 at 07:23 (2 jaar ago)

  FF zitten tellen ik kom op 27 producten.

  Beantwoorden
 7. marije
  29 november 2016 at 07:10 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijke producten gebruik je! Ik denk dat het bij mij meevalt met wat ik gebruik maar wellicht valt dat uiteindelijk idd tegen als ik het op de foto ga zetten 😉

  Beantwoorden
 8. bianca
  29 november 2016 at 07:09 (2 jaar ago)

  Wanneer is de nieuwe Treaclemoon te koop? Ben zooooo benieuwd.

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  29 november 2016 at 06:31 (2 jaar ago)

  Mooie producten had je die dag gebruikt!
  Fijn om jezelf zo te verwennen met een me-time moment.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.