Beauty Salon Dimensions september 2014

Gisteren ben ik samen met Vera van BeautyNL naar de Beauty Salon Dimensions geweest, de beurs op Beauty-gebied in de Jaarbeurs. Hoewel ik van diverse kanten hoorde dat het dit keer kleiner en minder druk was dan andere keren, heb ik mijn ogen uitgekeken en genoten van alles wat ik gezien heb, het was voor mij tenslotte de eerste keer dat ik er was. Ik heb een aantal heel mooie merken gezien, waarover ik jullie hopelijk binnenkort wat meer kan vertellen op Beautyspots. Uiteraard (;-)) ging ik niet met lege handen naar huis, hieronder laat ik zien wat ik voor moois mee naar huis nam.

Beauty Salon Dimensions

Beauty Salon Dimensions 2014 – Alessandro

Omdat ik wist dat lieve Jane op de stand van Alessandro stond, brachten we daar uiteraard een bezoekje aan. Ze heeft ons alle mooie producten van dit merk laten zien, en heel geduldig een stuk of wat kleurtjes van Striplac laten zien. Ik koos voor drie mooie nieuwe kleurtjes, die jullie ongetwijfeld binnenkort wel een keer voorbij zien komen.

Beauty Salon Dimensions

De Alessandro Dream Cream stond al op mijn verlanglijstje sinds ik een sample had gekregen van Jane, met de aantrekkelijke beurskorting heb ik hem nu eindelijk gekocht. Hij is echt hemels!

Beauty Salon Dimensions

Omdat mijn nagelriemen wel wat extra’s kunnen gebruiken, kocht ik het Alessandro Nail Spa Mango Nagelserum, wat hopelijk een einde maakt aan mijn droge nagelriemen.

Beauty Salon Dimensions

Deze heerlijke producten van de Hand!Spa Age Complex lijn mag ik jullie binnenkort uitgebreid laten zien op Beautyspots, mijn eerste indruk was in ieder geval al Γ©rg goed.

Beauty Salon Dimensions

Deze test samples van Alessandro Nail Hardener en Pro White-Nail effect polish vond ik thuis in mijn tasje, die komen ook altijd van pas!

Beauty Salon Dimensions

Beauty Salon Dimensions – LindeTree

EΓ©n van de eerste stand die we bezocht hebben, was die van LindeTree, waar we heerlijke geur-/massagekaarsen zagen. Aan het eind van de beurs zijn we terug gegaan en heb ik er twee gekocht, in de geuren Wild Fig & Grape (<3) en White Jasmine. De kaarsen zouden een brandduur van 60 uur (!) moeten hebben (mits je ze niet als massage-olie gebruikt uiteraard), ik ben erg benieuwd! Ik vertel je er binnenkort natuurlijk veel meer over.

Beauty Salon Dimensions

Verderop in de stand zag ik ook nog heerlijke verzorgingsproducten, maar ik heb me ingehouden en kocht alleen deze heerlijk ruikende Mango Butter, die o.a. cacaoboter, sheaboter, amandelolie en zonnebloempitolie bevat. Klinkt goed, nietwaar? Ook deze gaat binnenkort de reviewfase in.

Beauty Salon Dimensions

Omdat ik de geur Wild Fig & Grape zo ontzettend lekker vond, kocht ik ook nog geurstokjes in dezelfde geur, zodat ik 24/7 van de geur kan genieten.

Tegelijkertijd met de Beauty Salon Dimensions was ook de Dermafair, waar we ook een bezoekje aan hebben gebracht. Hoewel hier maar heel weinig standhouders aanwezig bleken te zijn, was het toch een interessant bezoekje.

Beauty Salon Dimensions

Beauty Salon Dimensions – Africa Organics/Esse Organic Skincare

Op de stand van Esse Organic Skincare en Africa Organics raakten we aan de praat met een enthousiaste vertegenwoordiger van deze prachtige, heel veelbelovende merken waar ik zeker meer over wil weten en delen. We kregen alvast een kleine tube van de Africa Organics Kalahari Melon Body Wash mee, die ontzettend lekker en fris ruikt. Ben jij ook zo benieuwd naar meer informatie over deze merken?

Beauty Salon Dimensions

Beauty Salon Dimensions – Julie P

Tenslotte raakten we aan de praat met een dame van de Nederlandse importeur van Julie P, een bijzonder verzorgingsproduct, waar ik nu nog verder niet al te veel over ga uitwijden. We kregen bovenstaande producten mee om uit te proberen, over een tijdje vertel ik jullie alles over de werking en mijn ervaring hiermee!

Naar welk van deze producten ben jij het meest benieuwd?

11 Comments on Beauty Salon Dimensions september 2014

 1. Mieke
  16 september 2014 at 18:59 (8 jaren ago)

  Oeh, die geurkaarsen en stokjes lijken me echt heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Vera
  16 september 2014 at 08:45 (8 jaren ago)

  Was gezellig Natasja!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  16 september 2014 at 07:36 (8 jaren ago)

  Wat leuk! Ik zie allemaal merken die ik nog helemaal niet ken x

  Beantwoorden
 4. Deb
  15 september 2014 at 22:05 (8 jaren ago)

  Wat leuk dat je op de beurs geweest bent! Ik ben wel benieuwd naar Alessandro. Ik ben nog compleet onbekend met dit merk en je moet alles uitgeprobeerd hebben, helemaal als nagellak gek πŸ˜‰

  Beantwoorden
 5. Cindy
  15 september 2014 at 20:29 (8 jaren ago)

  Leuke produkten heb je gekocht, benieuwd naar de reviews. Zo’n beurs lijkt me leuk, maar volgens mij kom je gewoon als consument niet naar binnen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 september 2014 at 21:07 (8 jaren ago)

   Nee, als consument mag je inderdaad niet naar binnen. Maar volgens mij mag je wel een introducΓ©e meenemen (ik kan het alleen nergens vinden op de website), dus misschien ken je iemand die erheen gaat?

   Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  15 september 2014 at 18:29 (8 jaren ago)

  Ik ben wel benieuwd naar alle producten, leuke nieuwe aanwinsten!

  Beantwoorden
 7. Mireille
  15 september 2014 at 17:49 (8 jaren ago)

  Leuk hΓ¨ zo’n beurs. Volgens mij is de voorjaarsbeurs altijd drukker. Dan staat Cenzaa ook altijd op de beurs en ik ook.
  Wat een leuk product dat Lindetree, ik hoor graag wat jou bevindingen daarvan zijn.

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 september 2014 at 19:49 (8 jaren ago)

   Leuk, in maart ben ik er zeker weer bij, kom ik koffiedrinken bij je!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.