Beauty Trade Special 2016

Afgelopen zaterdag had ik een welbestede invulling van mijn vrije zaterdag: ik bracht een bezoek aan de Beauty Trade Special 2016. Traditiegetrouw vond deze altijd in de Jaarbeurs in Utrecht plaats, maar dit jaar is deze Beautybeurs naar Den Bosch verhuisd. En ik hoop dat het zo blijft, lees snel verder waarom!

Beauty Trade Special 2016

Beauty Trade Special 2016

De entree (maar eigenlijk de hele entourage) van de Beauty Trade Special was erg sfeervol en sjiek opgezet, ik vond er meteen al veel meer sfeer hangen dan andere jaren in Utrecht. Dat, samen met het feit dat de bereikbaarheid van de Brabanthallen vele malen beter is dan de Jaarbeurs, en ik er hartstikke relaxed naartoe gereden was, was dat ik me meteen al meer op mijn gemak voelde dan andere jaren.

Beauty Trade Special 2016

Ik was om 12 uur bij de Beauty Trade Special, en had tot 5 uur de tijd. Daarna was ik namelijk uitgenodigd om het 20-jarig bestaan van Care Cosmetics mee te vieren, dit vond ook in de Brabanthallen plaats. Onderweg naar Den Bosch vroeg ik mee opeens af of dat niet véél te lang was, of ik niet om twee uur al ‘klaar’ zou zijn met mijn rondje. Ik zal je alvast verklappen: ik kwam gewoon tijd te kort!

Hieronder laat ik je aan de hand van foto’s (héél veel foto’s!) de mooiste en voor mij meest opvallende merken en producten zien. Mocht ik iets of iemand vergeten zijn: vergeef me 😉

Beauty Trade Special 2016

Hier liep ik als eerste tegenaan: drie prachtige nieuwe gezichtsverzorgingslijnen van Chi Essential Cosmetics: A Touch of Roses, A Touch of Lavender en A Touch of Happiness. 100% natuurlijke gezichtsverzorging gecombineerd met aromatherapie. Ik was op slag verliefd op de producten van A Touch of Happiness, met essentiële oliën van sinaasappel, mandarijn en vanille. Binnenkort hoop ik je hier wat meer over te kunnen vertellen!

Beauty Trade Special 2016

Beauty Trade Special 2016

Laviesage Nutricosmetics heeft een aantal lijnen voedingssupplementen ontwikkeld om de conditie van de huid van binnenuit te verbeteren. Ik vond het er erg interessant uitzien!

Beauty Trade Special 2016

Nog een ontzéttend interessant nieuw merk voor mij: Clephar dermatocosmetica. Oorspronkelijk komt dit bedrijf uit België, het ontwikkelt producten met een sterk huidverbeterende werking. Ik raakte gewoon niet uitgepraat met de lieftallige dame, die mij alles vertelde over dit mooie merk en al mijn vragen beantwoordde.

Beauty Trade Special 2016

Naast een Skin Care lijn is er ook een prachtige Wellness lijn, ik vind de verpakkingen zó mooi en puur!

Beauty Trade Special 2016

Ze hadden een aantal ingrediënten los meegenomen en uitgestald, en jullie weten inmiddels wel dat ik gek ben op alle informatie over ingrediënten. Reuze interessant, ik had nog wel een uur door willen kletsen!

Beauty Trade Special 2016

Niet nieuw voor mij, maar wel een heel mooi merk: Mineral Skin Cosmetics.

Beauty Trade Special 2016

Beauty Trade Special 2016

Ik spotte dit interessante make-up merk: UNG Cosmetics. Ik kende het nog niet, en jij?

Beauty Trade Special 2016

Beauty Trade Special 2016

Ik had op de exposantenlijst al gezien dat er ook een stand van [comfort zone]  zou staan, een merk waar ik weleens persberichten van deel, en ontzettend nieuwsgierig naar was. Ook hier heb ik uitgebreid staan praten, en hoop jullie binnenkort wat meer te vertellen over een of meer producten. Het ziet er echt zó mooi uit! En wat een prachtige zonnelijn!

Beauty Trade Special 2016

Daarna kwam ik bij de stand van Puur Company, waar ik compleet verliefd werd op de mooie producten. En dat terwijl het om producten voor kinderen en tieners gaat, en ik die natuurlijk helemaal niet heb. Wat een prachtige verzorgingsproducten zag ik hier! Hierboven zie je Eco.kid, een serie ecologisch verantwoorde en kindvriendelijke producten uit Australië. De producten bevatten geen kunstmatige conserveringsstoffen, geur- en kleurstoffen of agressieve ingrediënten. Prachtig!

Beauty Trade Special 2016

Beauty Trade Special 2016

Loverock kende ik al, dit puur Nederlandse merk is door Dieke zelf ontwikkeld, en bevat prachtige, pure producten die de tere baby- en kinderhuid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf als de zon, koude en wind. Dieke liet mij het allernieuwste product zien, ook hiervan was ik erg onder de indruk!

Beauty Trade Special

Beauty Trade Special 2016

En dan Lady Green ♥ Dit is een complete organic gezichtsverzorgings- en make-up lijn voor jongedames en jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar. Hoe cute zijn de verpakkingen? Ik heb kennis mogen maken met een paar producten, het is net zo lekker als het eruit ziet. En het belangrijkste: de producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en siliconen. Over één van de producten ga ik je binnenkort meer vertellen, ik kan niet wachten!

Beauty Trade Special 2016

Nog een compleet nieuw (het was die ochtend net aangekomen in Nederland) make-up merk wat niet alleen Vegan, dierproefvrij, toxin-free en 100% eco friendly is, maar ook nog eens biologische, huidverbeterende ingrediënten bevat: Emani Vegan Cosmetics. Kijk zelf maar hoe mooi het er allemaal uitziet:

Beauty Trade Special 2016

Beauty Trade Special 2016

Beauty Trade Special 2016

Beauty Trade Special 2016

Is het niet prachtig? Ik was op slag verliefd op de verpakkingen, en ben heel benieuwd naar de producten zelf!

Beauty Trade Special 2016

De prachtige producten van Ahava, ik vind het er zo mooi uitzien!

Beauty Trade Special 2016

Hele mooie make-up van Annemarie Börlind, hier ben ik ook erg benieuwd naar!

Beauty Trade Special 2016

Beauty Trade Special 2016

De nieuwe zomerlook van Pupa ♥ Ik ben vooral erg benieuwd naar de Face & Body higlighter, die ziet er zó mooi uit!

Beauty Trade Special 2016

Beauty Trade Special 2016

Beauties van Beautyproducten van Darphin, een merk met een (voor mij in ieder geval) heel sjieke uitstraling. De verschillende serums stonden hier uitgestald, het zijn net kleine kunstwerkjes.

Beauty Trade Special 2016

Payot heeft ook een uitgebreide zonnelijn, voor zowel gezicht als lichaam. En binnenkort komen de geurkaarsen uit, die je linksonder ziet. Wat ruiken ze lekker!

Beauty Trade Special 2016

Ah, die blushes van T. Le Clerc! ♥ Wat ziet dit merk er toch mooi en sjiek uit.

Beauty Trade Special 2016

En dan die gezichtspoeders, bijna zonde om te gebruiken zo mooi ♥

Tijdens het maken van dit artikel, toen ik de foto’s terug zag, genoot ik nog zo enorm na van de Beauty Trade Special. Wat heb ik veel mooie dingen gezien, en zoveel enthousiaste, lieve mensen gesproken. Je begrijpt vast dat ik als Beautyblogger en Beautyliefhebber een geweldig mooie dag heb gehad. Zoals ik in de eerste alinea al zei: ik hoop echt dat deze nieuwe opzet zo blijft, ik vond de ambiance en de stands van een zoveel betere kwaliteit. Ik heb genoten!

14 Comments on Beauty Trade Special 2016

 1. Astrid
  9 april 2016 at 20:27 (6 jaren ago)

  mooie foto’s! Ik snap dat je helemaal blij wordt van al deze mooie produkten:)

  Beantwoorden
 2. Miranda
  8 april 2016 at 07:02 (6 jaren ago)

  Wat een mooie beurs was het he? Ik stond zaterdag zelf op de stand van Look Good Feel Better en deed toen al een rondje maar omdat ik er maandag weer moest zijn ben ik gewoon nog een keertje rond gegaan, ik kocht wat nieuwe spulletjes voor de salon en vond het ook een enorm relaxte beurs.

  Beantwoorden
 3. Deb
  5 april 2016 at 22:19 (6 jaren ago)

  Wat een leuk verslag en mooie foto’s! Ik ken heel veel merken uit je verslag nog niet. Ik ben zelf niet een echte beursganger, maar deze beurs spreekt me wel heel erg aan met zoveel natuurlijke merken. Zou ook echt iets zijn voor mij om heen te gaan.

  Beantwoorden
 4. manon
  5 april 2016 at 20:22 (6 jaren ago)

  Fijne dag heb je gehad! Ik zie veel mooie producten voorbij komen

  Beantwoorden
 5. Annette
  5 april 2016 at 19:57 (6 jaren ago)

  Heerlijk zo’n kijkje fijn dat je ons even meenam. Ik kan me voorstellen dat je er van hebt genoten.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  5 april 2016 at 19:02 (6 jaren ago)

  Way mooi om te zien, al die prachtige beautyproducten bij elkaar.
  Ik snap wel dat je daar heel blij van wordt 🙂

  Beantwoorden
 7. Talitha
  5 april 2016 at 17:52 (6 jaren ago)

  Ow wat ziet alles er goed uit zeg, ik kan me voorstellen dat je tijd tekort kwam! Ik had de oranje handcreme van ahava in mijn i love myselfbox, die ruikt zo lekker!
  Ik ben ook superbenieuwd naar die touch of happines, en de verpakkingen van lady green.. wow ❤

  Beantwoorden
 8. Jacqueline
  5 april 2016 at 10:08 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke dag moet dat zijn geweest.
  Ben best een beetje jaloers.

  Beantwoorden
 9. Roos
  5 april 2016 at 08:48 (6 jaren ago)

  Wat een mooi verslag Natasja. Ik vind de brabanthallen ook veel meer sfeer hebben dan de jaarbeurs. Fijn om te zien dat er steeds meer natuurlijke mooie merken bijkomen want ieder jaar kwam ik altijd dezelfde grote merken tegen. Ik ben erg benieuwd naar het merk Emani, lijkt me een prachtig dierproefvrij merk.

  Dadosense het zusje van Annemarie Borlind heeft ook een prachtige lijn sensacea waarvan ik hoop dat het ook in Nederland verkocht gaat worden. Heb je daar toevallig iets meer over gehoord? Ben benieuwd groetjes Roos

  Beantwoorden
 10. Mariëlle
  5 april 2016 at 08:31 (6 jaren ago)

  Ik ben er nog nooit geweest en ik weet ook niet of ik er snel zou komen, maaaar wat een hoop moois zeg, wauw!!

  Beantwoorden
 11. jeapiebel
  5 april 2016 at 08:28 (6 jaren ago)

  Dat lijkt een snoepzaak voor mij. Ik zal er zelf ook erg van genieten om al die mooie producten te bewonderen en door je foto’s vind ik al leuk om te zien. Ik ben benieuwd naar je review van sommige producten.

  Beantwoorden
 12. Mireille Mommers
  5 april 2016 at 07:18 (6 jaren ago)

  Oh deze keer heb jij de look van Pupa eerder gezien. Wat ziet deze er weer prachtig uit. Wat een geweldige producten allemaal. Kon ik maar alles in mijn winkeltje verkopen.

  Beantwoorden
 13. Cindy
  5 april 2016 at 06:37 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke dag, en wat een mooie producten komen er voorbij. Zo’n beurs lijkt me geweldig om te bezoeken.

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  5 april 2016 at 06:37 (6 jaren ago)

  Leuk dat je naar deze beurs geweest was.
  Prachtige foto’s.
  Zulke mooie nieuwe make-up en er zijn merken die ik niet ken.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.