Beautymiddag voor Care for Life: het programma!

Zoals ik jullie al eerder vertelde, organiseer ik op zondag 29 mei een Beautymiddag bij mij thuis (West-Brabant) voor mijn lezeressen, de opbrengst hiervan gaat voor volledig naar de stichting Care for Life. Vandaag vertel ik jullie wat we die middag allemaal gaan doen!

Beautymiddag

Programma Beautymiddag 29 mei 2016

Ik heb al een paar keer de vraag gekregen of ik het effect van contouren eens wil laten zien. Dus daar gaan we mee beginnen: ik ga jullie bij mezelf, maar natuurlijk vooral bij jullie laten zien wat voor effect je hiermee kunt bereiken. Ik heb zelf bronzers en highlighters in verschillende tinten, dus er zit voor jou zeker ook een geschikte kleur tussen. En natuurlijk mag je zelf ook aan de slag!

Daarna gaan we écht aan de slag: ik laat jullie zien hoe je met slechts een paar ingrediënten zelf een heerlijke lichaamsscrub kunt maken. Natuurlijk neem je je zelfgemaakte scrub na afloop mee naar huis, evenals het recept. Zodat je het later thuis zelf nog eens kunt namaken.

Vervolgens is het even tijd voor een pauze, en houden we een live ‘Ask me Anything’: je mag me alles vragen wat je wilt, zolang het maar enigszins met Beauty te maken heeft. Dat kunnen vragen zijn over mijn favoriete merken make-up, mijn favoriete geuren, maar ook als je een vraag hebt over bijvoorbeeld het aanbrengen van make-up, mag je die natuurlijk stellen!

Tot slot gaan we nog een kleine parfumproeverij doen. Ik haal daarvoor mijn bescheiden parfumstash tevoorschijn, en dan gaan we kijken of het je lukt om bepaalde geurnoten of soorten parfums te herkennen. Ik vond dit zelf in het begin best moeilijk, maar hoe meer parfums en eau de toilettes ik voor Beautyspots ik heb gereviewd, hoe beter het me afgaat. Ik ben benieuwd of het jullie ook gaat lukken!

Er zijn inmiddels al een aantal aanmeldingen binnen, maar er zijn nog een paar plekjes vrij. Dus als je erbij wilt zijn, geef je dan even op via info@beautyspots.nl De kosten voor deze middag, die van half 2 tot een uur of 5 duurt en uiteraard inclusief de nodige hapjes en drankjes is, bedragen 15 euro. Dit bedrag gaat volledig naar Care for Life, dus je hebt niet alleen een gezellige middag, maar je steunt ook nog eens een prachtig goed doel. Kom je ook?

6 Comments on Beautymiddag voor Care for Life: het programma!

 1. inkie
  21 mei 2016 at 00:32 (6 jaren ago)

  Superleuk! Voor mij helaas ook te ver én ik met werken,maar ontzettend veel plezier gewenst!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  20 mei 2016 at 21:06 (6 jaren ago)

  Klinkt leuk. Veel plezier alvast!

  Beantwoorden
 3. Deb
  20 mei 2016 at 19:48 (6 jaren ago)

  Wat ontzettend tof dat je dit organiseert!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  20 mei 2016 at 18:16 (6 jaren ago)

  Ik baal ZO dat dan de laatste week van aan mijn scriptie werken in gaat, anders was ik zeker gekomen. Ik wens je vast veel plezier, topper!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  20 mei 2016 at 15:50 (6 jaren ago)

  Dat klinkt erg leuk!
  Jammer dat het voor mij te ver weg is.

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  20 mei 2016 at 15:01 (6 jaren ago)

  Wauw, dat klinkt goed, ik heb er ontzettend veel zin in!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.