BeautyNatura: Let your beauty shine through!

Het ontdekken van en samenwerken met mooie bedrijven en webshops vind ik het áller, állerleukste aan mijn job als Beautyblogger. Sinds een paar maanden is Nederland weer een hele mooie webshop met natuurlijke en biologische cosmeticaproducten van over de hele wereld rijker: BeautyNatura. Ik vertel je er graag wat meer over!

BeautyNatura

BeautyNatura: Biologische en Natuurlijke Cosmetica producten

Op het moment dat een bedrijf mij benadert voor een samenwerking, neem ik altijd meteen een kijkje op de desbetreffende website. En oh, wat werd ik daar in het geval van BeautyNatura blij van! Bij BeautyNatura vind je alleen maar natuurlijke en biologische cosmeticaproducten, en wel een werkelijk prachtig assortiment. Inmiddels ken ik al de nodige natuurlijke cosmeticamerken, zowel de betaalbare als de wat duurdere merken, maar tot mijn verrassing zag ik bij BeautyNatura een aantal voor mij weer nieuwe merken: Adrienne Feller, Balm Balm, Studio 78 Paris en Planet Kid. Maar ook prachtige merken die ik al ken: The Ohm Collection, Naobay (bekend uit de diverse beautyboxen) en Figs & Rouge en Panier des Sens en Provence. Een waar walhalla als je van mooie cosmetica houdt!

BeautyNatura

Adrienne Feller is één van de twee merken waar ik jullie binnenkort meer over ga vertellen, alle producten bevatten Hongaarse geneeskrachtige plantenextracten, bloemenessences, kwalitatieve oliën en heerlijke etherische oliën. Allemaal (uiteraard) biologisch. Binnenkort vertel ik jullie er nog veel meer over, nog even geduld!

BeautyNatura

Als make-up liefhebber ging mijn hart wel een paar slagen sneller kloppen bij het zien van de werkelijk prachtige producten van Studio 78 Paris. Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar inmiddels staat zo’n beetje de gehele collectie op mijn wishlist 😉 Naast het feit dat de producten er aan de buitenkant natuurlijk buitengewoon mooi uitzien, kan ik ook alvast verklappen dat de kwaliteit navenant is. Ik geloof dat MAC en Too Faced er een geduchte concurrent bij hebben. Het is even wachten tot het zonnetje zich op een vrije dag laat zien (ik hoop komend weekend) en ik een look-foto kan maken, dan vertel ik jullie er heel graag meer over, ik sta echt te popelen!

Jullie moeten dus nog heel even geduld hebben voor mijn reviews over deze mooie producten, maar neem in de tussentijd zeker even een kijkje in de mooie webshop van BeautyNatura, ik weet zeker dat jullie net als ik je ogen uitkijken bij al het moois! Wil je de producten liever live bekijken en proberen? Bij BeautyNatura kun je een afspraak maken voor een op maat gemaakte Beautyparty voor jou en je vriendinnen, zussen, moeder, dochters, noem het maar op! Neem daarvoor even contact op met Rita, de gepassioneerde eigenaresse van BeautyNatura.

6 Comments on BeautyNatura: Let your beauty shine through!

 1. Evelien
  26 maart 2016 at 10:05 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke webshop, daar word ik ook heel blij van! Mooie merken, fijne producten.. Ik ga hem direct even opslaan en er rond snuffelen!

  Beantwoorden
 2. Agneta
  25 maart 2016 at 11:27 (6 jaren ago)

  De foto’s zien er goed uit! Maakt mij nieuwsgierig dus ik ga meteen een kijkje nemen. Benieuwd naar de reviews!

  Liefs Agneta

  Beantwoorden
 3. Linda v V
  25 maart 2016 at 08:54 (6 jaren ago)

  Wat een mooie webshop,enkele producten ken ik net als jij van beautyboxen,maar een heleboel is totaal niet bekend,en daar hou ik van.
  Ik ga in het paasweekend maar eens lekker rondsnuffelen.

  Beantwoorden
 4. Mireille Mommers
  25 maart 2016 at 07:22 (6 jaren ago)

  Wat een mooie webshop. En inderdaad prachtige make up van Studio 78.

  Beantwoorden
 5. Marieke
  25 maart 2016 at 07:01 (6 jaren ago)

  De producten van Adrienne Feller zijn erg fijn! Ik ben ontzettend benieuwd naar je Studio 78 Paris review. Mooie webshop inderdaad!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  25 maart 2016 at 06:46 (6 jaren ago)

  Wat een mooie verpakking!
  Leuke webshop met fijne producten waarvan mijn hartje sneller gaat kloppen 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.