Beautynieuws voor jou gespot – week 11

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Deze week heb ik twee wat uitgebreidere nieuwsberichten voor je: een nieuwe Kneipp bodylotion, en een 100% biologische zonbeschermingslijn van Lovea BIO Suncare.

Beautynieuws Kneipp body lotion patchouli

Beautynieuws: Kneipp body lotion patchouli

De geur patchouli wordt al lange tijd gebruikt in de parfumindustrie, en is dus geen onbekende. Toch neemt de populariteit van de geur de laatste tijd enorm toe. Kneipp merkte dat ook: haar patchouli assortiment is een bestseller. Dus werd het tijd om, naast de douche crème en badolie in deze zoete, licht kruidige geur, een product te introduceren wat gebruikt kan worden na douche en bad: Kneipp body lotion patchouli.

Kneipp body lotion patchouli zorgt ervoor dat het natuurlijk evenwicht van de huid in balans blijft: de lotion bevat geen minerale oliën of siliconen en is vrij van conserveringsmiddelen zoals parabenen. De samenstelling zorgt ervoor dat de huid goed kan ademen, verkleint de kans op allergieën en de natuurlijke beschermfunctie van de huid blijft intact.

Kneipp body lotion patchouli bevat natuurlijke oliën, welke rijk zijn aan essentiële vetzuren en vitaminen. Deze worden makkelijk door de huid opgenomen, en ondersteunen de gezondheid van de huid van binnenuit. Hiermee is Kneipp body lotion patchouli erg geschikt voor de droge en gevoelige huid. De zoete, licht kruidige geur van patchouli zorgt ervoor dat ook de geest in balans komt (en blijft).

Kneipp body lotion patchouli is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en webshops, de verkoopadviesprijs is € 9,14 (200 ml).

Beautynieuws Lovea BIO

Beautynieuws: Lovea Bio Suncare

Nu we al even van het mooie voorjaarsweer hebben mogen genieten, neemt ook de behoefte aan goede UV-bescherming toe. We zijn weer meer buiten, en pakken ongemerkt heel wat zonne-uurtjes mee in een week. De gecertificeerd biologische zonneproducten van Lovea BIO Suncare zorgen ervoor dat zelfs kleine kinderen en volwassenen met een erg gevoelige huid of een allergie zorgeloos en veilig kunnen genieten in de zon.

Lovea BIO Suncare is een van oorsprong Frans merk en bestaat uit een lijn zuivere minerale producten die beschermen tegen UV-straling. Lovea BIO is zacht voor de huid en garandeert 100% veiligheid in de zon voor klein en groot, zonder witte waas op de huid.

Lovea BIO beseft als geen ander dat mensen tegenwoordig steeds kritischer zijn als het om zorg en verzorging voor onszelf en het milieu gaat. Daarom combineeert ze natuurlijke ingrediënten met technologische innovaties, met als doel en eindresultaat gezonde, effectieve producten. Alle producten van Lovea BIO zijn vrij van parabenen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en –parfums. Bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van nanodeeltjes, de producten dringen dus niet ín de huid, maar blijven op de huid liggen. Het vormt een onzichtbaar beschermend en 100% veilig schild dat de zonnestralen weerkaatst, zodat deze de huid niet kunnen schaden. Lovea BIO gebruikt geen chemische filters, maar alleen zuivere minerale bescherming dankzij titaniumdioxide. Dit is 100% veilig en zacht, zelfs voor de tere, zeer gevoelige huid van kleine kinderen.

Nog een pluspunt van de minerale filters in Lovea BIO: ze beschermen de huid direct na het aanbrengen. Waar chemische zonnefilters enige inwerktijd nodig hebben voor een optimale bescherming. De bescherming van minerale filters neemt niet af gedurende de dag, dit in tegenstelling tot zonneproducten op basis van chemische filters, waarvan de beschermende werking wel geleidelijk afneemt. Bovendien is de houdbaarheid van de SPF’s in de producten van Lovea BIO beduidend langer: deze blijven gelijk gedurende de gehele houdbaarheid van het product (3 jaar), waar de SPF van producten op basis van chemische filters al na een jaar gehalveerd is.

De producten van Lovea BIO (met uitzondering van de Spray Kids SPF 50 Disney) bevatten een volledig natuurlijke parfumering van Tahitiaanse Monoï-olie: Deze heerlijke, exotisch geurende olie wordt verkregen door Tiarébloemen (de witte bloemen van de Gardenia tahitensis) te laten weken in kokosolie (Copra oil). Deze kokosolie is afkomstig van rijpe kokosnoten in het Franse gedeelte van Polynesië, een groepje eilanden in de Stille Zuidzee. Tahitiaanse Monoï-olie verzacht de huid, houdt haar soepel en veerkrachtig en beschermt tegen externe invloeden zoals zout, zon en wind.

De in Nederland verkrijgbare lijn van Lovea BIO bestaat uit de volgende zonneproducten:

  • Lovea BIO Dry Oil Spray (zonder SPF) – € 9,99/125 ml
  • Lovea BIO Sun Spray SPF 15 – € 14,99/125 ml
  • Lovea BIO Sun Spray SPF 30 – € 16,99/125 ml
  • Lovea BIO Spray Kids SPF 50 Disney – € 18,99/100 ml
  • Lovea BIO Anti-Aging Face Cream SPF 50  – € 16,99/  50 ml
  • Lovea BIO After Sun Milk – € 9,99/125 ml
  • Lovea BIO Self-Tanning Spray – € 13,99/125 ml

De producten van Lovea BIO worden worden verkocht bij de betere drogist, zoals de filialen van ETOS, De Tuinen en diverse zelfstandige drogisterijen en natuurwinkels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.