Beautynieuws voor jou gespot – week 15

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Wat was het beauty-technisch gezien weer een mooie week, ik kreeg weer zulke leuke nieuwtjes in mijn mailbox! Ik maakte onderstaande selectie voor jullie:

Beautynieuws Tweezerman

Beautynieuws voor jou gespot: Tweezerman Lighted 15x Magnifying Mirror

Tweezerman is al meer dan 30 jaar een begrip onder vrouwen over de hele wereld. Het pincet der pincetten is zo beroemd, dat “tweezeren” een veelgehoord werkwoord is. Tweezer jij al?

Maar wist je dat Tweezerman meer producten in het assortiment heeft, die het tweezeren nog wat makkelijker maken? Zo is er de Tweezerman Lighted 15x Magnifying Mirror, wat speciaal gemaakt is om makkelijk te kunnen epileren, maar ook bij het opmaken is het een handig hulpmiddel. Een ingebouwd lampje zorgt ervoor dat je altijd goed licht hebt, en door de drie zuignapjes kun je de spiegel overal (op gladde oppervlakken) bevestigen. Dus nooit meer een slecht verlichte spiegel in een hotelkamer: jij neemt gewoon je Magnifying Mirror mee! Deze handige spiegel kost € 39,95, kijk voor meer informatie op de Nederlandse website van Tweezerman.

Beautynieuws Zoeva palettes

Beautynieuws voor jou gespot: de nieuwe Zoeva oogschaduw palettes

Eindelijk zijn ze er dan: de gloednieuwe Zoeva oogschaduw palettes! Love is a Story, Naturally Yours, Retro Future en Rodeo Belle: het is lastig kiezen uit zoveel moois. De kwaliteit van Zoeva oogschaduw is uitstekend, zowel op het gebied van pigmentatie als houdbaarheid. De Zoeva palettes bevatten per palette tien verschillende kleuren oogschaduw en kosten € 17,95 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar bij The Make Up Spot. Voor welk palette kies jij?

Beautynieuws Keune Care Line Satin Oil

Beautynieuws voor jou gespot: Keune Care Line Satin Oil

Keune brengt een nieuwe generatie haarolie: Keune Care Line Satin Oil. Deze haarolie bevat een innovatieve Dual Technology wat het haar van binnen én van buiten verzorgt, en een langdurig resultaat geeft. Het bevat een mix van essentiële oliën en een mengsel van yangu-olie, monoi-olie, zoete amandelolie, papayazaad en maracuja-olie. Deze bijzonder rijke melange van oliën dringt diep door in het haar en voedt het van binnenuit. Met als resultaat: een prachtige glans.

De Keune Care Line Satin Oil range bevat vier producten:

  • Keune Care Line Satin Oil: Shampoo (250 ml, € 18,30) & Conditioner (200 ml, € 18,95) – maakt dof en droog haar gezond, fris en glanzend.
  • Keune Satin Oil Treatment voor fijn tot normaal haar (95 ml, € 19,45) – deze rijke olie ontwart en verzorgt het haar en geeft het een prachtige glans.
  • Keune Satin Oil Treatment voor dik haar (95 ml, € 19,45) – maakt zelfs het meest stugge, dikke haar weer zijdezacht en glanzend.

De Keune Care Line Satin Oil Treatments kunnen op meerdere manieren gebruikt worden: als pre-conditioner, overnight leave-in, superglans behandeling, hittebescherming en styling & finishing.

Kijk voor meer informatie over de producten en verkoopadressen op de website van Keune.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.