Beautynieuws voor jou gespot – week 16

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Vanaf deze week verhuist deze rubriek naar de zondagmiddag. Zodat je lekker relaxed, met een kop thee erbij, over de nieuwste beautyproducten en -nieuwtjes kunt lezen. Enjoy!

Beautynieuws Rituals

Beautynieuws Rituals

Beautynieuws: Rituals vernieuwt de Ayurveda- en Hammam-collectie

Rituals heeft alweer leuk nieuws te melden: De Ayurveda-collectie, met de heerlijk zoete geur van Indiase roos en amandelolie, wordt uitgebreid met maar liefst drie nieuwe producten: Ayurveda Scrub (€ 10,00), Shanti Shower doucheolie (€ 8,50) en Chakra Water bed & body mist (€ 16,50). Daarnaast krijgen alle producten uit zowel de Ayurveda- als de Hammam-collectie een heuse make-over. De bodyscrubs komen in een grotere (jeeeeej!), doorzichtige pot van 450 gram (€ 18,50), en de formule van de Hammam Body Mud wordt verrijkt met zuiverende, mineraalrijke rhassoul klei.

Beautynieuws Carmen 3-in-1 Celebrity

Beautynieuws Carmen 3-in-1 Celebrity

Beautynieuws: Carmen 3-in-1 Celebrity krultang

Met de Carmen 3-in-1 Celebrity krultang maak je heel eenvoudig krullen in alle soorten en maten. De krultang is voorzien van 3 opzetstukken met een diameter van 38, 32 en 25 mm,  waarmee je volume creëert, grote krullen of kleine krullen maakt. De Fast-Heat functie zorgt ervoor dat de krultang supersnel warm is. De temperatuur is naar wens in te stellen van 120 tot 200 graden, en door de auto shut-off functie is de krultang veilig in gebruik: laat je hem per ongeluk aan staan, dan wordt hij na 45 minuten automatisch uitgeschakeld. De krultang is zo veilig in gebruik, dat hij zelfs voor gekleurd haar te gebruiken is.

De advies verkoopprijs is € 39,99. Ga voor meer informatie over de producten en de verkooppunten naar de website van Carmen.

Beautynieuws Herbalife Zomerfit Challenge

Beautynieuws: Herbalife Zomerfit Challenge

Wil jij strak en fit de zomer in? En kun je daar wel een beetje hulp bij gebruiken? Dan introduceert Herbalife speciaal voor jou de Zomerfit Challenge: een op maat gemaakt programma voor iedereen die ‘zomerfit’ wil worden.

Binnen de Zomerfit Challenge van Herbalife staan drie verschillende doelen centraal: werken aan spiermassa, gewichtsverlies en vetpercentage. Samen met jouw voedingscoach bepaal je jouw persoonlijke doel, en werk je samen middels een op maat gemaakt plan, zodat je dit keer je doel wél behaalt!

3 Comments on Beautynieuws voor jou gespot – week 16

 1. jori
  23 april 2014 at 08:53 (8 jaren ago)

  Wauw nu ook een roze bodymist…ik heb sinds kort de groene,super lekker.Van mij mogen ze een parfum uitbrengen van deze lekkere geuren.

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 april 2014 at 09:08 (8 jaren ago)

   De roze bed- en bodymist is onderweg, als het goed is krijg ik hem vandaag 🙂

   Beantwoorden
   • jori
    23 april 2014 at 20:48 (8 jaren ago)

    Bofkont…

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.