Beautynieuws voor jou gespot – week 20

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

In het Beautynieuws van vandaag heb ik niet veel, maar wel heel mooie nieuwtjes voor je. Producten die mijn interesse in ieder geval direct gewekt hebben.

Beautynieuws Oriflame Love Nature huidverzorging

Beautynieuws: Oriflame Love Nature huidverzorging

Oriflame Love Nature huidverzorging is een geheel nieuwe productlijn die aansluit bij de behoefte om even te ontsnappen aan de drukte en hectiek van alle dag. Dankzij de waardevolle, natuurlijke ingrediënten en verleidelijke geuren worden je zintuigen geprikkeld, terwijl je huid wordt hersteld en gerevitaliseerd.

Oriflame Love Nature huidverzorging is verkrijgbaar in drie lijnen:

  • Oriflame Love Nature Wilde Roos voor de droge huid met daarin: Oriflame Love Nature Wild Rose Day Cream (€ 12,00/50 ml), een rijke en voedende dagcrème die de huid bescherming en soepelheid geeft – Oriflame Love Nature Wild Rose Night Cream (€ 12,00/50 ml), een romige nachtcrème die de huid voedt en regenereert – Oriflame Love Nature Wild Rose Eye Cream (€ 12,00/15 ml), een lichtgewicht oogcreme die de tere huid rond de ogen voedt, verzacht en hydrateert en fijne lijntje en rimpels helpt voorkomen.
  • Oriflame Love Nature Aloë Vera voor de normale en gecombineerde huid met: Oriflame Love Nature Aloe Vera Cleansing Gel (€ 11,00/150 ml), een licht schuimende cleanser die de huid reinigt en verfrist –Oriflame Love Nature Aloe Vera Face Toner (€ 11,00/150 ml), een verkwikkende gezichtstoner die de huideigen PH-waarde en de vochtbalans herstelt – Oriflame Love Nature Aloe Vera Face Gel Cream (€ 12,00/50 ml), een milde, luchtige gel-crème op basis van Aloë Vera-extract, sheabutter en glycerine die de natuurlijke vochtbalans van de huid herstelt – Oriflame Love Nature Aloe Vera Eye Gel (€ 12,00/15 ml), een luchtige gelformule die de tere huid rond de ogen verkoelt en hydrateert, en tekenen van vermoeidheid bestrijdt.
  • Oriflame Love Nature Tea Tree voor de onzuivere en vette huid met: Oriflame Love Nature Tea Tree Cleansing Gel (€ 11,00/150 ml), een verfrissende reinigingsgel die de huid effectief reinigt en zuivert dankzij de natuurlijke antibacteriële werking van Tea Tree – Oriflame Love Nature Tea Tree Face Toner (€ 11,00/150 ml), een adstringerende toner die de poriën helpt verkleinen en de huid matteert – Oriflame Love Nature Tea Tree Face Lotion (€ 12,00/50 ml), een lichtgewicht fluid die de balans van de huid herstelt en voor een goede hydratatie van de huid zorgt –Oriflame Love Nature Tea Tree Corrective Stick (€ 10,00/ 4 g), een 2-in-1 oplossing tegen puistjes: de groene zijde helpt onzuiverheden ter plekke te bestrijden, de beige zijde camoufleert oneffenheden en roodheid.

De producten zijn verkrijgbaar via het directe verkoopkanaal van Oriflame, of rechtstreeks via de website.

Beautynieuws Hannah Active Dry

 Beautynieuws: Hannah Active Dry

Hannah Active Dry is een multifunctioneel inzetbaar product wat voor vele doeleinden geschikt is: opkomende puistjes, een opkomende koortslip, een zweertje, vochtblaasje, kleine wondjes die maar niet willen indrogen, insceten- of kwallenbeten… De zogenaamde aanstipformule zit vanaf nu verpakt in een tube, waardoor hij makkelijker mee te nemen is, en makkelijker in gebruik is geworden.

De formule van hannah® Active Dry bevat zorgvuldig geselecteerde, doelgerichte ingrediënten, voor het plaatselijk aanpakken van een onzuivere huid en andere imperfecties. De werkstof Calamina is een combinatie van zinkoxide, zinkcarbonaat en rood ijzeroxide. Dit ingrediënt werkt indrogend, absorberend en jeukstillend. Het toegevoegde kamferextract wordt gewonnen uit de etherische olie van de kamferboom (Cinnamomum camphora). Dit ingrediënt werkt intensief zuiverend, doorbloedingsbevorderend en adstringerend en geeft een directe verkoeling op de huid. Salicylzuur (BHA), een bètahydroxyzuur dat zorgt voor een verweking van de hoornlaag, werd toegevoegd omdat deze werkstof actief remmend werkt op het verhoorningsproces van de huid. Indirect stimuleert salicylzuur ook de doorbloeding, hetgeen het huidherstel actief bevordert en de vorming van puistjes en mee-eters helpt voorkomen.

Vanaf nu maak je korte metten met puistjes, wondjes, een beginnende koortslip en vochtblaasjes dankzij hannah Active Dry. Even aanstippen, laten indrogen en klaar! Zorg ervoor dat je hannah Active Dry komende vakantie in je toilettas doet, het is een onmisbaar EHBO-product in je vakantiekoffer!

Verkoopprijs: hannah® Active Dry € 21,50/20ml.   (Verkrijgbaar vanaf heden) Voor meer informatie en verkoopadressen ga je naar de website: http://www.huidcoach.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.