Beautynieuws voor jou gespot – week 21

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Hebben jullie afgelopen week ook zo van het mooie weer genoten? Je merkt aan alles dat de zomer, en dus de zomervakantie steeds dichterbij komt. Ook de persberichten richten zich nu volledig op de zomer.

Beautynieuws voor jou gespot PUpa

Beautynieuws voor jou gespot: Pupa Milano make-up nu ook verkrijgbaar bij Huidverzorgingsinstituut Mireille!

Goed nieuws voor de Pupa Milano fans: vanaf deze week is dit mooie make-up merk ook verkrijgbaar bij Huidverzorgingsintituut Mireille. Op dit moment vind je er de Navy Chic collectie, vanaf volgende maand komt daar de zomerse Viva Carioca collectie bij, en na de zomervakantie kun je voor de hele Pupa Milano make-up collectie terecht bij Mireille. Als fan van Pupa Γ©n van de webshop van Mireille ben ik hier natuurlijk erg blij mee!

Beautynieuws voor jou gespot Chilly

Beautynieuws voor jou gespot: Chilly gel

Of je nu op vakantie bent of in eigen land, tijdens de zomer zorgen zand, zweet of zwemwater er regelmatig voor dat je behoefte hebt aan wat extra frisheid, vooral in de lagere regionen. In zo’n geval biedt Chilly Gel de oplossing. Chilly heeft niet alleen een reinigende werking, het behoudt ook de natuurlijke balans van je vagina, geeft een verfrissend gevoel en het vecht tegen nare geurtjes. Chilly Gel bevat een vleugje menthol, dat een tintelende sensatie geeft. Chilly Gel is er in een verpakking van 250 ml en vanaf nu ook in een kleiner formaat van 50 ml dat overal met je mee kan reizen. Zo ben je elke dag overal fris! De wasemulsie met pH-waarde 5 is speciaal ontwikkeld voor dat kwetsbare gebied en behoudt de natuurlijke balans van je vagina. Alle producten zijn hypoallergeen en gynaecologisch getest, waardoor ze veilig zijn voor dagelijks gebruik.

Chilly is te koop in de meeste Nederlandse drogisterijen en Kruidvat.Β Via de website kan een gratis sample worden opgevraagd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.