Beautynieuws voor jou gespot – week 26

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Beautynieuws Paula's Choice

Beautynieuws voor jou gespot:
Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Concentrate

Zelfbruiners: het blijft toch altijd een beetje tricky. Want hoe weet je nu of je niet té bruin wordt? De ene huid heeft nu eenmaal een andere tint dan de andere, en eigenlijk zouden zelfbruiners er dus ook in verschillende tinten moeten zijn. Paula’s Choice biedt dé ultieme oplossing, voor lichaam én gezicht: de SUN 365 Self-Tanning Concentrate, een unieke 100% geurvrije formule waarmee je je dagcrème of bodylotion verandert in een zelfbruiner op maat.

Dit op maat en naar wens te doseren concentraat bevat DHA (dihydroxyacetone) in combinatie met Erythrulose als zelfbruinende werkstoffen.De toegevoegde werkstof Troxerutin is een krachtige flavonoïde en antioxidant.Een kleine hoeveelheid van dit innovatieve product maakt van je favoriete verzorgingscrème of bodylotion een speciaal voor jou op maat gemaakte zelfbruiner die je een stralende, door de zon gekuste teint geeft. Geniaal!

Het gebruik is heel eenvoudig: je doet wat dagcrème of bodylotion in je hand, en voegt daar 2 tot 3 pompjes Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Concentrate aan toe, en mengt dit door elkaar. Vervolgens breng je het mengsel zorgvuldig aan op de schone, droge huid van gezicht of lichaam, waarna je je handen zorgvuldig wast. Wacht 10 à 15 minuten voordat je je aankleedt, tot je huid helemaal droog is. Eventueel herhaal je dit na een dag, tot je het gewenste bruiningsresultaat behaald hebt. Daarna breng je het product eens in de paar dagen aan om je mooie kleur te behouden.

Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Concentrate (€ 19,90) is verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel, en via diverse professionele schoonheidssalons.

Beautynieuws voor jou gespot Alessandro

Beautynieuws voor jou gespot:
Alessandro Purifying Energy Pads

Ontgiften, een betere nachtrust en (daardoor) veel meer energie, en dat alles gewoon terwijl je slaapt. De Alessandro Purifying Energy Pads zorgen er voor!

Het werkt heel eenvoudig: 7 dagen achter elkaar plak je voor het slapen gaan de Energy Pads onder je voetzolen, hierdoor kunnen ‘giftige’ stoffen het lichaam verlaten gedurende de nacht. Bovendien worden je voeten gevoed gedurende de nacht, je begint de dag uitgeslapen, fit en bruisend van energie. Voor het beste resultaat doe je de kuur een paar keer per jaar. Verkoopprijs: € 29,95 voor 14 stuks (7 paar).

Beautynieuws voor jou gespot BE Creative

Beautynieuws voor jou gespot:
BE Creative Summer 2014

BE Creative brengt voor de zomer een mooie, kleurrijke collectie uit, waarmee je een prachtige, stralende Beach-look creëert. Met Paradise Quad (€ 17,99) combineer je knalgeel en azuurblauw met een mooie zacht-groene kleur en zonnig oranje. Eventueel combineer je deze kleuren met de prachtige eyeshadow 043 Sandstorm (€ 11,10), een schitterende gouden kleur, als de ondergaande zon.

Ook op je lippen kies je deze zomer voor kleur, ze mogen gezien worden! Brilliant Shine Lipstick 021 Exotic (€ 12,99) zorgt ervoor dat je helemaal hip bent met dé trendkleur van deze zomer: oranje! Ga je liever voor een iets subtielere kleur, dan kies je voor de Licious Lips Intense Gloss 018 Shy (€ 12,99) voor een onweerstaanbaar beach-effect.

Ook je nagels doen mee met de kleurrijke trend van deze zomer, niets is te gek! Dé nagelkleur van deze zomer is poproze: Nail Lacquer 024 Fury (€ 8,99), maar ook de metallic trend zet zich voort. Wat past er nu beter bij de zomer dan de kleur van de oceaan: Nail Lacquer 025 Mermaid.

Je vindt de producten van de BE Creative Summer collectie, net als alle overige producten van BE Creative, exclusief bij ICI Paris XL.

Beautynieuws voor jou gespot Only You

Beautynieuws voor jou gespot:
ONLY YOU Nailpolish

Nu de zomer ook officieel is losgebarsten, heeft ONLY YOU een aantal mooie kleurtjes aan haar nagellak-assortiment toegevoegd:

Let’s go pink! Als een opkomende zon tegen een bijna roze hemel, geeft Pink Cocktail jou het gevoel dat de wereld aan je voeten ligt.

Better than Heaven doet je denken aan helder blauwe luchten die lieflijk vervagen aan het einde van de dag.

Lose my Mind siert jouw nagels als een bos fleurige paarse seringen, waar het zonnetje vrolijk op straalt.

Play it Cool geeft je het gevoel van frisse dauw op een sprankelend groene ochtend.

What a Girl Wants, is what a girl needs…deze fabulous roodtint is zo verfijnd, dat zij jouw hart direct doet smelten.

Beautynieuws voor jou gespot ONLY YOU

Hagelwitte stranden en helder blauw water… That’s my Rule.

Fonkelende sterren geven de magie aan de nacht…Tonight is the Night.

Switch me On, zomerse cocktails, heerlijke stranden, let the summer start!

Dit helder vuurrood spat van je nagels af, come on… Light my Fire.

De laatste zonnestralen bereiken je huid, de zon zakt verder weg, Summer Heat omhelst de kleuren van de ondergaande zon.

De nagellakjes van ONLY YOU zijn exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor € 4,95 per stuk.

Beautynieuws voor jou gespot So Sweetie It's Me

Beautynieuws voor jou gespot:
So Sweetie, It’s Me…

Gedreven door een enorme dosis passie en liefde voor echte producten, reizen So It Is oprichters Thijs Willekes (jawel, de beauty coach & tv-personality) en Odette Schoonenberg, de wereld over op zoek naar opmerkelijke, unieke, maar o-zo pure producten.

“Toen wij de Finse Berkenbast suiker ontdekten, konden we bijna niet geloven dat dit waanzinnige product nog niet in Nederland verkrijgbaar was. De smaak is zo verschrikkelijk mooi en nauwelijks reguliere kristalsuiker te onderscheiden. Bovendien is het geschikt voor diabetici.”, aldus het enthousiaste duo.

So Sweetie It’s Me… biedt vele voordelen:

 • het bevat 40% minder calorieën dan reguliere suiker
 • het houdt de bloedsuikerspiegel laag/stabiel
 • het is geschikt voor diabetici
 • het heeft een positieve invloed op de spijsvertering
 • het bevat 75% minder koolhydraten
 • het helpt tandsteen voorkomen, bevordert de aanmaak van antibacterieel speeksel en beschermt het tandglazuur
 • het kan zowel koud als warm gebruikt worden, dus ook geschikt om mee te bakken
 • het wordt milieuvriendelijk geproduceerd
 • het smaakt als suiker, met een licht frisse ondertoon

Belangrijk om te weten:

 • Excessief gebruik (grote dagelijkse hoeveelheden) gedurende een aaneensluitende periode van 4 weken, kan licht laxerend werken.
 • Niet geschikt om gistdeeg mee te bereiden vanwege antibacteriële eigenschappen.
 • Niet geschikt voor honden (net als chocolade)

Kijk voor meer informatie over dit en andere producten van So It Is op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.