Beautynieuws voor jou gespot – week 27

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Deze week was een drukke week bij Beautyspots, er staan heel veel leuke dingen te gebeuren. Maar uiteraard laat ik jullie eerst een paar prachtige nieuwtjes zien, die ik deze week in mijn mailbox ontving!

Beautynieuws voor jou gespot M.A.C. Moody Blooms

Beautynieuws voor jou gespot:
M.A.C. Moody Blooms

Vanaf deze week is de prachtige, kleurrijke Limited Edition M.A.C. Moody Blooms verkrijgbaar. Deze collectie bevat verleidelijke, sensuele kleuren, met mooie metallic Eye Shadows in aardse tinten. Je maakt je ooglook af met de zachte gelformule van de Fluidline die de precisie van een vloeibare eyeliner heeft, maar met een ultrazachte finish. De lippen worden voorzien van opvallende kleuren in pruim- en donkere bessentinten van de Sheen Supreme Lipsticks uit deze collectie.

Beautynieuws voor jou gespot MAC Moody Blooms

De M.A.C. Moody Blooms is o.a. verkrijgbaar via de M.A.C. webshop of via de Bijenkorf, en uiteraard bij alle verkooppunten van M.A.C.

Beautynieuws voor jou gespot Kneipp massagemilk

Beautynieuws voor jou gespot:
Kneipp massagemilk vijgenmelk – arganolie

Iedereen heeft ze weleens: hectische momentjes gedurende de dag waarop de spanning je soms net even te veel wordt en je best een ontspannende massage kunt gebruiken. Gewoon, even tussendoor. Precies voor die momenten presenteert Kneipp een innovatief product: Kneipp massagemilk.

Deze massagemilk is speciaal ontwikkeld voor een massage tussendoor, van je nek, rug, armen, benen, handen of voeten. De heerlijk geurende formule (vijgenmelk en arganolie) verzorgt de huid tijdens de massage, maar laat geen olielaagje achter. Binnen no-time ben je weer ontspannen en opgeladen, en kun je de rest van de (werk)dag weer aan.

Kneipp massagemilk vijgenmelk-arganolie is minder vloeibaar dan massageolie, en loopt daardoor niet van de huid Γ©n laat geen vettig laagje achter op de huid. Daardoor is de massagemilk ideaal voor massages tussendoor, zelfs als je op de bank zit.Β  Dankzij de handige flacon is de milk makkelijk te doseren, zonder kans op vlekken. Omdat de massagemilk de huid intensief hydrateert en verzorgt, is deze ook uitstekend te gebruiken als huidverzorgingsproduct. Kneipp massagemilk bevat geen siliconen en parabenen.

Kneipp massagemilk vijgenmelk-arganolie maakt deel uit van de productlijn ‘Kneipp Natuurlijk Zacht’ en is vanaf juli 2014 verkrijgbaar bij de bekende Kneipp verkooppunten. Consumentenadviesprijs: € 8,49 voor 150 ml.

Beautynieuws voor jou gespot Ioma Cell Protector

Beautynieuws voor jou gespot:
Ioma Cell Protector SPF 50+ PA+++

Met de ontwikkeling van Ioma Cell Protector SPF 50+ PA+++ biedt Ioma een product wat de huid niet alleen tegen de straling van de zon beschermt, maar tevens de gevolgen van milieuvervuiling en een verkeerde levensstijl aanpakt.

Het product garandeert de hoogst mogelijke bescherming tegen UVA en UVB stralen. Daarnaast bevat Ioma Cell Protector SPF 50+ PA+++ het actieve Desoxine, een supersterk ingrediΓ«nt wat het verouderingsproces tijdens het zonnen tegengaat.

Dankzij de lichte textuur brengt het product prettig aan en wordt het snel door de huid opgenomen.

Ioma Cell Protector SPF 50+ PA+++ is vanaf heden verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Leuk feitje: met de handige Ioma Amoi app check je ieder moment van de dag, waar je ook bent, de UV index voor de komende 48 uur, en ontvang je de daarbij behorende aanbevolen bescherming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.