Beautynieuws voor jou gespot – week 30

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Deze week is de vakantie ook hier in het zuiden begonnen, en was het beduidend minder druk in mijn mailbox. Vandaar een iets kortere Beautynieuws voor jou gespot dan jullie gewend zijn. Desondanks: veel leesplezier!

Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen

Ga voor het dramatisch effect van vloeibare eyeliner maar zonder het drama van het aanbrengen. Clinique introduceert de nieuwe Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen, een foolproof eyeliner die een strakke lijn trekt in plaats van een veeg. Deze vloeibare eyeliner heeft een puntig, heel precies penseeltje dat met gemak een volle kleur aanbrengt in een strakke, gelijkmatige en vloeiende lijn.

Gebruik het puntje om een ultradunne lijn te trekken of druk het penseeltje plat voor een iets dikkere en meer opvallende liner. De nieuwe Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen garandeert 12 uur veeg- en vlekvrij te blijven en kan met het grootste gemak gebruikt worden voor een opvallende en of dramatische oogopslag. De Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen werd door oogartsen getest en is geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.

Verkrijgbaar in soft brown en black brown vanaf midden augustus 2015 bij alle Clinique verkooppunten en via de website. Verkoopprijs: € 22,10


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: Nieuwe ScentBurners

Scentchips® biedt een verrassende nieuwe collectie branders! Deze vrolijke en kleurrijke branders sluiten perfect aan bij maar liefst twee van de belangrijkste trends van dit moment: grafische prints én porselein! Met deze hippe branders maak je dus in één keer je huis volledig zomerproof!

Wil jij dé trend van 2015 in je interieur? De porseleinen branders zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 11,95 per stuk. Je vindt deze branders in de webshop van Scentchips of bij één van de vele verkooppunten.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: Smashbox Travel-size Full Exposure palette

Deze Beauty zag ik vanmorgen op Facebook voorbij komen: het Smashbox Travel-size Full Exposure Palette. Het Full Exposure palette staat al een tijdje op mijn wishlist, nu is er ook een travel-size variant verkrijgbaar, met daarin 8 van de 14 kleuren uit het originele Full Exposure palette:

– Chocolate brown with golden pearl
– Soft gold with gold and silver pearl
– Light tan with gold and silver pearl
– Midton slate with silver pearl
– Matte warm chocolate brown
– Soft matte midtone tan
– Ashy dark brown
– Creamy matte beige

Het Smashbox Travel-size Full Exposure Palette kost € 22,50 en is exclusief verkrijgbaar bij Douglas, zowel in de winkels als online.

3 Comments on Beautynieuws voor jou gespot – week 30

  1. chucky1012
    28 juli 2015 at 20:55 (7 jaren ago)

    Wat een leuke nieuwe producten!
    Die palette heeft prachtige kleuren.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.