Beautynieuws voor jou gespot – week 41

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Wat warme geitenwollen sokken en een dagje Eaudyssée de Spa met elkaar gemeen hebben? Nou, beiden helpen je om het koude, donkere najaar gezelliger door te komen. En ze staan allebei in dit Beautynieuws, veel leesplezier!

Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot:
Soxs introduceert hippe geitenwollen sokken voor jong en oud

Geitenwollen sokken; het heeft misschien niet direct een heel trendy imago, maar het Nederlandse merk SOXS bewijst het tegendeel. Deze heerlijk warme, ademende en zachte sokken zijn een weldaad voor je voeten. En laten ze nou nog eens hip zijn ook!

Het wol van de SOXS vindt z’n oorsprong in Nieuw-Zeeland, waar ze heel goed begrijpen hoe ze met natuurlijke producten de mooiste en fijnste items kunnen maken. En daar zijn de geitenwollen sokken een perfect voorbeeld van. De sokken zijn duurzaam en niet te vergelijken met ‘gewone’ sokken, die je vaak al na een paar maanden dragen ziet slijten. Van de SOXS kun je jarenlang plezier hebben. De sokken zijn heerlijk zacht, rekbaar en ademend. Daarnaast nemen ze vocht op en zijn ze dus ook geschikt voor mensen die last hebben van zweetvoeten.

SOXS maakt geitenwollen sokken voor dames, heren en kinderen. Ook voor de allerkleinsten heeft het merk sokjes in het assortiment. Vanaf maat 19 kun je je voeten in het warme en natuurlijke materiaal steken. Extra leuk bij de baby- en kindersokken is de anti-slip laag. Hierbij kun je zelf naar wens een tekst aanbrengen aan de onderkant van de sok dat vervolgens dient als anti-slip. Ideaal voor kinderen die hun eerste stapjes zetten.

Alle SOXS zijn voorzien van labels in verschillende kleuren. Dit geeft de sokken een hippe uitstraling en hierdoor kun je gemakkelijk zien welke SOXS van jou zijn. De sokken zijn gemaakt van 60% wol en 40% polyamide. Warm, maar niet té warm. Je kunt er heerlijk mee in huis lopen of gebruiken in bed om je voeten warm te houden. Als je ze eenmaal hebt aangetrokken, zul je ze niet zo snel meer uit willen doen. SOXS zijn ook leuk om cadeau te doen. Ze worden geleverd in een mooie verpakking en passen door de brievenbus.

Over SOXS
Het Nederlandse merk SOXS maakt sokken. Niet zomaar sokken, maar onweerstaanbaar warme exemplaren waarin net zoveel liefde zit als in de sokken die je oma voor je breidde. De sokken zijn gemaakt van Nieuw-Zeelandse schapenwol. Hierdoor zijn ze heerlijk warm, natuurlijk en duurzaam geproduceerd met respect voor de dieren. Bekijk de complete collectie sokken op de website van Soxs. De baby SOXS worden verkocht voor € 19,95 per paar en de volwassen SOXS voor € 24,95 per paar inclusief luxe geschenkverpakking.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot:
Ontdek de geheimen van het mineraalwater van Spa

De Belgische Ardennen is een geliefde bestemming tijdens de herfstvakantie. De prachtige natuur met de schitterende herfstkleuren maakt deze regio erg aantrekkelijk in deze periode. Je kunt er fantastisch wandelen, eindeloos fietsen en mooie steden bezoeken. Een bezoek aan het Eaudyssée de Spa, waar je alles kunt zien, proeven en horen over het natuurlijke mineraalwater van Spa, is een leuk en leerzaam uitstapje voor het hele gezin. En dat op slechts een half uurtje rijden van Maastricht!

Het Eaudyssée de Spa (gelegen in de stad Spa) behoort tot Spa Monopole, de locatie waar Spa natuurlijk mineraalwater wordt gebotteld en direct in contact staat met de bronnen. In dit bezoekerscentrum kun je alle geheimen van het natuurlijk mineraalwater van Spa ontdekken: van de geschiedenis van de bronnen en de rijke natuur in de Venen tot het bottelen van de verschillende mineraalwaters en limonades van Spa. Op een speelse en interactieve manier word je als bezoeker rondgeleid in de unieke wereld van Spa. Het bezoekerscentrum richt zich zowel op volwassenen als op kinderen. Kinderen kunnen er meedoen aan met een ontdekkingsspel waarbij een tablet wordt gebruikt om antwoord te vinden op vragen over natuurlijk mineraalwater. Alle informatie in het Eaudyssée de Spa is beschikbaar in het Nederlands en Frans.

Spa mineraalwater is afkomstig uit een bijzonder natuurgebied, de Venen, van ruim 13.000 hectare (dat zijn maar liefst 26.000 voetbalvelden) in het hart van de Belgische Ardennen. Na een lange ondergrondse reis worden regenwater en sneeuw gebotteld als het natuurzuivere mineraalwater Spa. Al 125 jaar stelt Spa alles in het werk om het natuurgebied zo puur mogelijk te houden om zo de kwaliteit van het natuurlijke mineraalwater  te garanderen voor toekomstige generaties.

Adres: fabriek Spa Monopole, rue Auguste Laporte 34, 4900 Spa.

Toegangsprijzen:

 • Tarief : € 5,-
 • Kinderen 0-6 jaar : gratis
 • Kinderen 7-12 jaar: €2,50
 • Studenten/senioren (met kaart) : € 4,-
 • Begeleiders klassen : gratis

Het ticket geeft recht op een drankje. Kinderen die meedoen met het spel krijgen ook een T-shirt

Openingstijden: Open van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 11u30 en van 13u30 tot 15u30 (laatste toegang op 14h30). Groepen vanaf 20 personen alleen op reservering.(gesloten tijdens het weekend en op feestdagen).

Meer informatie vind je op de website.

3 Comments on Beautynieuws voor jou gespot – week 41

 1. Jolanda
  15 oktober 2016 at 09:17 (6 jaren ago)

  Ohhhh die sokken!! Superleuk zeg ❤️

  Beantwoorden
 2. marije
  15 oktober 2016 at 09:05 (6 jaren ago)

  Oh die sokken lijken mij heerlijk. Soms zo koud in huis. Fijne zaterdag!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  15 oktober 2016 at 06:56 (6 jaren ago)

  Die sokken lijken me heerlijk warm.
  Heb al rondgekeken op de website!
  Leuke to do tip!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.