Beautynieuws voor jou gespot – week 42

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Mijn mailbox stroomde deze week over met nieuwsberichten, de een nog mooier en interessanter dan de andere. Ik maakte weer een mooie selectie voor jullie!

Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: Esse toner plus

Esse Organic Skincare introduceert de nieuwe ‘Toner Plus’.  De toner is het eerste product in een nieuwe range waarbinnen de BIOME + technologie wordt toegepast. Deze range producten is het resultaat van vijf jaar intensief onderzoek naar de relatie tussen huid en bacteriën. De ‘Toner Plus’ is specifiek ontworpen om het immuunsysteem en de barrièrefuncties van de huid te verbeteren en de bacteriehuishouding aan het huidoppervlak te optimaliseren.

Recent gepubliceerd internationaal onderzoek heeft uitgewezen dat de huid een complex ecosysteem is. Op onze huid leven ongeveer één triljoen microben bestaande uit meer dan 1000 verschillende soorten. Deze microben zijn essentieel voor het behoud van een gezonde huid. Esse streeft naar het herstel en behoud van een optimale balans van microben waarmee onder andere het verouderingsproces vertraagd wordt. Trevor Steyn, oprichter van Esse en zelf biologisch chemicus, gelooft dat de toekomst van huidverzorging ligt in het leren begrijpen van de relatie tussen microben en onze huid. Esse maakt daarom gebruik van probiotica die de huidcellen stimuleren om defensieve peptiden te produceren en de barrièrefunctie te verbeteren. Daarnaast gebruikt het merk prebiotica om selectief heilzame microben te voeden. De producten kunnen talg nabootsen en bevatten milde en natuurlijke conserveringsmiddelen om de microben zo minimaal mogelijk te beïnvloeden.

Kijk voor meer informatie over dit, en de overige producten van Esse op de website.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot:
Dr. Organic Vitamine E verzorgingslijn

De superrijke en hydraterende vitamine E verzorgingslijn van Dr. Organic is een complete, natuurlijke lijn voor een gezonde, gehydrateerde huid. Vitamine E is een natuurlijke, krachtige antioxidant en een essentiële voedingsstof voor de huid. Het beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpt tegen vroegtijdige huidveroudering. Vitamine E versterkt de intracellulaire verbindingen waardoor de huid stevig blijft en er stralend uitziet. Vitamine E wordt zeer goed door de huid opgenomen en hydrateert, verzacht en herstelt de droge en beschadigde huid.

De lijn bestaat uit de volgende producten:

 • Dr. Organic Vitamine E Crème (€ 9,99, 50ml)
 • Dr. Organic Vitamine E Lipbalm (SPF15). (€ 4,69, 5,7ml)
 • Dr. Organic Vitamine E Olie (€ 10,49, 50ml)
 • Dr. Organic Vitamine E Skin Lotion (€ 8,99, 200ml)
 • Dr. Organic Vitamine E Body Butter (€ 11,49, 200ml)
 • Dr. Organic Vitamine E Litteken/Striae Crème (€ 11,49, 50ml)
 • Dr. Organic Vitamine E Body Wash (€ 8,39, 250ml)
 • Dr. Organic Vitamine E Deodorant (€ 7,39, 50ml)
 • Dr. Organic Vitamine E Shampoo (€ 8,39, 250ml)
 • Dr. Organic Vitamine E Conditioner (€ 8,39, 250ml)

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde.
Dr. Organic is exclusief verkrijgbaar bij De Tuinen in Nederland en Essenza in België.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot:
SantaVerde Age Protectlijn

Het gevecht tegen de tijd, dat wij mensen toch eeuwig zullen blijven voeren, zullen we nooit winnen. Maar we kunnen de tijd wel iets vertragen en er ook op wat oudere leeftijd nog stralend uitzien. De innovatieve Age Protectlijn van het gerenommeerde cosmeticamerk Santaverde maakt gebruik van de krachten van de natuur om de huid lang mooi en gezond te houden.

Zoals bij alle producten van Santaverde het geval is, is ook bij de Age Protectlijn gebruik gemaakt van pure aloë vera als hoofdingrediënt. Naast puur aloe-vera-sap zijn deze producten verrijkt met de nectar van de aloë vera bloesem. Het sap van deze plant werkt zeer effectief in de strijd tegen het ouder worden en houdt het collageen in de huid, kenmerkend vanwege de elasticiteit, sterk en veerkrachtig. De fijne olie in de producten maakt de huid soepel en zacht.

De Age Protectlijn biedt diverse producten, die samen een complete verzorgingslijn vormen. Een toner, een rijke beschermende crème, een voedende gezichtsolie en een serum, waarmee de huid een flinke boost krijgt. Dit laatste is bijvoorbeeld perfect te gebruiken op momenten dat de huid het écht even nodig heeft, denk aan stressvolle periodes of weken waarin de huid het wat zwaarder te verduren heeft door een verminderde weerstand of een veranderd weertype.

Ieder ingrediënt in de Age Protectlijn van Santaverde komt uit de natuur en is in een zo puur mogelijke vorm gebruikt. Arganolie, olie uit abrikozen, lavendel en appel: ze bevatten écht eigenschappen waar de huid van opknapt. Het basis ingrediënt aloë vera en de bloesem wordt eigenhandig door Santaverde zelf gekweekt en geteeld van hun eigen aloë vera plantage. Maak een einde aan de opmars van lijntjes en rimpels en vertraag het proces van ouder worden met de Age Protectlijn van Santaverde.

De producten van SantaVerde zijn in Nederland te koop via SoloBioMooi.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: hannah Touch of Silk

De ‘Flawless Skin’ viert hoogtij en is een opvallende trend. Het hebben van een mooie, gezonde en vooral puntgave huid is iets dat iedereen graag wil. De factor tijd laat echter onvermijdelijk sporen na op het gezicht in de vorm van onder meer rimpels en littekens. Dankzij de gepatenteerde Litteken- en Rimpel Reductie Therapie in combinatie met de unieke teintverbeteraar Touch of Silk van hannah®, kan maar liefst tot 80% huidverbetering gerealiseerd worden!

Iedere huid kan aanzienlijk verbeterd worden en kan met de juiste methodes, technieken én bijpassende producten een gezonde, vitale, jeugdige én gave toekomst tegemoet zien. Dat is de belangrijkste filosofie van hannah®.

De allereerste hannah® producten werden al verwerkt in combinatie met de unieke hannah® Bindweefselmassage. Sindsdien is deze intensieve huidverbeterende massagetechniek steeds verder gespecialiseerd en door ontwikkeld. Na het wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met Professor H.A.M.M. Neumann*, werd een octrooi verleend op de hannah® Litteken Reductie Therapie. Hieruit ontstond uiteindelijk de hannah® Litteken- en Rimpel Reductie Therapie, omdat deze techniek ook uitstekende resultaten geeft bij het verminderen van rimpels.

De award-winning* formule van hannah® Touch of Silk bevat onder andere zijdezachte siliconenolie. Siliconen worden veelvuldig ingezet om littekens beter en beduidend mooier te laten genezen. Siliconen zijn in staat om littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Dit egaliserende effect is dankzij de siliconen vrijwel direct zichtbaar én voelbaar!

*hannah Touch of Silk won de Beauty Press Innovation Award in 2012, ontving drie nominaties tijdens de Beauty Astirs in 2013 en werd tweede bij de Holland Beauty Awards in 2013.

Kijk voor meer informatie over hannah Touch of Silk (€ 69,00/45 ml en € 17,00/10 ml) op de website van hannah huidcoach.

3 Comments on Beautynieuws voor jou gespot – week 42

 1. Wojis
  20 oktober 2014 at 10:03 (8 jaren ago)

  Dr. Organic is heel fijn, super producten voor een hele redelijke prijs.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  20 oktober 2014 at 07:25 (8 jaren ago)

  Allemaal mooie producten sommige merken kende ik nog niet x

  Beantwoorden
 3. Annette
  19 oktober 2014 at 18:48 (8 jaren ago)

  Mooie producten zitten er weer tussen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.