Beautynieuws voor jou gespot – week 43

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Je kunt merken dat met de komst van de herfst huidverzorging (terecht) veel aandacht krijgt. Deze week heb ik nieuwe producten van drie verschillende merken voor je. Aan het eind van dit artikel heb ik nog een heel bijzonder en mooi nieuws-item voor je, lees dus zeker even verder!

Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot:
BE Creative Ultimate Lipgloss Pendant

BE Creative Make Up haalt alles uit de kast voor de feestdagen en heeft een juweeltje gecreëerd: De Ultimate Lipgloss Pendant, een heus collector’s item, zal je doen smelten! Deze moderne hanger met een geraffineerd design staat goed bij elke gelegenheid.

Het kostbare sieraad is niet alleen mooi, maar bevat ook een rozige lipgloss die je lippen romantisch doet fonkelen.  Met deze creatie om je hals, prikkel je gegarandeerd ieders nieuwsgierigheid!

Exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL vanaf 1 november 2014, voor € 14,95.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot:
Paula’s Choice RESIST lijn

Nieuw binnen de Paula´s Choice RESIST-lijn: Een Cleanser, Toner en Matterende Dagverzorging met SPF 50, geschikt voor de normale, vette en gecombineerde huidtypes.

De RESIST-producten van Paula’s Choice zijn speciaal ontwikkeld om tekenen van huidveroudering zoals rimpels en huidbeschadigingen door de zon te helpen verminderen. Nieuw binnen deze lijn zijn een Cleanser, Toner en Matterende Dagverzorging met SPF 50, die geschikt zijn voor de normale, vette en gecombineerde huid.

De RESIST-producten van Paula’s Choice zijn gebaseerd op onderbouwd onderzoek. Het gebruik ervan stimuleert de natuurlijke collageenproductie, normaliseert de celaanmaak en vermindert de zichtbaarheid van rimpels, bruine vlekjes en andere schade aan de huid door de zon. Dit resulteert in een jeugdige huid met een gezonde glans. Alle RESIST-producten zijn 100% vrij van geur- en kleurstoffen. Met de introductie van drie nieuwe producten is de RESIST-lijn voor de normale, vette en gecombineerde huid nu ook compleet. De complete RESIST-lijn voor de normale en droge huid bestond al langer.

Paula’s Choice RESIST Perfectly Balanced Foaming Cleanser € 23,00/198 ml
Paula’s ChoiceRESIST Weightless Advanced Repairing Toner € 23,00/118 ml
Paula’s Choice Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50 € 31,00/60 ml

De nieuwe producten zijn verkrijgbaar vanaf november 2014, via diverse professionele schoonheidssalons of via de website van Paula’s Choice.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: Yves Rocher Zéro Défaut

De onderzoekslaboratoria voor plantaardige cosmetica van Yves Rocher hebben zoethout en witte lupine gecombineerd voor de producten van Zéro Défaut. Zoethout vanwege de buitengewoon verhelderende eigenschappen en witte lupine omdat deze onregelmatigheden in de huid corrigeert.

Resultaat: pigmentvlekken worden kleiner en vervagen. De teint wordt weer egaal en de huid ziet er stralender en mooier uit.

1. Egaliserend: Perfectionerend serum tegen pigmentvlekken

Deze sterk geconcentreerde verzorging is het geheim voor een egale, stralende teint. De pigmentvlekken zijn na 1 maand beduidend kleiner en minder zichtbaar. De huid is mooier en stralender. Gebruiksadvies: Breng het serum ’s ochtends en ’s avonds aan op het gezicht, de hals en de decolleté voordat je jouw gebruikelijke verzorgingsproducten aanbrengt – Prijs: € 38,90

2. Beschermend: Perfectionerende verzorging tegen pigmentvlekken SPF 30

Doeltreffend tegen pigmentvlekken en beschermt tegen de zon. Al vanaf het eerste gebruik wordt de teint egaler. De UVA- en UVB-filters beschermen de huid en gaan het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken dag na dag tegen. De pigmentvlekken zijn na één maand minder zichtbaar en de huid ziet er stralender en mooier uit – Prijs: € 38,90

3. Doeltreffend: Corrigerende crème tegen pigmentvlekken

Een precisieverzorging die pigmentvlekjes doelgericht en doeltreffend bestrijdt. De vlekken zijn na één maand opvallend kleiner en minder zichtbaar. Na één maand zijn ze zelfs niet meer zichtbaar. De huid is egaal en de teint straalt. Pluspunt: Vlekjes worden nauwkeurig behandeld dankzij de speciale applicator – Prijs: € 23,90

De producten van Zéro Défaut zijn verkrijgbaar bij Yves Rocher vanaf 1 november 2014.


 

Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: Oriflame True Perfection

Stress, slaapgebrek, luchtvervuiling of een onevenwichtig voedingspatroon kunnen hun tol eisen van de huid. Hierdoor kan zij vermoeid, dof, ongelijkmatig qua teint en droog worden. Oriflame introduceert de True Perfection-lijn op basis van Perzisch zijdeboomextract, een geavanceerd ingrediënt dat de huid op cellulair niveau intensief verbetert op meerdere fronten.

De Perzische zijdeboom (Albizia julibrissin) is een parasolvormige boom die zich kenmerkt door een uitbundige bloei van prachtige roze/witte bloemen. Een half uur voordat de zon onder gaat, vouwen de blaadjes ervan zich langzaam dicht. De naam ‘zijdeboom’ dankt de Albizia aan de opvallend zachte bladeren. Het extract dat hieruit gewonnen wordt, is uitzonderlijk rijk aan aminozuren en mineralen.

De Oriflame True Perfection lijn bestaat uit vier synergetische producten op basis van Perzisch zijdeboomextract. Het True Perfection Miracle Perfecting Serum is een rijk huidverbeterend serum voor onder de dag- en/of nachtcrème dat de effectiviteit van deze producten bevordert. De huid wordt zachter en egaler, fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de huid ziet er gezonder en stralender uit. Zowel de True Perfection Perfecting Day Moisturiser als de True Perfection Renewing Night Care hebben hydraterende, voedende en herstellende eigenschappen, alsmede de capaciteit om de teint en textuur van de huid opvallend te verbeteren en nieuwe expressielijntjes te voorkomen.

In november 2014 wordt de True Perfection Refreshing Eye Illuminator aan de lijn toegevoegd met een handige metalen rolapplicator. De formule van deze perfectionerende oogcrème vermindert donkere kringen en zwellingen rondom de ogen, maakt expressielijntjes gladder en zorgt voor een heldere, frisse oogopslag.

Oriflame True Perfection Miracle Perfecting Serum – € 28,00/30 ml
Oriflame True Perfection Perfecting Day Moisturiser –  € 28,00/50 ml
Oriflame True Perfection Renewing Night Care – € 28,00/50 ml
Oriflame True Perfection Refreshing Eye Illuminator – € 22,00/15 ml (vanaf 7 november verkrijgbaar)

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot:
Dr. Hauschka & Piece of Health Lifestyledagen

Dr. Hauschka en Piece of Health organiseren op 22 en 23 november een weekend vol ontspanning, inspiratie en informatie voor kanker- en ex-kankerpatiënten. Deze Lifestyledagen vinden plaats op het Dr. Hauschka-hoofdkantoor in Rijswijk.

Als je kanker hebt of hebt gehad, dan heeft dat natuurlijk een enorme impact op je lijf, maar ook mentaal en emotioneel doet het veel met je. Sophia van Sorgen, oprichter van Piece of Health, weet daar alles van. Ze kreeg namelijk zelf twee keer kanker. Toen ze voor de tweede keer ziek werd, besloot ze haar levensstijl drastisch om te gooien. En met succes. Nu is ze gezond en gelukkig en zet ze haar kennis en ervaring in om andere patiënten te begeleiden tijdens en na het genezingsproces. Met Piece of Health organiseert ze workshops, retreats en individuele coaching.

Tijdens de Lifestyledagen deelt ze in een lezing haar persoonlijke verhaal en geeft ze een workshop over voeding en detoxen. Er is namelijk zo ontzettend veel wat je, eventueel naast je behandeling, zelf kunt doen om het zelfhelende vermogen van je lichaam te versterken en je genezingsproces te ondersteunen. Het is wel heel belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd. Kanker is een complexe ziekte en je behandeling, zowel medisch als complementair behoort afgestemd te worden op jouw persoonlijke situatie.

Kun jij als kanker of ex-kankerpatiënt wel wat positieve inspiratie gebruiken of heb je een vriendin, moeder, zus, buurvrouw of tante die je een inspirerende en ontspannen dag gunt? Meld jezelf of de ander dan aan via aanmedingen@dr.hauschka.nl voor vrijdag 14 november. Je krijgt dan snel bericht of je bent uitgenodigd voor de Lifestyledagen in Rijswijk.

Ook in de rest van Nederland en België doet een groot aantal Dr. Hauschka Therapeuten mee aan dit initiatief en verzorgt gratis behandelingen speciaal ontwikkeld voor (ex)kankerpatiënten. Kijk op de website van Dr. Hauschka welke therapeuten bij jou in de buurt meedoen. Je kunt jezelf of een vriendin of familielid aanmelden. Je krijgt van de betreffende therapeut dan zo snel mogelijk reactie.

2 Comments on Beautynieuws voor jou gespot – week 43

 1. Bianca
  27 oktober 2014 at 07:38 (8 jaren ago)

  Er komen weer allemaal mooie producten aan, ben erg benieuwd naar de RESIST lijn van Paula’s Choice x

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  26 oktober 2014 at 21:45 (8 jaren ago)

  Heel goed nieuws dat er binnenkort weer divers nieuwe producten te koop zullen zijn;-)
  Fijn artikel Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.