Beautynieuws voor jou gespot – week 48

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Deze week is de Beautynieuws voor jou gespot iets anders dan gebruikelijk: ik vond slechts één persbericht interessant genoeg voor Beauyspots (of ik schrijf er binnenkort zelf een review over), dus staat deze week slechts één merk in de spotlights. Enjoy!

Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: Van Gils

Van Gils biedt voor elke gelegenheid een herengeur, die past binnen de wereld van stijlvolle, succesvolle mannen. De geuren FROSTED en LIVE zijn sensuele en vooral onmiskenbaar mannelijke geuren, die staan voor avontuur, vrijheid en intens genieten van het leven. Beide passen perfect bij de komende wintermaanden en vormen tevens stijlvolle cadeaus voor onder de kerstboom.

Van Gils Parfums is het enige herenparfummerk van Nederlandse bodem. Het staat reeds decennia lang garant voor stijlvolle en mannelijke geuren, die de tijdloze en karakteristieke stijl van Van Gils reflecteren. Mannen hebben behoefte aan meerdere, goed bij hen passende geuren voor verschillende seizoenen, gelegenheden én vooral momenten in hun leven. Met Van Gils parfums kunnen zij hun stemming, gelegenheid of moment perfect harmoniëren met een daarbij passende geur!

Van Gils FROSTED is een sensuele fougère-geur met een groen, intens fris en subtiel fruitig karakter. Deze geur is geschikt voor de avontuurlijke en actieve kant van de man. Hij houdt van snowboarden, skiën vanaf zwarte pistes en van lange bergtochten door een dik pak sneeuw! FROSTED opent met topnoten van citroen en petit grain gemengd met aquatische geurnoten voor een intens verkwikkende ‘energy boost’. In de hartnoot onverwacht fruitige en kruidige accenten door een mix van sappige groene appel, salie en oranjebloesem. Patchouli geeft in de basis van de geur haar verfijnde kracht, gehuld in de warmte en sensualiteit van muskus en tonkabonen.

Beautynieuws voor jou gespot

Van Gils LIVE is de geur van vrijheid en genieten van het leven! Dit onweerstaanbare mannelijke parfum heeft een typisch houtachtig karakter, waarin oud-geurnoten een prominente rol spelen. Het is dé geur voor echte mannen met een ‘Carpe Diem’-mentaliteit. In de topnoot een sensatie van frisse berglucht gecombineerd met het sprankelende van sinaasappel en grapefruit. Het hart onthult een mix van frisse vetiver en het mysterieuze van patchouli. De basis is onmiskenbaar sensueel en warm door de combinatie van vanille, leer en oud wood geurnoten. Van Gils LIVE laat hem, ondanks gure kou, dik bevroren autoramen en andere winterse ongemakken, volop genieten van zijn leven!

Van Gils FROSTED en LIVE zijn de perfecte wintergeuren voor stijlvolle mannen. Beide geuren vormen tevens de perfecte cadeaus voor onder de kerstboom. Naast de Eau de Toilette in verschillende inhoudsmaten, zijn van beide geuren tevens een After Shave, Shower Gel, Deodorant Spray en Deodorant Stick verkrijgbaar. Speciaal voor kerstdagen van 2014 zijn er van Van Gils FROSTED en LIVE luxe X-mas Gift Sets, bestaande uit een Eau de Toilette (30 ml voor FROSTED en 40 ml voor LIVE), Shower Gel (75 ml) en Deodorant Spray (50 ml).

Consumenten adviesprijzen:

Van Gils FROSTED:

 • Van Gils FROSTED Eau de Toilette € 39,66/50 ml
 • Van Gils FROSTED Eau de Toilette € 29,49/30 ml
 • Van Gils FROSTED After Shave € 23,39/30 ml
 • Van Gils FROSTED Shower Gel € 12,95/200 ml
 • Van Gils FROSTED Deodorant Spray € 12,95/150 ml
 • Van Gils FROSTED Deodorant Stick € 12,95/150 ml
 • Van Gils FROSTED Gift Set X-mas 2014 € 29,95

Van Gils LIVE:

 • Van Gils LIVE Eau de Toilette € 50,84/75 ml
 • Van Gils LIVE Eau de Toilette € 34,57/40 ml
 • Van Gils LIVE After Shave € 27,45/40 ml
 • Van Gils LIVE Shower Gel € 12,95/150 ml
 • Van Gils LIVE Deodorant Spray € 21,35/150 ml
 • Van Gils LIVE Deodorant Stick € 21,35/75 ml
 • Van Gils LIVE Gift Set X-mas 2014 € 34,95

De Van Gils-producten zijn verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen in binnen- en buitenland. Kijk voor meer informatie over de producten en verkooppunten op de website.

2 Comments on Beautynieuws voor jou gespot – week 48

 1. Annette
  30 november 2014 at 17:04 (8 jaren ago)

  Ik vind eigenlijk alle geuren van Van Gils wel lekker. Nu nog een man zoeken 😉

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  30 november 2014 at 15:55 (8 jaren ago)

  Mooie kadosets!
  Goede tip om iemand zo een leuk kado te geven.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.