Beautynieuws voor jou gespot – week 50

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

De PR-bureaus werkten deze week op volle toeren, mijn mailbox ontplofte bijna met heel veel mooi beautynieuws. Natuurlijk heb ik de allerleukste en interessantste berichten weer voor jullie uitgezocht en op een rijtje gezet!

Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: I Love Myself December Box

December de cadeau en feest maand bij uitstek. Een maand om je zelf en anderen te verwennen met mooie en luxe producten. De I LOVE MYSELF DECEMBER BOX zit vol met mooie en luxe producten.

Elk jaar weer in een ander jasje maar altijd goed gevuld. De waarde van de inhoud is ook nu weer vele malen groter dan dat je er voor betaald. Ik heb deze keer gekozen voor een soort Multiple-choice vragenlijst die na een aantal dagen in je mailbox zal vallen. Heerlijk toch om zo je ultieme kerstgeschenk samen te stellen.

De I LOVE MYSELF DECEMBER BOX is verkrijgbaar in drie verschillende categorieën en zal uiterlijk dinsdag 22 december verzonden worden.

Ook nu is de oplage weer beperkt dus wacht niet te lang met bestellen van dit mooie kerstgeschenk. Wil je graag meerdere boxen of tegelijkertijd nog wat andere kerstcadeaus bestellen uit onze goed gevulde KERSTSHOP dan kan dat natuurlijk altijd. Wanneer je bij het vakje opmerkingen aangeeft dat het een cadeau is pakken wij het heel graag voor je in.

De I Love Myself Box (verkrijgbaar in een variant van € 24,95 – € 39,95 – € 59,95) is verkrijgbaar via de mooie webshop van Huidverzorging Mireille.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: Gemology Cosmetics

Smooth & Co, bekend van de hoogwaardige LYCON Waxing Methode en LYCON SPA Essentials™ producten introduceert met trots haar nieuwe, geavanceerde huidverzorgingsmerk GEMOLOGY COSMETICS. Deze van oorsprong Franse huidverzorgingslijn werkt met de energie en werkstoffen afkomstig van edelstenen, halfedelstenen en minerale sporenelementen. Deze unieke en zeer krachtige natuurlijke combinatie geeft de huid zowel een direct zichtbare verbetering en stimuleert het natuurlijke regeneratievermogen en haar jeugdigheid op de lange termijn.

Smooth & Co gelooft dat mensen met een passie de wereld mooier maken. Omdat ze stralen, van binnen én van buiten. Omdat ze hun positieve energie doorgeven aan hun omgeving. Daarom distribueert het bedrijf merken die het levenswerk zijn van mensen met een passie. Mensen die vanuit een overtuiging en vakmanschap hoogwaardige cosmetische producten ontwikkelen. Producten die verwonderen en die zichtbaar resultaten opleveren. Met unieke merken die groot worden door relatief klein te blijven en die tegelijkertijd luxueus én toegankelijk zijn. Producten met een verhaal, dat Smooth & Co graag deelt met haar klanten. Zo maken ze met hun gedeelde passie samen de wereld een stukje mooier. De producten van GEMOLOGY COSMETICS passen volledig in deze visie.

Na jarenlang binnen het domein van de schoonheid gewerkt te hebben voor grote internationale cosmeticahuizen, wist Chrystelle Lannoy, ontwikkelaar van GEMOLOGY COSMETICS, zeker dat het beste nog voor haar lag. Gefascineerd door de wereld van de schoonheid, wijdt ze hier haar professionele carrière aan. Ze was verantwoordelijk voor de oorsprong van de vestiging en de marktontwikkeling van het concept ‘Spa’ in Frankrijk. Lannoy ontwikkelt het GEMOLOGY-concept, dat in 2007 in Frankrijk werd gelanceerd. Smooth & Co introduceert het merk nu ook in Nederland via de professionele schoonheidssalons.

Geïnspireerd en geleid door haar jarenlange expertise op het gebied van cosmetica, werkstoffen en hun effect op de huid, heeft Chrystelle Lannoy voor GEMOLOGY COSMETICS verzorgingsproducten ontwikkeld die luxe en doeltreffendheid combineren en die de kracht en energie gebruiken van de oligo-elementen afkomstig van edelstenen en halfedelstenen. Lannoy liet hiervoor de cosmetische voordelen van 20 edele- en halfedele mineralen testen waaronder diamant, jade, amethist, robijn, parel, maansteen, kwarts en saffier. In de kern van deze mineralen, goed beschermd tegen alle mogelijke vormen van vervuiling, bevindt zich namelijk van nature een uitzonderlijk hoge concentratie aan oligo-elementen.

De huid heeft dagelijks een hoeveelheid oligo-elementen nodig waaronder silicium, calcium, ijzer, magnesium, kalium, zwavel, zink en chroom. Deze pure en krachtige bestanddelen met vele voordelen voor de huid zijn wetenschappelijk bewezen. Door de voordelen voor de huid uit de kern van deze mineralen te halen, biedt de verzorging van GEMOLOGY COSMETICS de huid actieve bestanddelen van hoge kwaliteit, die aan een strenge selectie onderworpen zijn. De producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol en hebben stuk voor stuk aangename texturen met een verfijnde en subtiele geurbeleving dankzij fruit- en plantenextracten en essentiële oliën.

GEMOLOGY COSMETICS biedt diverse intensieve producten en salonbehandelingen om de celvernieuwing van de huid op een ongekend krachtige wijze te stimuleren. De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft de huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen, die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd. Voor elk probleem heeft GEMOLOGY COSMETICS een passende verzorging geformuleerd die de huid nodig heeft en die haar optimaal in de juiste balans brengt.

Meer informatie over de producten en de verkooppunten vind je op de website van Smooth and co.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: MAC Faerie Whispers

Let your innocence roam free. Transcend seasons with charmed hues inspired by the secret, wondrous world of fairies. Eyes flutter impishly in new Foiled Shadows, in luminous wet or dry shades that flicker like morning mist. Feathery pinks for cheeks brighten the day, imbuing you with a spritely glow. Cast a spell with rosy metallics for nails and pearl-lit nudes for lips, spinning glamour ‘til the moon turns to sun.

De MAC Faerie Whispers collectie bestaat uit de volgende producten:

Beauty Powder Pearl Sunshine soft peach w/pink pearl Verkoopprijs: € 22,50
Iridescent Pressed Powder Sparkling Rose champagne w/pearl Verkoopprijs: € 22,50

Foiled Shadow – Verkoopprijs: € 22,50
In Your Eyes soft lilac
Feminine Wiles light pearly pink
Sweet Illusion light color neutral
Fairy Land warm champagne
Enchanted Forest warm rich brown
Joy Toy pink copper
Faerie Fayre mid – tone peach terracotta
Fly By Twilight taupe

Lipstick – Verkoopprijs: € 19,50
Gossamer Wing dirty beige w/gold pearl (lustre)
A Sprinkle of Magic dirty orange nude (frost )
Midsummer Night mid – tone coral nude (cremesheen)
Among the Fireflies soft mocha (cremesheen) 

Cremesheen Glass – Verkoopprijs: € 21
Softly Lit sheer pink w/pearl
Calypso Beat neutral pink w/pearl
Over Indulgence neutral brown
Enchanter copper brown w/ pearl

Powder Blush Cheek – Verkoopprijs € 22,50
Pollen warm nude (satin)
Spellbinder pastel yellow pink (satin)

M·A·C Studio Nail Lacquer – Verkoopprijs: €10
Sweet Potion soft beige nude (cream )
Spelldazzling rose gold w/pearl (frost) 

Brush
221 Mini Tapered Blending Brush Verkoopprijs: € 22
133 Small Cheek Brush Verkoopprijs: € 37

De collectie is verkrijgbaar vanaf 2 januari 2016 bij alle MAC verkooppunten en via de website.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: MAC – Ellie Goulding

Ellie Goulding, the powerhouse pop goddess, brings her blonde, bold spirit to M·A·C in a collaboration that’s as mesmerizing  as her music. Inspired by the light and dark dichotomy so present in her artwork and as a performer, Ellie’s thoughtfully curated collection emulates her two signature looks: effortless au naturel by day, and breathtaking bombshell by night.

De Ellie Goulding collectie bestaat uit de volgende producten:

H A L C Y O N N I G H T S – VERKOOPPRIJS: € 43
Starry Eyed Eye Shadow  cream high pearl (frost)
You My Everything Eye Shadow  mid-tone peachy brown (matte)
Hanging On Eye Shadow  muted plum-brown (satin) 
Saddle Eye Shadow  golden orange-brown (matte)
This Love Cream Colour Base  pinky orange-pearl    

H A L C Y O N D A Y S – VERKOOPPRIJS: € 43
Root Cream Colour Base red taupey brown w/shimmer 
Tint Cream Colour Base soft peachy brown w/shimmer 
Wished I Stayed Cream Colour Base light cream pearl 
Every Time You Go Cream Colour Base creamy peachy pink
Medium Dark Blot Pressed Powder medium dark

L U S T R E D R O P S – VERKOOPPRIJS: € 20
Pink Rebel blue-pink w/gold pearl 

P A T E N T P O L I S H  L I P P E N C I L – VERKOOPPRIJS: € 23
Innocent nude beige
Revved Up creamy peach   

L I P S T I C K – VERKOOPPRIJS: € 21,50
Only You muted mid-tone coral (cremesheen)
Without Your Love warm seashell pink (cremesheen)

P L U S H G L A S S – VERKOOPPRIJS: € 23
Explosion warm light golden shimmer
Goodness Gracious creamy pinky peach 

F L U I D L I N E – VERKOOPPRIJS: € 18,50
Blacktrack solid flat black

H A U T E & N A U G H T Y – VERKOOPPRIJS: € 23,50
Haute & Naughty Too Black Lash  black

V E L U X E  B R O W P E N C I L – VERKOOPPRIJS: € 18
Strawberry Blonde soft muted beige-taupe

P O W D E R B L U S H ( D U O ) – VERKOOPPRIJS: € 28
I’ll Hold My Breath medium warmbronze/peachy pink pearl (matte/satin)

L A S H- VERKOOPPRIJS: € 12,50
20 Lash 30 Lash

B R U S H
209 EYE LINER – VERKOOPPRIJS: € 22
129 POWDER/BLUSH – VERKOOPPRIJS: € 37
217 BLENDING BRUSH – VERKOOPPRIJS: € 22

De MAC – Ellie Goulding collectie is verkrijgbaar vanaf 9 januari bij alle MAC verkooppunten en via de website.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: Lycogel

“Het is nooit ons doel geweest om het volgende grote cosmeticabedrijf te worden. Bij de start van ons bedrijf wilden wij een product ontwikkelen om de zichtbare tekenen van cosmetische chirurgie behandelingen te verbergen en zodoende het dagelijks leven van deze cliënten te ondersteunen.”

Het resultaat: Breathable Camouflage en Breathable Concealer. Vandaag de dag zijn de producten geschikt voor elke gelegenheid; van minimale dekking voor dagelijks gebruik tot maximale dekking na bijvoorbeeld een cosmetische ingreep. Lycogel biedt iedereen de mogelijkheid om de meest perfecte variant van jezelf te zijn.

Lycogel is ervan overtuigd dat schoonheid en gezondheid één en hetzelfde is. De cosmetica biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van de huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke schoonheid benadrukt.

Deze voordelen gelden voor iedereen. Lycogel realiseert zich dat niet alle huidtypes gelijk zijn. Daarom is elk product van Lycogel ontwikkeld met de uiteenlopende huidtypes in gedachten. Of iemand nu op zoek is naar cosmetica die huidveroudering tegengaat of cosmetica voor de gevoelige huid; Lycogel is het antwoord.

Net als ons lichaam heeft onze huid zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen nodig om in vorm te blijven. Daarom bevatten de producten van Lycogel het revolutionaire LYCO-Complex; een zorgvuldig samengestelde combinatie van 12 actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen:

12 ingredienten: Biodyne TRF, Skinasensyl, Epicalmin TCM, Phytocell-Tec, AC Barrier Protect, Squalane (Olive), Olive Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Triple A Complex (Algae Extract & Artemisia Vulgaris Extract), Zinc PCA, Sodium Hyaluronate, Phospholipids delivered Vitamin A. C. E.

De designer gel base van Lycogel is speciaal ontwikkeld om alle 12 actieve ingrediënten van het LYCO-Complex in de huid te brengen voor een maximaal resultaat. Bovendien is deze gel waterbestendig, waardoor iedereen geniet van een langdurig resultaat.

Het assortiment

Breathable camouflage – Deze elegante, matte dekking is in lagen aan te brengen en overtreft elk huidprobleem. De breathable camouflage is verkrijgbaar in 12 kleuren (20ml / 0.7 Fl Oz – € 65,00)

Breathable tint – Deze stralende, lichte dekking geeft de huid een gezonde, levendige glans. De breathable tint is verkrijgbaar 4 kleuren (30ml / 1 Fl Oz – € 45,40)

Breathable concealer – Profiteer van maximale dekking in de strijd tegen oneffenheden en onthul de natuurlijke schoonheid van de huid. De breathable concealer is verkrijgbaar in 3 kleuren (7.4ml / 0.25 Fl Oz – € 59,80)

Breathable Balm – Bescherm en vitaliseer de huid met deze transparante balm, vol heilzame ingrediënten (60ml / 2 Fl Oz – € 65,00)

Meer informatie over de producten en hun werking vind je op de website van Lycogel.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot: Giftcard D-reizen en VakantieXperts

Onder of zelfs in de kerstboom! Maar ook om een groots jubileum te vieren, als ‘honeymoon’cadeau of als verjaardagsgeschenk. Vanaf nu kun je iedereen die je in het zonnetje wilt zetten, verrassen met een uniek reiscadeau. D-reizen en VakantieXperts introduceren de Giftcard, speciaal voor vakanties. Een stralend cadeau waarmee je vakantiedromen laat uitkomen! En het leukste is: je bepaalt zelf hoe groot het stukje vakantie is dat je geeft.

De Giftcard is een flexibel cadeau waarmee je iedereen die van vakantie vieren een onvergetelijke tijd kunt geven. Het aankopen en verzilveren van de D-reizen Giftcard en de VakantieXperts Giftcard gebeurt vooralsnog op het desbetreffende reisbureau. En omdat het aanbod zo breed is bij D-reizen en VakantieXperts, kun je er vrijwel alle reizen én vliegtickets mee boeken. Om het cadeau nóg specialer te maken, kun je op het hoesje dat bij de Giftcard wordt geleverd een persoonlijke boodschap zetten. Er zijn ook reuzen-reischeques verkrijgbaar die extra leuk zijn als je de Giftcard in een gezelschap wilt overhandigen. Zowel D-reizen als VakantieXpert hebben bovendien een eigen cadeauverpakking voor de Giftcard waarmee je het cadeau extra bijzonder maakt.

D-reizen en VakantieXperts bieden samen alle mogelijke reizen voor iedereen die van vakantie houdt. Bij D-reizen boek je slim, snel, gemakkelijk een heerlijk zorgeloze vakantie op bijvoorbeeld een zonnige bestemming, maar ook een gezellige doe-vakantie met het hele gezin. Bij VakantieXperts vind je de vakantie die precies bij je past én je verrast! Met VakantieXperts maak je van elke vakantie dan ook een ontdekking.

Kijk voor informatie en voorwaarden op de website van D-reizen of de website van VakantieXperts onder Giftcard.

5 Comments on Beautynieuws voor jou gespot – week 50

 1. chucky1012
  13 december 2015 at 20:57 (7 jaren ago)

  Wat een fijn nieuws dat er veel nieuwe make-up producten te koop zijn over een aantal weken.

  Beantwoorden
 2. manon
  13 december 2015 at 16:49 (7 jaren ago)

  9 januari duurt nog zo lang 🙁

  Beantwoorden
 3. judith
  13 december 2015 at 16:42 (7 jaren ago)

  Ik heb de december-box besteld, dank je wel voor het vermelden. Was het anders wellicht vergeten.

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 december 2015 at 20:24 (7 jaren ago)

   Hihihi, graag gedaan!

   Beantwoorden
 4. mireille
  13 december 2015 at 14:11 (7 jaren ago)

  Lieve Natasja bedankt voor het vernoemen van mijn December Box in jouw Beautynieuws.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.