Beautynieuws voor jou gespot – week 6

In de rubriek Beautynieuws voor jou gespot zet ik interessante beautynieuwtjes en persberichten die ik ontvangen heb, voor je op een rijtje.

Deze week heb ik een paar berichten over mooie nieuwe make-up producten voor je verzameld waarmee het creëren van een stralende voorjaarslook een fluitje van een cent wordt!

Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot:
Clinique introduceert Hello Cheekbones!

Een van de meest gewilde geheimen van visagisten is het creëren van instant-jukbeenderen door middel van contouren. Geen makkelijke manier van opmaken. Tot nu. Clinique heeft een collectie mooie, makkelijke essentials samengesteld waarmee je je jukbeenderen vorm kunt geven.

Als het erom gaat foutloos een gladde, dauwige laag aan te brengen, zijn de nieuwe Chubby Stick Sculpting Contour en de nieuwe Chubby Stick Sculpting Highlight het wat ons betreft helemaal. Met deze stiften voor het accentueren van je jukbeenderen en het aanbrengen van modelleertinten bereik je in slechts een paar simpele bewegingen een resultaat waar visagisten trots op zouden zijn. De kleuren kunnen met de warmte van je vingertoppen worden gemengd en worden zo één met je huid, wat een natuurlijke “gemodelleerde look” oplevert.

Voor een extra elegante accentuering van gelaatstrekken zijn de nieuwe Sculptionary Cheek Contouring Palettes onze favoriet. De volle, langhoudende en mengbare kleuren van deze kleurvaste blushpoeders kunnen in laagjes worden opgebouwd en zorgen voor een natuurlijk frisse blos en een prachtige accentuering van de gezichtsstructuur.

De nieuwe Chubby Stick Sculpting Contour, Chubby Stick Sculpting Highlight en het Sculptionary Cheek Contouring Palette zijn verkrijgbaar vanaf begin februari 2015, exclusief via de website van Clinique.

Chubby Stick Sculpting Contour – € 25,00
Chubby Stick Sculpting Highlight – € 25,00
Sculptionary Cheek Contouring Palettes – € 32,95


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot:
Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara

We weten het allemaal: ogen zijn de spiegels van de ziel en het ultieme symbool van vrouwelijke schoonheid. Ze laten zien hoe we ons voelen, en zijn vaak het eerste wat andere mensen opvalt aan ons. Het is bovendien wetenschappelijk bewezen dat mensen met grote ogen aantrekkelijker worden gevonden. Een optisch grotere oogopslag tot maar liefst 30%* is nu voor iedereen weggelegd met Oriflame’s nieuwe The ONE Eyes Wide Open Mascara.

Oriflame Sweden heeft wetenschappelijk bewezen resultaten met een testmethode waarvoor patent is aangevraagd, die aantoont dat het oog 30% meer zichtbaar is na het aanbrengen van deze nieuwe mascara. Met een verbluffende 60% toename van krul en een dramatische lift worden de wimpers verleidelijk rond de ogen gedrapeerd, waardoor hun kleur en pracht benadrukt wordt. Om het oog-openende effect van deze mascara te meten werden de maten van het oog van de panelleden beoordeeld met een speciaal Beauty Imaging System voor en na het aanbrengen.

De formule van de nieuwe Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara zorgt voor een sublieme oogopslag. De formule lift de wimpers van de aanzet tot de puntjes waardoor er een mooie, grote krul ontstaat. De fixerende ingrediënten zorgen de hele dag voor een betoverende blik. De samenstelling is ontwikkeld om optimaal te werken in combinatie met het speciaal ontworpen borsteltje.

Het speciaal vormgegeven mascaraborsteltje bestaat uit een roze deel en een zwart deel. Het roze deel heeft een conische vorm waardoor de onderste en binnenste wimperhaartjes gelift en gekruld worden. Het bredere zwarte deel bereikt de langere en buitenste haartjes, om zo de gehele wimpers optimaal te kunnen bedekken met mascara. De wimpers worden gelift van de aanzet tot de puntjes, waardoor er meer van de ogen wordt onthuld en deze optisch dus groter lijken dan ooit tevoren. Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat de ogen er maar liefst 30% groter uitzien.

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara (€ 13,00/8 ml) is verkrijgbaar in de kleuren Black en Black Plum, via het directe verkoopkanaal of via de website.


Beautynieuws voor jou gespot

Beautynieuws voor jou gespot:
Clinique Long Last Glosswear

Glans en draagcomfort komen nu eindelijk samen! Long Last Glosswear van Clinique biedt een langdurige en intense gloss op basis van een vochtinbrengende formule voor een blijvend aangenaam lipgevoel. Long Last Glosswear werkt als conditioner en beschermt de lippen tegen hun twee aartsvijanden: uitdroging en kloven. Deze gloss biedt comfort en zorgt voor fraaie en gezond ogende lippen – continu, tot wel acht uur lang!

Met de nieuwe kleuren omvat Long Last Glosswear nu tien glimmende tinten, variërend van transparante tot romige en intens dekkende kleuren. De sterk hydraterende ingrediënten maken iedere tint nog voller en verzadigder. Het spectrum strekt zich uit van naturel en roze tot rode vruchten en bevat ook voor jou de perfecte, lang aanhoudende gloss die je lippen hydrateert en volmaakt doet glanzen. Met deze glanzende kleuren is het heerlijk flirten, terwijl ze ook nog eens garant staan voor intense hydratratie en blijvend draagcomfort.

Long Last Glosswear is verkrijgbaar in een scala van glinsterende tinten – van transparant tot meer volledig dekkend, en met een intensiteit die varieert van romig tot parelmoer. Je kunt kiezen uit: Bonfire, Guavagold, Air Kiss, Kissyfit, Tenderheart, Bamboo Pink, Fairy Lights, Blossom, Creamy Sorbet en Parisian Red.

Clinique Long Last Glosswear Shade Extensions zijn vanaf nu verkrijgbaar; adviesprijs €22,00.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.