Beautyspots 3 jaar – De I Love Myself Beautyspots Box

Vandaag precies 3 jaar geleden was het zo ver: Beautyspots ging online. Ik vond het reuze spannend allemaal, want zou Nederland wel op mij als nieuwe beautyblogger zitten te wachten? Inmiddels zijn we 3 (3!) jaar verder, en kan ik vol trots zeggen dat ik een trouwe (nog steeds gestaag groeiende) groep lezers heb opgebouwd, en ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik met jullie ben, hoeveel energie jullie me geven om steeds weer nieuwe artikelen te schrijven over al het moois wat ik tegenkom op Beauty-gebied. Zeker de afgelopen maanden heb ik aan Beautyspots, en aan jullie, mijn lezers, enorm veel steun gehad, het heeft er mede voor gezorgd dat ik overeind gebleven ben. Heel erg bedankt daarvoor, jullie hebben geen idee wat het allemaal voor mij betekent, al die lieve reacties, berichtjes, kaartjes en mailtjes die jullie gestuurd hebben, en nog steeds sturen.

I Love Myself Beautyspots Box

I Love Myself Beautyspots Box

Enorm trots en blij ben ik ook met de leuke samenwerkingen die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd. Het voelt zo geweldig, als een bedrijf mij en mijn blog goed en mooi genoeg vindt om een samenwerking aan te gaan, iedere keer weer. De contacten met bedrijven, groot of klein, vind ik ontzettend leuk, en de mooie merken en producten die ik dankzij Beautyspots heb ontdekt natuurlijk. Ik hoop dat dat gevoel altijd zo blijft, dat het nooit een ‘gewoonte’ voor me wordt, en dat ik met ieder product of perspakket wat ik mag ontvangen, even blij ben als het allereerste product wat ik opgestuurd kreeg.

Een van de meest dierbare ontmoetingen en samenwerkingen is voor mij die met Mireille, een onderneemster pur sang met een goed gevoel voor mooie merken en producten, en een hart van goud. Als ik bij haar ben voor een gezichtsbehandeling, kletsen we zomaar 2 à 3 uur weg, je kunt wel raden waar we het meestal over hebben: Beauty!

Ik ben er dan ook enorm trots op dat ze met mij de samenwerking aandurfde voor de I Love Myself Beautyspots Box, een bijzondere Limited Edition van de I Love Myself Box met daarin echte Beautyspots’ favourites: allemaal producten en merken die er voor mij het afgelopen jaar uitsprongen. De afgelopen maanden heb ik in het geheim (en oh, wat was het moeilijk om het geheim te houden!) samen met Mireille gewerkt aan deze box: het bedenken van de inhoud, het benaderen van de bedrijven: alles hebben we samen gedaan. Ik heb daardoor ontdekt dat er echt enorm veel komt kijken bij het bedenken en samenstellen van zo’n Box, ik heb dan ook enorm respect voor de creativiteit die Mireille iedere keer weet te vinden om er iets moois van te maken! En ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om alle bedrijven te bedanken die zo enthousiast hebben meegewerkt aan deze mooie Box.

Je vindt in deze speciale editie een aantal merken die niet eerder in een I Love Myself Box zaten, ik heb ze met veel liefde voor jullie uitgekozen. En met evenveel liefde ga ik ze volgende week woensdag zelf, samen met Mireille, voor jullie inpakken, een verslag hiervan komt natuurlijk online op Beautyspots!

De I Love Myself Beautyspots Box is verkrijgbaar in twee prijsklassen: een box van € 21,95 en een box van € 37,95. Wacht niet te lang met bestellen, want de voorraad is beperkt!

22 Comments on Beautyspots 3 jaar – De I Love Myself Beautyspots Box

 1. Mariska
  2 oktober 2015 at 14:50 (7 jaren ago)

  Van harte met het jubileum Natasja! Ik weet die voorzichtige stapjes nog wel, maar wat een stappen heb je gezet in de loop der tijd. Mag je terecht heel trots op zijn!

  Beantwoorden
 2. Marieke
  1 oktober 2015 at 22:12 (7 jaren ago)

  Nou wat leuk joh! Wat een geweldig idee! Van harte gefeliciteerd en ik heb zojuist een box besteld hoor! (en ik zag dat de grote box alweer uitverkocht is ;-))

  Beantwoorden
 3. Cindy
  1 oktober 2015 at 20:49 (7 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en ga zo door! En wat een leuk idee zeg, die box.

  Beantwoorden
 4. Hennie
  1 oktober 2015 at 20:13 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd!
  En wat een ontzettend gaaf feit dat je je eigen box hebt. Ik ga hem zeker bestellen en drink er vanavond eentje op jou. Dat je maar heel snel weer gelukkig wordt. Dat is je zo gegund!

  Beantwoorden
 5. Annette
  1 oktober 2015 at 19:04 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd Natasja, ik lees je blog heel graag.

  Beantwoorden
 6. Beau
  1 oktober 2015 at 18:00 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd en wat een leuk idee deze box!
  Ga zo door en ik hoop Benthe ook nog vaak voorbij zien komen 😉

  Beantwoorden
 7. Manon
  1 oktober 2015 at 14:16 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd !!!! je hebt een geweldige blog

  Beantwoorden
 8. astrid van dis
  1 oktober 2015 at 13:06 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd, zus! Super trots op je! xx

  Beantwoorden
 9. Renée
  1 oktober 2015 at 11:55 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd! Ik lees al een hele tijd je blog en het heeft me al veel centjes gekost omdat je me steeds overtuigde dat dat wel een heel mooi product was hihi.
  Uiteraard ga ik de i love myself box bestellen want het kan niet anders dan dat er mooie producten in zitten.
  Keep up the good work!

  Beantwoorden
 10. Femme Energique
  1 oktober 2015 at 11:49 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd met de 3e verjaardag van Beautyspots!

  Je hebt een prachtige blog met een erg leuke schrijfstijl. Toen je me vroeg iets leuks bij te dragen aan deze speciale “limited Edition van de I LOVE MYSELF BOX” hoefde ik dan ook niet lang na te denken… Natasja en Mireille bedankt voor deze leuke samenwerking!

  En de blogvolgsters, heel veel plezier met deze speciale box!

  Energieke groet,

  Yvonne – Femme Energique

  Beantwoorden
 11. Mariëlle
  1 oktober 2015 at 09:50 (7 jaren ago)

  Wauw Natascha! Van harte gefeliciteerd, ik ken je pas sinds het teenz skin store event maar ik heb al zoveel leuks bij je gelezen sinds toen. Ik ga toch echt even nadenken over de box!!

  Beantwoorden
 12. Titia
  1 oktober 2015 at 09:28 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd en jij bedankt voor je niet aflatende inzet en enthousiasme!

  Beantwoorden
 13. Mieke
  1 oktober 2015 at 09:17 (7 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd Natasja! Je hebt in die 3 jaar tijd een mooie blog opgebouwd, super leuk dat je een speciale I love myself-box mocht samenstellen!

  Beantwoorden
 14. Angela
  1 oktober 2015 at 09:07 (7 jaren ago)

  Hieper de piep Hoera…Beautyspots vandaag drie jaar!
  Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je fantastische blog! Je doet het super!
  Ik wens dat we allemaal nog vele jaren mogen genieten van jouw toegankelijke en fijne manier van bloggen!

  Nu na dit alweer fantastische artikel wel echt mega nieuwsgierig geworden naar deze ongetwijfelde fantastische en bijzondere box…
  Ik kan toch niet anders dan mijzelf gewoon eens een keer te verwennen en de box te bestellen…..bloos 😉

  Geniet vandaag van deze bijzondere dag.
  xxx

  Beantwoorden
 15. Krista
  1 oktober 2015 at 08:16 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van Beautyspots Natasja! Ik vind dat je een geweldig blog hebt, en je onderscheid van andere bloggers, door vaak producten te laten zien die je elders niet ziet. Ik reageer lang niet overal op, maar ik kom iedere dag even een kijkje nemen, ik hoop dan ook dat je nog heel lang door gaat!

  Fijne dag vandaag, en geniet er van!

  Beantwoorden
 16. Henderica
  1 oktober 2015 at 07:54 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd met je 3e blogverjaardag! Ik lees je blog dagelijks met veel plezier en vind vooral je reviews altijd erg fijn/grondig 🙂 En wat een toffe samenwerking, ben erg benieuwd naar de box.

  Beantwoorden
 17. Marijke
  1 oktober 2015 at 07:52 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd met het 3 jarig jubileum, echt een mooie prestatie!
  De box is besteld hoor 🙂

  Beantwoorden
 18. Bianca
  1 oktober 2015 at 07:37 (7 jaren ago)

  Gefeliciteeeeeerd! En mega gaaf dat je nu je “eigen” ILM box hebt, ik ga zo kijken op de website 🙂 x

  Beantwoorden
 19. mireille
  1 oktober 2015 at 07:32 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd. En ik ben blij jou te mogen helpen met deze geweldige limited Edition van de I LOVE MYSELF BOX.

  Beantwoorden
 20. Jori
  1 oktober 2015 at 06:27 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd lieve Natasja ben trots op jou
  Mijn Beautyspots box is uiteraard besteld ☺

  Beantwoorden
 21. Roos
  1 oktober 2015 at 06:21 (7 jaren ago)

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van Beautyspots. Top dat jullie samen een mooie beautyspots/love my self box hebben gemaakt. jouw blog lees ik iedere ochtend met heel veel plezier. Ik hoop dat er nog heel veel jaren bijkomen. Fijne dag vandaag 🙂

  Beantwoorden
 22. chucky1012
  1 oktober 2015 at 06:10 (7 jaren ago)

  Hoera gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog!
  Ik lees je posts graag op je blog en de onderwerpen gaan niet alleen over beauty maar ook over je privé leven.
  Prachtige foto’s die je maakt en goed schrijft.
  Ga zo door.
  Leuke box.
  Wat fijn dat je met zo een lief persoon samenwerkt.

  Ik wens je een prachtige dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.