Beautyspots bestaat 7 jaar!

7 jaar geleden had ik een droom: een eigen Beautyblog beginnen. Na goed nagedacht te hebben, besloot ik om de stap gewoon te nemen, en op 1 oktober 2012 plaatste ik mijn eerste artikel. Langzaamaan kreeg ik steeds meer lezeressen, en zo kan het dat we nu zomaar 7 jaar, 2795 artikelen en 22.914 reacties verder zijn. Het is toch bijna niet te geloven?

Beautyspots 7 jaar, bedankt aan jullie!

Inmiddels is Beautyspots natuurlijk niet meer alleen een Beautyblog. De afgelopen jaren ben ik gaan schrijven ‘over alles wat jou en het leven mooier maakt’. En van die afslag heb ik geen seconde spijt gehad. Nog steeds schrijf ik graag over Beauty, maar er zijn zoveel meer dingen die ik leuk vind om over te schrijven! Mijn mooie Tante Betsy jurkjes, mijn vrolijke Rice servies, de dingen die het leven net even wat leuker maken: er is zoveel om over te schrijven! Ik ben voorlopig nog lang niet uitgeschreven.

Het klinkt als een cliché, maar het is gewoon écht waar. Een blogger is niets zonder lezeressen. Jullie bezoekjes, de reacties, de mailtjes: ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe leuk het is om respons te krijgen. Natuurlijk zie ik iedere dag aan de bezoekersaantallen dat jullie er zijn, maar het is zoveel leuker om daadwerkelijk ook een reactie te krijgen ♥

Daarom geef ik, ter ere van de 7e verjaardag van Beautyspots, kadootjes weg. Onder de reacties onder dit artikel verloot ik twee ontzettend leuke, mooie kado’s. Je mag zelf kiezen voor welke prijs je mee loot. De eerste is een I Love Myself Box van Huidverzorging Mireille ter waarde van € 39,95. Dit is een box vol heerlijke beautyproducten, helemaal op jouw wensen afgestemd. De tweede prijs waarop je kans kunt maken is een kadobon van Tante Betsy ter waarde van 40 euro. Afgelopen week is de nieuwe collectie online gegaan, dus je kunt de bon mooi gebruiken om een jurkje van je wishlist te kopen!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet.
 • Geef aan voor welke van de twee prijzen je wilt meeloten. Meeloten voor beiden kan niet.
 • Iedereen die regelmatig een reactie achterlaat op Beautyspots, niet alleen bij winacties, krijgt automatisch een dubbele winkans.
 • Meedoen kan tot en met zaterdag 5 oktober. Daarna zal ik de winnaars selecteren, deze ontvangen een mail van mij. Zorg dat je binnen 48 uur op deze mail reageert, anders gaat de prijs naar iemand anders. Het is dus belangrijk dat je met een geldig email-adres reageert.
 • Als je meedoet met deze winactie, ga je automatisch akkoord met het feit dat ik je gegevens gebruik als je één van de winnaars bent, om contact met je op te nemen en om de prijs naar je toe te kunnen sturen. Deze gegevens worden ook doorgegeven aan het betreffende bedrijf waar ik de prijs ga bestellen voor je.

107 Comments on Beautyspots bestaat 7 jaar!

 1. Daniëlle van der Zijl-Parmentier
  7 oktober 2019 at 17:37 (1 jaar ago)

  Hey Natasja!

  Gefeliciteerd! 7 jaar vliegt voorbij!
  Ik volg je nu bijna 2 jaar. Zo leuk.
  Ik zou graag mee willen doen omdat ik het gewoon erg leuk vind om mee te doen, nog langer van je blog wil genieten en ik mijzelf wel een nieuw jurkje gun van Tante ❤

  Toi toi Toi voor nog vele blogs!!

  Beantwoorden
 2. Cathelijne
  6 oktober 2019 at 00:14 (1 jaar ago)

  Lieve schat, wat ontzettend goed van je, al 7
  7 jaar bezig met datgeen je blij maakt!! Dat is een groot feest waard . Ik heb geloof ik nog nooit gepost en lang niet alles gelezen, dus zal niet mee doen met de actie maar wat ontzettend lief van je!! Gefeliciteerd meis en maak nog maar veel moois

  Beantwoorden
 3. Saskia van horne
  5 oktober 2019 at 23:30 (1 jaar ago)

  Al zeven jaar een blog. Petje af hoor daar gaat veel tijd in zitten.
  Ik ben pas sinds een jaar onderdeel van de jurkenclub en volg ie blog. Ik hou van je nuchtere kijk op dingen en vind het leuk dat je zo dicht bij jezelf blijft.
  Ik heb je ook al live mogen ontmoeten en dat was erg gezellig (alleen erg kort Haha)
  Ik hoop dat je nog lang met veel plezier blijft bloggen over jurkjes, make up, beauty. En andere leuke dingen.
  Geweldig dat je nu een verjaardag actie hebt.
  Ik doe graag en echt op de valreep nog mee. Ik zou het super vinden om kans te maken op de tante Betsy bon.
  Die rode Frida staat jou zo leuk, die wil ik ook wel.
  Geniet van alle felicitaties, je hebt het verdiend.

  Beantwoorden
  • Marianne Asselman
   7 oktober 2019 at 04:10 (1 jaar ago)

   Winnaressen alvast van Harte gefeliciteerd en wat ontzettend lief.
   Geweldig en petje af, al 7 jaar een blog

   Beantwoorden
 4. Marlous
  5 oktober 2019 at 23:18 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 7 jarig bestaan.
  Ik ben je tegen gekomen toen ik wat over Tante Betsy zocht. Lees je weekblogs nu altijd en vind vooral ook je foto’s altijd erg mooi er uit zien. Mocht ik winnen dan graag een bon van Tante Betsy voor mijn vriendin die dit jaar haar moeder is verloren en eind deze maand nog een operatie moet ondergaan. Groetjes Marlous

  Beantwoorden
 5. Jacqueline Harbers
  5 oktober 2019 at 23:11 (1 jaar ago)

  Hé lieverd, nogmaals van harte gefeliciteerd! Je weet, dat ik je blog volg, maar het schiet er te vaak bij in een reactie achter te laten. Ook omdat ik dat dan meestal op FB doe, waar je je artikelen deelt … ik heb onwijs veel respect voor je discipline en je drive om iedere keer weer een heel onderhoudend en vooral ook inhoudelijk artikel voor ons te schrijven… hoop, dat ik je nog heel veel jaren mag/kan blijven volgen (dat ligt natuurlijk aan jou ).

  Ik loot graag mee voor het beauty-pakket, als dat nog kan (3 kwartier voor sluitingstijd )

  Dikke knuffel

  Jacqueline

  Beantwoorden
  • Marjolein van kuler
   5 oktober 2019 at 23:24 (1 jaar ago)

   Van harte lieve Natascha! Wat een mijlpaal en wat een artikelen en reacties al in deze 7 maar tof! Ik loot graag mee voor de tante bon, zou super zijn om te winnen! Heb een grote wishlist! Nog vele mooie jaren met leuke art i kelen gewenst

   Beantwoorden
 6. Petra van Schijndel
  5 oktober 2019 at 22:15 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met 7 jaar bloggen, wat werk je ontzettend hard. Alles naast je baan. Respect hoor. Ik lees geregeld mee, zeker als het over Tante Betsy gaat. Maar ook van de beauty product reviews geniet ik. Nog veel blogplezier gewenst. Ik loot graag mee voor de bon van Tante Betsy. Liefs, Petra.

  Beantwoorden
 7. Karin
  5 oktober 2019 at 22:13 (1 jaar ago)

  Natasja, wat een mijlpaal! Vaak meegelezen, soms een reactie. Weet dat jij mij vaak aanzet tot een volgende gedurfde stap op een kleurrijker kledingkeuze. Woon als Brabantse al bijna 40 jaar in Twente, en geniet altijd zo je blogs, belevenissen en foto’s. Geeft me vaak een thuisgevoel!
  Gun de prachtige prijzen aan een van de andere dames. Voel me al zo verschrikkelijk verwend met mijn gewonnen Zoo-adventure laarzen! (deze mooierds door jou leren kennen).
  Natasja, wens je nog heel veel inspiratie voor hopelijk nog heul veul blogs in de toekomst!

  Beantwoorden
 8. Marije Verkerk
  5 oktober 2019 at 22:02 (1 jaar ago)

  Wat gaaf 7 jaar bloggen! Ik lees je blogs nog niet zo lang, heb ze ontdekt via de Tante Betsy happiness groep:-) en daarom vind ik vooral je blogs over de Betsy jurkjes heel erg leuk! Niet verbazingwekkend dat ik daarom graag meedoe voor de tante Betsy cadeaubon….wordt zo vrolijk van die jurkjes! Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met bloggen hierover! Happy day:-)

  Beantwoorden
 9. Marij Aanraad
  5 oktober 2019 at 21:55 (1 jaar ago)

  Reageren doe ik zelden, maar ik lees je berichten regelmatig en jouw berichten kleuren mijn fb timeline door je mooie kleurrijke berichten. Mijn garderobe kan ook wel wat kleur gebruiken, dus een tante Betsy bon zou heel welkom zijn.

  Beantwoorden
 10. Marjon
  5 oktober 2019 at 21:52 (1 jaar ago)

  Wauw, 7 jaars en zoveel blogs! Wat een tijd investeer jij hierin en daarmee in je volgers!
  Super tof!
  Ik lees nu zo’n jaar of 2 mee denk ik, af en aan en vind vooral je blogs over tante Betsy, Rice, je shop uitjes en ook je weekoverzichten erg leuk!
  Lekker doorgaan!

  Ik waag verder graag een kansje voor de Tante Betsy bon. Ik denk om het cerise sporty jacket te kopen!

  Make up en (gezochts)verzorgingsproducten zijn niet zo aan mij besteed

  Liefs en dank je wel voor al je leuke blogs!

  Beantwoorden
 11. Margriet
  5 oktober 2019 at 21:48 (1 jaar ago)

  Wat super zeg! Van harte gefeliciteerd en wat zou het leuk zijn als dit nog vele jaren zo door kan gaan.
  Ik vind het altijd erg leuk om te lezen over de producten en ook over de dingen in je leven. Je manier van schrijven leest ook fijn!
  Ik zou graag meeloten voor de tante Betsy bon.

  Beantwoorden
 12. Saskia
  5 oktober 2019 at 21:44 (1 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je 7jarige jubileum.
  Ik zou graag een kans wagen voor de TB bon.

  Beantwoorden
 13. Ria
  5 oktober 2019 at 21:08 (1 jaar ago)

  Terwijl ik aan het uitblazen ben van weer een volle vrachtwagen uitladen… lees ik dat je blog 7jaar bestaat! Gefeliciteerd! Graag loot ik mee voor de Tante Betsybon .. Dit seizoen nog niets besteld maar heb wel een wishlist

  Beantwoorden
 14. Saskia
  5 oktober 2019 at 21:08 (1 jaar ago)

  Wat een superleuke winactie! Ik zal vaker reageren… Toch lees ik al behoorlijk vaak mee, vooral met de kledingblogs, maar ben dan toch meer een gluurder ;).
  Ik loot graag mee voor de tante Betsybon.
  En proost op de volgende 7 fijne blogjaren.
  Groetjes Saskia

  Beantwoorden
  • Ingrid van Baal
   5 oktober 2019 at 22:01 (1 jaar ago)

   Hoi Natasja,
   Gefeliciteerd met je 7 jarig bestaan van Beautyspots
   Ik lees je blogs regelmatig, maar reageer iets minder vaak. Mijn interesse gaat wel uit naar make-up en huidverzorging, maar de kleding van tante Betsy is niet mijn stijl. Het staat jou trouwens wel erg goed !
   Dus de Love Myself Box zou ik graag unboxen
   Ga lekker door met Beautyspots, geniet, leef en doe waar jij je goed bij voelt. Liefs ‍♀️

   Beantwoorden
 15. Ellen Draaisma
  5 oktober 2019 at 20:24 (1 jaar ago)

  Wauw Gefeliciteerd! Je hebt een heerlijk kleurrijk en eerlijke blog en ik ben wel heel erg benieuwd naar de huidverzorgingslijn die je verloot. Hoop nog lang mee te lezen en je uiteraard weer eens te treffen. Liefs Ellen

  Beantwoorden
 16. Tamara
  5 oktober 2019 at 20:07 (1 jaar ago)

  Hoera! Beautyspots is kleuter-af. Van harte gefeliciteerd en hopelijk nog vele blogjaren! Blij met wat je al die blogs gedeeld hebt, ik zoek ook regelmatig wat terug van Tante Betsy. Bedankt voor je reminder, van de week was ik onderweg toen ik je bericht las. Een cadeaubon van Tante Betsy zou fantastisch zijn, je hebt er echt een aantal op mijn lijstje gezet met jouw foto’s! Fijne avond!

  Beantwoorden
 17. Marja Bouwman
  5 oktober 2019 at 20:04 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 7 jarig jubileum. Ik vind jou blog super om te lezen en erg inspirerend. Ik heb al heel wat ideetjes opgedaan inmiddels qua combineren, maten, kleuren of lekker snoepen Ga nog vele jaren lekker door zou ik zeggen
  Ik doe graag mee met je win aktie. Mijn keuze gaat uit naar de tante betsy tegoedbon.
  Groetjes Marja

  Beantwoorden
 18. Paola
  5 oktober 2019 at 19:51 (1 jaar ago)

  Lieve Natasja

  Ik probeer vaak te reageren maar dan lukt het niet op dd telefoon en vergeet ik het weer. Ik lees graag je blogs en vind het zo leuk dat je in het echie precies hetzelfde bent. Ik hou daarvan! En ik weet hoe leuk maar ook pittig bloggen kan zijn ❤️ Ik wens je nog vele jaren tie en heel hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal. Mocht ik winnen dan ga ik voor de betsybon voor een wensjurkje… dat zijn de mooiste cadeautjes.

  Beantwoorden
  • Mariëlle
   5 oktober 2019 at 20:47 (1 jaar ago)

   He Natasja,

   Ik heb de weg maar de blogs nog niet heel goed gevonden. Ik heb je wel meer gevolgd in het proces dat het met je allerliefste stippelprinses niet goed ging en het afscheid van haar.
   Je blog is fris, vrolijk en heerlijk om te lezen.
   Ik vind dat ik weinig Lians maak op een lootje omdat ik nog maar weinig hier ben geweest.
   Maar mocht er een klein kansje zijn, dan zou ik voor de beauty producten zijn. Ik ben op dit moment in een zoekende fase wat betreft mijn huidje
   Liefs Mariëlle

   Beantwoorden
 19. Natasja ter Horst
  5 oktober 2019 at 19:42 (1 jaar ago)

  Joehoe!! Nog net op tijd!! Was het van de week vergeten! Ik lees al kleine drie jaar mee, ben altijd benieuwd naar wat je test en hoe het bevalt en al die Betsy-outfits natuurlijk! Al jurkenzusje doe ik natuurlijk graag mee voor de tante Betsybon! Blijf je graag volgen!

  Beantwoorden
 20. Wendelien
  5 oktober 2019 at 19:42 (1 jaar ago)

  Ik vind je een sterke vrouw. Alleen maar respect, ook al ken ik je niet. Wat me raakte was het verlies van he prachtige dalmatiër. Zelfs ik mis alle leuke foto’s van je OOTD’s met je lieve hond dwars in beeld.. je inspireert!
  (En als ik win, hoeft niet hoor, dan een tb tegoedbon.)

  Beantwoorden
 21. Arida de Waal-de Jongh
  5 oktober 2019 at 19:31 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd op naar de volgende 7 jaar, ik doe graag mee voor de box!

  Beantwoorden
 22. Jacqueline Oosterhof
  5 oktober 2019 at 19:25 (1 jaar ago)

  Al 7 jaar! Zolang volg ik je nog niet, ik heb je leren kennen via de jurkjes van Tante Betsy. Ik lees je blogs met plezier, je schrijft heel prettig. Ik laat niet altijd een reactie achter, dat heeft de laatste tijd te maken met iets te weinig tijd haha. Ik doe graag mee met je winactie en zou graag kans maken op een bon van Tante Betsy natuurlijk! Veel succes verder ❤️

  Beantwoorden
  • Joke van Beek
   5 oktober 2019 at 19:45 (1 jaar ago)

   Hoi Natasja,

   Van ❤e gefeliciteerd met je 7 jarige blog. Ik vind het knap daar je het al zo lang doet en nog veel knapper dat je altijd zulke leuke blogs, lekker leesbaar met interessante informatie, schrijft.

   Aan je win actie die ik graag mee, ik ga voor de TB bon

   Groetjes Joke

   Beantwoorden
 23. Nieltje
  5 oktober 2019 at 19:25 (1 jaar ago)

  hi lieffie, GEFELICITEERD meissie, wat een lange tijd alweer. Daar mogen nog heel wat jaartjes bij komen!!

  Lief dat je nog even een reminder hebt gedaan, heb zo weinig tijd gehad de afgelopen weken. Die natuurlijk mee, voor de Betsy ❤️

  Lekker genieten van alle felicitaties en ik blijf je volgen xxx

  Beantwoorden
 24. Eltika
  5 oktober 2019 at 19:07 (1 jaar ago)

  Wat een prachtige actie, Natasja! Ik laat niet altijd een reactie achter maar ik lees je blogs wel met veel plezier. Een dikke pluim dat je al zeven jaar trouw blogt want beginnen is makkelijk maar voor volhouden heb je karakter nodig. Op naar je tienjarig jubileum! Ik doe graag mee met de win-actie en je begrijpt dat ik dan mee doe voor de Tante Betsy bon.

  Beantwoorden
 25. Dagmar
  5 oktober 2019 at 19:07 (1 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum – toch weer ern mijlpaal! Ik lees regelmatig maar last op je blog niet vaak een reactie achter. Gast vaak makkelijker op een van de FB griepen Ik doe graag mee voor de TB-bon. Blijf vooral zo doorgaan met je passie en anderen I spireren❤️

  Beantwoorden
 26. Petra
  5 oktober 2019 at 19:00 (1 jaar ago)

  Natasja van harte gefeliciteerd met je 7 jarige verjaardag van je blog. Dat doe je heel erg goed. Ik volg je nu een tijdje en vind vooral je blogs over je week heel leuk en je outfitposts. Je spikkelprinses was geweldig in je blogs, wat zul je haar missen. Ik blijf je graag volgen. Graag maak ik een kans op een Betsybon. Nog veel blog plezier!

  Beantwoorden
 27. Elly Jilesen
  5 oktober 2019 at 18:28 (1 jaar ago)

  Wauw 7 jaar alweer! Wat vliegt de tijd toch!
  Ik weet niet hoe lang ik je ondertussen al volg maar denk een jaar of 5/6 ongeveer.
  Ik lees met veel plezier je artikelen en soms ook met een traan zoals de moeilijke tijd met je spikkel prinsesje.
  Ik hoop dat je nog heel veel jaren door blijft gaan en dat je het plezier ook erin weet te houden voor jezelf
  Ik maak graag kans op de cadeaubox.

  Veel liefs Elly

  Beantwoorden
  • Jolande Spit
   5 oktober 2019 at 19:04 (1 jaar ago)

   Natasja hartelijk gefeliciteerd. ik doe graag mee met de winactie voor de tante betsie bon. Een heel gezellig wjeekend!

   Beantwoorden
 28. Sigrid van Dijk
  5 oktober 2019 at 18:27 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag.
  Ik lees het vooral voor de Tante betsy reviews. Door jou al heel wat geweldige keuzes kunnen maken.
  Op naar de volgende 7 jaar
  Liefs van Sigrid

  Beantwoorden
  • Ling
   5 oktober 2019 at 19:09 (1 jaar ago)

   Gefeliciteerd! Wat een leuke winactie en natuurlijk kom ik graag een kansje wagen. Ik
   ga voor de box. Vind het heerlijk om mezelf
   te verwennen.

   Beantwoorden
 29. Ilja W
  5 oktober 2019 at 18:24 (1 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je 7 jarig bestaan! Ik ben zo’n stille lezer, lees wel het meeste wat je schrijft maar lekker zo anoniem mogelijk 😉 Maar dit kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Dankzij jou de I love myself boxen ook leren kennen dus voor de box speel ik mee 😀 Fijn weekend!

  Beantwoorden
 30. Rilana van oostenbrugge
  5 oktober 2019 at 18:21 (1 jaar ago)

  Dankzij jou blog helemaal in love met tante Betsy geraakt. Ook door een pb naar jou weet ik nu waar ik de leukste panty’s kan kopen. Ik hoop dan ook dat je nog lang blijven bloggen en dat ik dan nog vele leuke ideeën op kan doen!

  Beantwoorden
 31. Wieteke
  5 oktober 2019 at 18:18 (1 jaar ago)

  Lang zal je leven. 7 jaar.Dikke proficiat. Op naar de volgende. Ik ga graag meedoen voor het pakket. Tante betsy mag je iemand anders heel blij mee maken.

  Beantwoorden
 32. Annika
  5 oktober 2019 at 18:18 (1 jaar ago)

  Oooh, wat leuk! Ik doe graag nog op de valreep mee voor de TB bon

  Beantwoorden
 33. Ciska
  5 oktober 2019 at 18:17 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd!
  Ik loot graag mee voor de Tante Betsy bon.

  Beantwoorden
 34. Germa
  5 oktober 2019 at 18:15 (1 jaar ago)

  Hey Natasja, 7 jaar alweer!
  Van harte gefeliciteerd.
  Ik lees je blogs regelmatig.
  En…de tips voor Kopenhagen heb ik allemaal uitgeprint. ( ik hoop ze ooit nog eens nodig te hebben:) )
  Ik wens je heel veel plezier met de volgende 7jaar ❤
  Groetjes Germa

  Mocht ik winnen….ga ik natuurlijk voor de tante Betsy bon…yeahhhh

  Beantwoorden
 35. Phylia
  5 oktober 2019 at 18:14 (1 jaar ago)

  Hieper de piep hoera met alweer 7 jaar! Ik lees je blog altijd met plezier, heb ook veel tips uitgeprobeerd , Ik doe een gokje voor de TB bon, heb nog wel een jurkje in gedachten og misschien wel de omslagdoek van Frieda….ik ga duimen, knuffel uit Enschede

  Beantwoorden
 36. Germa
  5 oktober 2019 at 18:13 (1 jaar ago)

  Hey Natasja, 7 jaar alweer!
  Van harte gefeliciteerd.
  Ik lees je blogs regelmatig.
  En…de tips voor Kopenhagen heb ik allemaal uitgeprint. ( ik hoop ze ooit nog eens nodig te hebben:) )
  Ik wens je heel veel plezier met de volgende 7jaar ❤
  Groetjes Germa

  Beantwoorden
 37. Judith
  4 oktober 2019 at 22:47 (1 jaar ago)

  De tijd id echt voorbij gevlogen, ik lees je blog al vanaf het begin en kan me haast niet voorstellen dat dit al weer 7 jaar geleden is. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en ga zo door.

  Ik lees je blog meestal in de trein onderweg naar mijn werk. Via je blog ben ik ook bekend geraakt met de webshop van Mireille en de boxen en heb hier al verschillende bestellingen gedaan. Helaas woon ik niet in de buurt om zelf naar de salon te gaan voor een behandeling.

  Ik zou graag de i love box willen winnen.

  Beantwoorden
 38. Tessa | Dazzling Beauty
  3 oktober 2019 at 11:39 (1 jaar ago)

  Hi Natasja, van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!! Alweer 7 jaar Beautyspots! Super leuk en ga zo door, op naar de volgende 7 jaar. Hopelijk kom ik je snel weer tegen op een event. xx Tessa

  Beantwoorden
 39. Danielle de Groot
  2 oktober 2019 at 18:30 (1 jaar ago)

  Jaaa wat leuk! 7 Jaar alweer, al heel wat tips uitgeprobeerd! En ja de colour of your live is ook erg leuk om te lezen. Dan denk ik vaak. Wat doet Natas, toch leuke dingen!
  Eerlijk is eerlijk wel wat jaloers op de garderobe kast vol met jurkjes! Ik heb al een tijdje de wens een TB dress/skirt te kopen. Nee nog steeds niet gedaan. Ik kan simpelweg niet kiezen. Want ik weet nu al dat er dan een nieuwe verslaving geboren gaat worden. Dus eigenlijk soort van in verwachting zijn van mijn eerste TB dress/skirt. Dat is dus ook de actie waar ik kans op wil maken… (ik ga vast een kleurtje uitzoeken voor de TB (baby) kamer.
  Op naar nog heel veel jaren beautyspots, the colour of my (your) live.
  Succes!

  Beantwoorden
  • Ellen van Bommel
   5 oktober 2019 at 18:18 (1 jaar ago)

   Jeeeeeej 7 jaar al! Time flies, ik volg je al een tijdje en heb alle ups-and-downs can je meegemaakt. Nog steeds erg leuk om je revieuws te lezen maar ook gewoon hoe je week verlopen is. Hopelijk ga je nog jaren door en vooral met je liefde voor kleuren, echt om van te genieten. Net zoveel als van een I Ove Myself Box van Mireille 😉 Ik doe graag mee voor deze geweldige prijs!

   Beantwoorden
  • Joyce
   5 oktober 2019 at 18:56 (1 jaar ago)

   Ik doe graag mee voor de waardebon van TB.
   Er staat nog genoeg op mijn verlanglijst.
   Ik lees je blog altijd graag. Zo herkenbaar.
   Een vrouw net als ik.

   Beantwoorden
 40. Donna
  2 oktober 2019 at 12:59 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd ! Bedankt voor al het lees plezier, de mooie foto’s, de info over producten en alle tijd die je er in steekt.

  Beantwoorden
 41. Angela
  2 oktober 2019 at 09:52 (1 jaar ago)

  Oooooh gefeliciteerd! Wat een mijlpaal, 7 jaar. Helaas waren het niet alleen mooie jaren. Ik volg je nog niet zo lang (zeker geen 7 jaar, maar een jaartje intussen al wel) en lees trouw iedere dag je blogs. Ik ben zo’n lurker, ik lees wel alles maar reageer niet. Ik like wel altijd.

  Ik zou stiekem wel graag mee willen loten voor de Tante Betsy bon. Want beauty is ook mijn ding maar met mijn supergevoelige huid ook ingewikkeld mijn huidige routine voldoet prima, daar ga ik ff niet mee rommelen, na al die jaren tobben.

  En ga gewoon door met wat je doet. Het is zo verfrissend om je blogs te lezen naast al die blogs van modepopjes enzo 😉

  Beantwoorden
 42. Janny
  1 oktober 2019 at 22:55 (1 jaar ago)

  Nou zeg, dat kan geen toeval zijn! Jij bent je blog begonnen op de verjaardag van mijn dierbare broer! Mooie samenkomst van twee mooie momenten. Wat een tijd alweer zeg, 7 jaar! Ik lees je blog altijd met heel veel plezier zoals je weet en je zegt het heel mooi: je schrijft écht over de dingen die het leven net wat mooier maken. En dat de jij ook met je blog. De manier waarop je ons toch steeds weer al die nieuwe frisse make up en beauty produkten laat zien. Of ons meeneemt op je dagelijkse wandelingetjes. Ik geniet van alles evenveel. Ik wens je nog heel veel leuke gezellige informatieve kleurijke blogs toe met veel bezoekers lieve Natasja! Veel iefs, Janny
  Ps: ik doe graag mee voor de tante Betsy bon

  Beantwoorden
 43. Danielle Schoonderwoerd
  1 oktober 2019 at 22:04 (1 jaar ago)

  Lieve Natasja, gefeliciteerd met het 7-jarig bestaan van je Beautyblog. Wat een respect heb ik voor jou! Elke keer als ik een blog online zie komen denk ik weer, waar haalt ze haar inspiratie toch vandaan. Altijd die leuke producten en ik ben wat dat betreft helemaal geen beauty-type (als je dat al zo kunt noemen) want ik geef niets om smeersels en dergelijke. Maar door jou weet ik pas dat er zoveel te koop is. Niet dat ik dat nu koop (ik ding ook niet mee na een van je mooie pakketten, want dat zou absoluut niet oké voelen), maar ik vind het wel leuk om te weten wat er zoal te koop is en ik lees je blogs ook nog wel terug. En ik ben vooral fan geworden, omdat je zo mooi en puur schrijft over jezelf en over je leven, zeker destijds met Benthe, dat vond ik echt altijd zo leuk om te lezen. Ik ben super trots op je, dat je dit al 7 jaar doet, ik blog zelf nog maar kort en kan praten als Brugman, maar blogs schrijven en elke keer iets nieuws bedenken om te schrijven (buiten mijn eigen ik-issues om) vind ik nog best wel een dingetje. Merk dat ik zoekende ben, nu ik het niet meer alleen over mijn issues wil hebben. Ik wil meer positiviteit gaan delen, maar vind dat rete lastig om daar een goede invulling aan te geven. Ik wil vooral m’n hart volgen. Jij bent een groot voorbeeld voor mij. Dank je wel daarvoor! Zondag geef ik je een echte knuffel (als je dat wilt natuurlijk) voor nu een hele dikke kus van het Opperdoezer Rondje

  Beantwoorden
  • Jacquelien
   1 oktober 2019 at 22:34 (1 jaar ago)

   Gefeliciteerd met de 7 jaar!!
   Volgens mij volg ik je ook al even lang ik post niet altijd iets maar kom wel bijna altijd even lezen.
   De meeste Bloggers/youtubers zijn en stuk jonger en dan is het wel fijn dat er oom iemand van ongeveer dezelfde leeftijd dit doet.
   Ga vooral zo door.
   ik doe graag mee voor de kado bon van tante betsy.

   Beantwoorden
 44. Sylvia W
  1 oktober 2019 at 21:08 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met deze schitterende mijlpaal
  Wat een heerlijkheid heb jij ons gegeven met je mooie verscheidenheid in je blogs, jij hebt mij echt al best vaak kunnen overtuigen en op ideeën gebracht dank je wel daarvoor hopelijk laat je ons nog jaren met jou meegenenieten

  Beantwoorden
 45. Bouke
  1 oktober 2019 at 20:30 (1 jaar ago)

  Jeeeejjjjj feest 7 jaar lieve Natasja- wat een mijlpaal! Ik geniet iedere keer zo van het lezen van je blog. Kopje koffie erbij en lekker genieten. Natuurlijk van je recensies, maar bovenal gewoon met je week meelezen. Zo voelt het alsof ik je hartstikke goed ken☺️ Iedere blog is een cadeau, maar ik maak graag een kansje voor een I love myself box!

  Beantwoorden
  • Jacintha Hendriks
   5 oktober 2019 at 18:25 (1 jaar ago)

   Een hele dikke, welgemeende proficiat! De druk elke keer weer een goede, boeiende blog te schrijven is enorm. 7 jaar is daarom een mooie prestatie! Ik lees je verslagen graag. Verzuim regelmatig te reageren. Sorry! Ga mijn leven beteren 😉 Ik sla de blogs ook regelmatig op, om wanneer ik wat nodig heb even na te lezen wat jij erover schreef. Uiteraard over de jurkjes van Tante, maar ook heb ik dankzij jou Pupa leren kennen en onlangs nieuwe sokken besteld. Probeer mijn man nog van Rice te overtuigen, maar dat veegt nog wat meer overtuigingskracht:).
   Rest me jou nog heel veel inspiratie toe te wensen! Het succes Komt je toe!
   Mocht ik tot de gelukkigen behoren dan graag de bon van Tante!

   Beantwoorden
  • Margreet
   6 oktober 2019 at 15:18 (1 jaar ago)

   Wat een leuke winactie! Ik lees je blog altijd met veel plezier en ik doe graag mee voor de tante Betsy cadeaubon. Zulke leuke kleding hebben ze daar!!

   Beantwoorden
 46. Anita
  1 oktober 2019 at 18:45 (1 jaar ago)

  Wow al weer 7 jaar!
  Ik lees je artikelen met veel plezier.
  Gisteren de no make-producten binnen gekregen. En ik vind ze heerlijk. En ben nu lekker je artikel aan het lezen met cappuccino kruidnootjes (unicorn moet ik nog bestellen) en een kopje thee. Vind vooral je artikelen over wat je die week allemaal beleefd hebt erg leuk om te lezen!
  En natuurlijk waag ik graag een kans. Vind het wel een moeilijke keuze. Maar heb best een behoorlijke wishlist op Tante Betsy gebied. Dus als het mag doe ik graag mee voor de Tante Betsy bon.
  Dikke

  Beantwoorden
 47. Daniëlle
  1 oktober 2019 at 18:26 (1 jaar ago)

  Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik vind het iedere keer een feestje om te lezen! Mocht ik de gelukkige winnaar zijn dan ga ik graag voor de kadobon. Hoop nog lang je leuke blog te mogen volgen!

  Beantwoorden
 48. Miranda Aerts
  1 oktober 2019 at 16:36 (1 jaar ago)

  Happy Birthday to your blog!
  Zeven jaar, wat is er veel moois voorbij gekomen op jouw blog ♡
  Laat er nog veel blogs, vlogs en reviews bij komen!

  X

  Beantwoorden
  • Annelieke
   5 oktober 2019 at 18:59 (1 jaar ago)

   Van harte gefeliciteerd lieve Natasja,
   met het 7jarig jubileum.
   Het is gewoon een terugkerend maandagochtend
   ritueel om met jou op te starten.
   Gezellig! Ook andere artikelen, lees ik graag
   Ik laat altijd een hartje achter, maar zal proberen meer te posten.
   Op jou en jouw blog… Proost!

   Mocht ik winnen, dan ga ik heel erg graag voor de bon van onze lievelings tante.

   Beantwoorden
 49. Annette Elias
  1 oktober 2019 at 14:48 (1 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je zevende blogverjaardag Natasja! Een van de leukste blogs die ik ken, omdat je naast informatief ook leuk en verhalend schrijft over alles wat zoal in het leven voorbij komt…. Ik vind het heel knap hoe je het altijd leuk en gezellig weet te vertellen, en alles voorziet van prachtige foto’s! Ik hoop nog heel lang van je mee te genieten! Nu heb ik pas een prijs bij je gewonnen, dus kom ik niet in aanmerking vind ik zelf, maar wilde toch even reageren!! Lieve Natasja, ga nog heel lang door!

  Beantwoorden
 50. Arianne
  1 oktober 2019 at 14:04 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met dit jubileum, al 7 jaar, wat een prestatie. Ik loot graag mee voor de box van Mireille

  Beantwoorden
 51. Annette
  1 oktober 2019 at 13:18 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd Natas, ik loot graag mee voor de voucher van Tante Betsie ik houd van kleur zoals je weet 🙂

  Beantwoorden
 52. carolien tigchelaar
  1 oktober 2019 at 11:21 (1 jaar ago)

  Sorry nog vergeten …..zou graag meedingen naar de I love myself box van Mireille !

  Beantwoorden
 53. Melanie
  1 oktober 2019 at 11:20 (1 jaar ago)

  Lieve natas 7 jaar alweer wat een tijd en je mag er supertrots op zijn! Met veel plezier leef ik mee met al je belevenissen en voel ik mee met alle ellende. Lieverd op naar de volgende 7 jaar! Ik blijf lekker meegenieten en wil wel een kansje wagen op zo’n prachtige box van mireille

  Beantwoorden
  • Kkim
   1 oktober 2019 at 15:13 (1 jaar ago)

   Proficiat Natasja.
   Ik ben zo’n stille lezer, elke maandag lees ik altijd jou week verslag.
   Ook de losse artikelen en outfit foto’s lees ik graag.
   Ga dus maaar heerlijk door met schrijvven.
   Ik loot graag mee voor de tante betsy bon

   Beantwoorden
 54. carolien tigchelaar
  1 oktober 2019 at 11:19 (1 jaar ago)

  Goedemorgen Natasja ,
  allereerst gefeliciteerd met je 7 jarig bestaan !!!!, ik lees veel mee maar ….reageer niet altijd , oeps !!! Heb al verschillende producten aangeschaft via een review van jou , soms via een bestelling bij Mireille . Je artikel over de tattoo van je spikkelprinses was helemaal leuk omdat ik niet veel later een tattoo heb laten zetten ivm mijn overleden oude kater , nog veel plezier in de volgende jaren , ga aub zo door !!!

  Beantwoorden
  • chucky1012
   1 oktober 2019 at 14:10 (1 jaar ago)

   Hoera……
   Hartelijk gefeliciteerd en nog vele mooie jaren met diverse artikelen, persoonlijke artikelen, diverse privé artikelen. Etc……
   Ik doe heel graag mee voor de kadobon…..

   Beantwoorden
 55. Bianca Majoor
  1 oktober 2019 at 10:41 (1 jaar ago)

  Hoi Natasja, van harte gefeliciteerd met het 7 jarig bestaan van je blog!Ik volg je nog niet 7 jaar lang. Maar vind het altijd erg leuk lezen over verschillende onderwerpen. Ik zou graag mee willen dingen naar de waardebon van Tante Betsy. Ook al heb ik net weer een nieuw jurkje aangeschaft. Er kan er altijd eentje bijIk wens je nog vele jaren met je blog! Fijne dag! Groetjes Bianca Majoor

  Beantwoorden
  • Ansuya lalay
   5 oktober 2019 at 18:25 (1 jaar ago)

   Hoeraaaaa gefeliciteerd
   Ik ga graag voor de neautybox
   Ik vond t mooi om de veranderingen in je leven te lezen en je daar in te zien groeien
   Hoop op meerdere mooie verhalen

   Beantwoorden
 56. Sietske de Jong-van der Hoek
  1 oktober 2019 at 10:34 (1 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je 7 jarig bestaan
  Ik ben nog niet zo lang een fan van Tante Betsy en alle andere retro merken maar ik zie je regelmatig voorbij komen. In die korte tijd zie ik je stralend.
  Ik wens je nog heel veel zonnige jaren.
  (De bon van Tb zou fijn zijn ☺️

  Beantwoorden
  • Marike
   1 oktober 2019 at 17:12 (1 jaar ago)

   Oh 7 jaar! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik hoop dat er nog heel veel jaren volgen. Het is zo leuk om op afstand mee te genieten van je leven. Zowel de hoogte als de dieptepunten. Ga zo door Natasja.

   Ik zou graag de beauty box willen winnen.

   Beantwoorden
 57. Elke De Vlaminck
  1 oktober 2019 at 10:25 (1 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd ! Ik volg je al een tijdje en ben dankzij jou fan geworden van RJ bodywear. Ik vind het een leuke, frisse blog!
  Ik ding graag mee voor de tante Betsy bon! Groetjes Elke

  Beantwoorden
 58. Corine
  1 oktober 2019 at 10:12 (1 jaar ago)

  Jaah, Natasja, gefeliciteerd met je blog verjaardag, er is heel veel gebeurd in de afgelopen jaren, en ik heb je zien groeien. Toen we elkaar in Utrecht tegen kwamen had ik nog geen idee wie je was en daarna op de fandag, v spraken we elkaar weer, hardstikke leuk. Heb bewondering over hoe je ons een kijkje gunt in je privé leven. Ga zo door!! Groetjes Corine. Oh ja ik ga je zal het vast wel weten voor de Tante Betsy bon

  Beantwoorden
  • Esther Messing
   2 oktober 2019 at 07:16 (1 jaar ago)

   Lieve Natasja, van ❤ gefeliciteerd met je 7-jarig jubileum. Ik volg je nu denk ik een kleine 2 jaar en heb je ondertussen ook een paar x in het echie ontmoet. Mooi hoe positief jij in het leven staat. Ik ben zelf helemaal niet zo van de beauty maar lees je blog wel altijd met veel plezier en heb zeker ook al een aantal producten n.a.v. jou blog gekocht. En dan de blogs over je kleding, rice en je afgelopen week. Heerlijk om die te lezen en de maandagmorgen daar mee op te starten. Mocht ik nu winnen dan ga ik voor de bon van tante Betsy, heb nog wel een wensjurkje in mij hoofd die ik graag zou willen. Liefs en een dikke kus Esther.

   Beantwoorden
 59. bychristiana
  1 oktober 2019 at 10:10 (1 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd lieve Natasja! Daar mag je SUPER trots op zijn! Ik kom al jaren lang dagelijks met veel plezier op je blog kijken en ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe je inderdaad van beautyblog naar meer lifestyleblog gegaan bent, ik heb die verandering zelf ook doorgemaakt;-) Dat er nog vele mooie en vooral kleurrijke blogjaren voor jou en ons lezeressen mogen volgen. En nu tijd voor taart!!!

  Beantwoorden
 60. Peet
  1 oktober 2019 at 10:08 (1 jaar ago)

  Hieperdepiep, alweer 7 jaar bloggen. Ik ben gaan lezen om je TB passessies en outfits maar je weekoverzicht en bjoety verhalen zijn ook erg leuk en overzichtelijk. Toch al een paar keer daardoor iets gekocht. Ga zo door op naar het volgende mooie jaar. Ik lees altijd maar zal wat vaker reageren. Mag ik een lootje vragen voor de bjoetybox? Fijne verjaardag. Groetjes Peet

  Beantwoorden
 61. Ingrid Hietkamp
  1 oktober 2019 at 09:42 (1 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd, net hè mooie blog. Voor mij eentje die als ik online ben, als eerste bovenaan staat, samen met nog twee andere blogs. Zo leuk…leuke zo vaak als lukt het bericht, lees altijd. De tips voor make-up en TB zijn fijn!
  Dikke knus, ik blijf lezen…..

  Beantwoorden
 62. Ellen Jacobs
  1 oktober 2019 at 09:35 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met al weer 7 jaar !! Respect hoe jij altijd weer van die fijne stukken schrijft. Vind het heerlijk om mijn dag mee te beginnen met een kop koffie.
  Ivm mijn make-up loze bestaan zou ik graag een bon voor tante Betsy willen winnen.
  Hoop trouwens dat je nog lang door mag gaan met bloggen en vloggen.
  Liefs van de Veluwe

  Beantwoorden
 63. Rebecca
  1 oktober 2019 at 09:24 (1 jaar ago)

  Wauw, 7 jaar alweer, gefeliciteerd Natasja. Dat is echt een hele prestatie, petje af voor jou.
  Ik vind het leuk om mee te lezen en te kijken, alleen ikzelf gebruik geen make up of huid verzorging producten. Ik heb namelijk een hele moeilijke huid, atopisch eczeem. En toch lees ik al je artikelen, gewoon gezellig.

  Ik waag graag een kansje voor de cadeaubon van Tante Betsy.

  Ik hoop dat je nog jaren verder blogt

  Beantwoorden
 64. Mireille
  1 oktober 2019 at 09:22 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 7-jarig jubileum.
  Volg je al heel wat jaren en ontvang je ook al jaren met heel veel plezier in mijn salon.
  Zonder jou was mijn I LOVE MYSELF BOX echt niet zo’n succes geworden.
  Op naar de 10.

  Beantwoorden
 65. Marjolein
  1 oktober 2019 at 09:10 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd Natasja met je 7e verjaardag van je blog! Ik lees meestal wel maar reageer lang niet altijd … heeft iets met tijd te maken . Maar je blog wordt zeer gewaardeerd juist door de afwisseling! Op naar de volgende 7 jaar!

  Groetjes, Marjolein ❤️

  Oh ja, ik doe graag mee aan de win actie, als dat mag. … voor de tante Betsybon.

  Beantwoorden
 66. Ellen Nederlof
  1 oktober 2019 at 08:57 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd!! Wat gek eigenlijk dat het zo leuk is om mee te kijken in iemand anders leven. Volgens mij ben ik je gaan volgen toen je dat ooit eens op Barplaats schreef, toen had je je beide stippels nog. En eerlijk, sinds Benthe in je verslagen en hoe ze altijd zich op de voorgrond duwde als je een foto ging maken, mist, mis ik dat ook echt, moest altijd zo om haar lachen.
  Ik loot graag mee voor het beautypakket.

  Beantwoorden
 67. Eveline Jansen - de Jong
  1 oktober 2019 at 08:55 (1 jaar ago)

  7 jaar al, wow diep respect voor jouw doorzettingsvermogen. Gefeliciteerd Natasja.
  Ik geniet van je artikelen. Soms heb ik meer met de een dan de ander, maar ik lees ze wel. Door jou heb ik rice ontdekt en mijn dochter recent de regenboog kruidnoten. De pasfilmpjes van tante Betsy maken mij altijd vrolijk en geven mij een goed beeld qua hoe de maat valt.

  Ik loot graag mee voor de tante Betsy bon

  Beantwoorden
 68. Jelka
  1 oktober 2019 at 08:47 (1 jaar ago)

  7 jaar alweer! Gefeliciteerd!! Dat is bijna net zo oud als m’n dochter!
  Ik ben geen volger van het eerste uur, maar de laatste anderhalf á twee jaar ben ik je blog echt wel gaan volgen. Jouw smaak komt erg overeen met mijn smaak! En al draag ik amper make-up, er is altijd voldoende leuks te lezen bij jou.
  Ik zou heel graag meeloten voor de tante betsy cadeaubon. Geweldig dat je dit doet.
  Keep on going! ❤️

  Beantwoorden
 69. Wilke
  1 oktober 2019 at 08:44 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd
  Reageer niet vaak maar lees je blog met veel plezier
  Maak graag kans op de tante Betsy bon

  Beantwoorden
 70. Anja
  1 oktober 2019 at 08:44 (1 jaar ago)

  Hieperdepiephoera. Gefeliciteerd met je 7 jarig jubileum. Dankjewel voor 7 jaar leesplezier en inspiratie! Veel succes verder en op naar je 10 jarig jubileum! (voorkeur voor de Tante Betsy bon.

  Beantwoorden
 71. Ingrid
  1 oktober 2019 at 08:43 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met de 7e ververjaardag van je blog! Zeven is het getal van de volheid. Een nieuwe periode breekt dus aan. Een dubbele felicitatie waard! En op die heugelijke grens feest ik graag mee met een lootje voor Tante Betsy. Ik hoop dat je vandaag één grote glimlach ‘bent’ en dat je geniet van alle reacties!

  Beantwoorden
 72. Martine
  1 oktober 2019 at 08:41 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met 7 jaar Beautyspots! Ik volg je met plezier en hoop op nog heel veel meer leuke blogs! Mijn badkamer staat vol met fijne spulletjes van Sukin, Kneipp, Carice . Elke maandag lees ik je weekoverzicht met plezier. Op naar de volgende 7 jaar!

  Beantwoorden
 73. Susan Hupkens
  1 oktober 2019 at 08:39 (1 jaar ago)

  Geen lootje hoor, maar wil je alleen graag feliciteren met deze mooie mijlpaal.
  Dat heb je toch maar mooi voor elkaar gekregen !

  Beantwoorden
 74. Jolanda
  1 oktober 2019 at 08:37 (1 jaar ago)

  Mijn allereerste reactie hier, ik volg je nog niet zo lang lees ze overigens met plezier
  Ik wil je van harte feliciteren met je 7e blogverjaardag
  Wat lief dat je een kadootje weggeeft ik gun het een ander daar ik hier niet zo actief reageer
  Vind het wel super lief ❤️
  Ik wens je nog vele blogjaren toe met veel schrijfplezier

  Liefs Jolanda

  Beantwoorden
 75. Happy Susan blogger
  1 oktober 2019 at 08:34 (1 jaar ago)

  Wow petje af Natasja al 7 jaar aan het bloggen. Van harte gefeliciteerd!
  Als mede blogger weet ik hoeveel werk er in een blogpost gaan zitten en dat al die leuke reacties en bezoekjes enorm helpen om door te blijven gaan. Ze inspireren en motiveren weer tot nieuwe blogposts.
  Ik ding niet mee naar je gave cadeau’s, maar wel enorm lief van je.
  Ik vierde vorige week ook mijn blogverjaardag met een leuk cadeau. Zo benieuwd op welke naam mijn vinger morgen blijft steken. Geniet heerlijk van alle lieve leuke reacties naar aanleiding van je blogverjaardag. Het is een feestje om ze te lezen weet ik uit eigen ervaring. Blog ze! Knuff!

  Beantwoorden
 76. Marloes
  1 oktober 2019 at 08:34 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Ik volg je nu een paar maanden. Ik ben je gaan volgen vanwege je Tante Betsy jurken, maar geniet ook erg van je andere blogs. Kopenhagen staat inmiddels op mijn bucket list :). Reageer eigenlijk nooit op een blog, geen idee waarom niet. Maar leuk om te horen dat je dat juist wel leuk vindt. Zal wat vaker een reactie achter laten.
  Ik loot graag mee voor de betsy bon.

  Beantwoorden
  • Sanne
   5 oktober 2019 at 19:02 (1 jaar ago)

   7 jaar, gefeliciteerd ! Een hele mijlpaal. Ik doe graag mee met de winactie voor de I love myself box.

   Beantwoorden
   • Zoé Nieuwenhuys
    5 oktober 2019 at 19:10 (1 jaar ago)

    Nogmaals van harte gefeliciteerd. Ik vind het zo knap dat je weer nieuwe artikelen kan schrijven en ze zijn altijd leuk en gezellig om te lezen. Op naar je volgende jubileum. Je bent een topper! Ik ga ook een gokje wagen om mee te doen aan de winactie. Ik ga voor de I love myself box.

    Ga vooral zo door met je blog!

    Beantwoorden
 77. Wilma Rommelse
  1 oktober 2019 at 08:30 (1 jaar ago)

  wauw 7jaar. Echt een geluksnummer en van harte gefeliciteerd. De eerste keer dat ik in aanraking kwam, was op een meeting in Utrecht in maart 2018 en mocht ik je jasje passen, daarna ben ik je gaan volgen en heb ik steeds meer tips uitgeprobeerd. Ik ben weg van je blogs . Uiteraard waag ik een kansje voor de TB bon beautyspots = maar bovenal de leuke vrouw erachter maakt het mooier (dan toch stiekem vandaag een gebakje op je blog verjaardag)

  Beantwoorden
  • Wilma Rommelse
   1 oktober 2019 at 08:35 (1 jaar ago)

   hihi ik zie nu dat hij de symbolen achter het is (=) teken niet heeft gepakt 🙁 moest o.a. een lippenstift, nagellak, jurkjes ect zijn. Maar Natasja jij ben degene die het met passie doet, waardoor je alweer 7 jaar een super blog hebt.

   Beantwoorden
 78. Cindy Olde Kalter
  1 oktober 2019 at 08:26 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met 7 jaar bloggen.
  Wat veel berichten en reacties!
  Ik vind je berichten leuk om te lezen
  en doe veel inspiratie op.
  Blij dat je bent gaan uitbreiden, want Tante Betsy en Rice vind ik ook helemaal geweldig.
  Wil nav je blog ook nog heel graag naar de grote rice winkel.
  Je hebt me pas geinspireert voor een mooie jurk. Nu zie ik je in de Frida tango rood en heb ik er weer 1 voor op mijn lijst. Ik loot dus graag mee voor de bon van Tante.

  Jij nog veel blog plezier en op naar de volgende 7 jaar!

  Beantwoorden
 79. Neeltje
  1 oktober 2019 at 07:44 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd. 7 jaar alweer. Ik volg je nu een jaartje. Zowel voor de tante betsy tips als de beauty tips. Die laatste zijn eerlijk en welgemeend waardoor ik er echt iets aan heb. Ga vooral nog even door. Ik doe mee met je winactie voor de betsy bon.

  Beantwoorden
 80. Caro
  1 oktober 2019 at 07:38 (1 jaar ago)

  Hieperdepiep HOERAAAHH!!! Gefeliciteerd met je verjaardag. 7 blogjaren is een hele prestatie hoor!! Heerlijke rubrieken, goede en vaak ook betaalbare tips, menselijk en persoonlijk zijn de eerste dingen die bij me opkomen. Ik geniet elke maandagochtend bij het ontbijt van je weekoverzicht en al menig make-up tip heeft mij doen hollen naar de winkel. Hopelijk ga je nog heel lang door met bloggen❤️

  Beantwoorden
 81. Louisa
  1 oktober 2019 at 07:34 (1 jaar ago)

  Zeven jaar al weer. Ik volg je al net zo lang! Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je de komende jaren met je blog mag groeien. En natuurlijk doe ik graag mee met de witactie! En ik doe graag mee voor het beauty pakket.

  Beantwoorden
 82. Tessa
  1 oktober 2019 at 07:23 (1 jaar ago)

  gefeliciteerd met dit mooie jubileum!

  Beantwoorden
 83. EstherK
  1 oktober 2019 at 06:36 (1 jaar ago)

  Wauw, al 7 jaar! Gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Een hele prestatie! Ik ben je in eerste instantie gaan volgen door de Tante Betsy jurkjes, maar de variatie in je blog maakt hem juist zo leuk. Ook het inkijkje in je leven op maandagochtend. Op naar nog vele blogjaren!

  Tuurlijk doe ik ook graag mee met de win-actie en dan zou ik graag voor de Tante Betsy bon gaan. Die komt altijd van pas.

  Beantwoorden
 84. Erna
  1 oktober 2019 at 06:28 (1 jaar ago)

  Leukste blogleesmomentje van de week; maandagmorgen ‘The colours of my life’ en Rice natuurlijk (dankzij jou ‘verslaafd geraakt’) en Betsie en Kneipp en, en, en….. Dikke en welgemeende dankjewel voor alle tips en het leesplezier. Zo knap dat je dit volhoudt naast een drukke baan en het huishouden. Van harte gefeliciteerd en nog veel mooie blogjaren toegewenst. P.s. De Tante Betsie-bon is mijn favoriet

  Beantwoorden
 85. Joyce Siemons
  1 oktober 2019 at 06:20 (1 jaar ago)

  Hieper de piep hoera!!! Wauw 7 jaar alweer! Gefeliciteerd met dit mooie aantal Blog jaren. Ik volg je met ontzettend veel plezier. Dat er maar vele jaren mogen volgen ❤️

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.