Beautyspots in een nieuw jasje!

Nee, je hoeft de slaap niet uit je ogen te wrijven, je hebt het goed gezien: Beautyspots heeft een metamorfose ondergaan!

Een nieuwe, speciaal voor Beautyspots gemaakte layout stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, en met het 2-jarig jubileum van Beautyspots in het vooruitzicht vond ik het een mooi moment om deze stap te nemen.

De layout en alles eromheen is ontworpen en gemaakt door Rosanne van Stijlvol Creatie, Zij ontwerpt en maakt stijlvolle websites voor vrouwelijke ondernemers, die aansluiten bij het bedrijf. En ik vind dat ze daar ook in dit geval uitstekend in geslaagd is, ik ben zó blij!

Binnenkort vertel ik jullie in een apart artikel alles over het ontstaan van deze mooie website, vanaf het allereerste contact tot het moment dat ze live ging, gisteravond. Op dit moment zijn er nog een paar kleine technische dingetjes die aangepast moeten worden, daar wordt aan de achterkant hard aan gewerkt.

Ondertussen ben ik (en Rosanne) natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie van de nieuwe website vinden, laat zeker even een reactie achter hieronder. Rest mij niets anders dan Rosanne ontzettend te bedanken voor dit moois: nu is Beautyspots pas echt hélemaal van mij!

13 Comments on Beautyspots in een nieuw jasje!

 1. Daniëlle
  13 juli 2014 at 09:45 (8 jaren ago)

  Het ziet er super goed uit! Fris en overzichtelijk. Ik vind de tekst voor meisjes uit de 70’s en 80’s ook helemaal leuk!

  Beantwoorden
 2. Bertine
  9 juli 2014 at 22:33 (8 jaren ago)

  wat een professionele uitstraling! mooi hoor

  Beantwoorden
 3. Bianca
  9 juli 2014 at 20:08 (8 jaren ago)

  Hele mooie lay out ziet er netjes uit x

  Beantwoorden
 4. Ellen
  9 juli 2014 at 16:12 (8 jaren ago)

  Ziet er goed uit meis!!!
  toppie gedaan!

  Beantwoorden
 5. Jori
  9 juli 2014 at 16:05 (8 jaren ago)

  Natasja je nieuwe website ziet er mooi uit…dat lipstickje is ook helemaal leuk bedacht…. Nog veel blogplezier 🙂

  Beantwoorden
 6. Lisanne
  9 juli 2014 at 15:17 (8 jaren ago)

  Ziet er fris en modern uit! Mooi het wit met roze. En leuk lipstick logo 🙂

  Beantwoorden
 7. Angelique
  9 juli 2014 at 14:30 (8 jaren ago)

  Ik vind de site heel erg mooi geworden, fris en overzichtelijk! Heel veel geluk ermee.

  Beantwoorden
 8. Nicole
  9 juli 2014 at 09:30 (8 jaren ago)

  Helemaal leuk,stijlvol,fris en vrolijk!!
  Voel me gelijk thuis als ik je header lees. 🙂

  Ook mijn complimenten!

  Beantwoorden
 9. Mireille
  9 juli 2014 at 08:44 (8 jaren ago)

  Mooi hoor. En overzichtelijk helemaal bij de tijd.

  Beantwoorden
 10. Vera
  9 juli 2014 at 08:43 (8 jaren ago)

  Erg mooi geworden! Ik ga dit weekend eens op mijn gemak alles bekijken.

  Beantwoorden
 11. Deb
  9 juli 2014 at 08:32 (8 jaren ago)

  Erg mooi!! Classy en overzichtelijk. Hihi en erg leuk bedacht: ‘alles over beauty voor meisjes uit de jaren ’70’s & ’80’ ‘:-)!!!
  Gefeliciteerd met je nieuwe lay-out!!!

  Beantwoorden
 12. Miranda Aerts
  9 juli 2014 at 07:32 (8 jaren ago)

  Ik moest even goed kijken of ik wel goed doorgeklikt had naar de site maar ik zag je foto dus dat k kon niet missen.
  Ziet er modern uit, lekker overzichtelijk en naar mijn mening beter dan de vorige layout. Complimenten voor het ontwerp!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.