Beautyspots op de bloggerspagina van BN De Stem

Een paar weken geleden deed regionaal dagblad BN De Stem via Facebook een oproep aan alle bloggers uit West-Brabant. Op een speciale pagina op hun website geven ze bloggers de kans om zichzelf en hun blog voor te stellen, en op deze manier alle bloggers uit West-Brabant eens bij elkaar op de kaart te zetten. EΓ©n van mijn trouwe volgers attendeerde mij op deze oproep, ik heb toen direct een mailtje naar BN De Stem gestuurd.

Vervolgens kreeg ik een mailtje van Flex Factory, wat het bloggersplatform opzet aan de hand van achtergrondverhalen, filmpjes en geschreven tekst. Ik heb een lijst met vragen beantwoord, en een paar dagen later een filmpje opgenomen waarin ik wat meer over mijzelf, maar vooral over Beautyspots vertel, waar Beautyspots voor staat, etc.

Bloggerspagina van BN De Stem
Op deze kaart zie je alle bloggers in de regio West-Brabant die zich op dit moment hebben aangemeld

De bloggerspagina van BN De Stem

Op de kaart hierboven zie je dat in een betrekkelijk korte tijd (ongeveer 2 weken) zich al veel bloggers hebben aangemeld. Het leuke is, dat er veel verschillende blog-onderwerpen voorbij komen: voeding, beauty, dierproefvrije cosmetica… Ik vind het een leuke manier om weer nieuwe blogs te ontdekken, in dit geval van bloggers die dicht bij mij in de buurt wonen.

Inmiddels staat het filmpje online op de eerder genoemde pagina, maar het leek me wel leuk om het ook met jullie te delen:

Heb jij zelf ook een blog en woon je in West-Brabant? Of ken je iemand met een leuke blog die zeker niet in dit overzicht mag ontbreken? Stuur dan even een mailtje naar internet@bndestem.nl waarin je vertelt wie je bent, en waar je blog over gaat. Misschien zie ik jou dan binnenkort ook wel tussen alle andere West-Brabantse bloggers vermeld staan, gezellig!

4 Comments on Beautyspots op de bloggerspagina van BN De Stem

 1. jori
  15 juni 2014 at 04:44 (8 jaren ago)

  Dit artikel had ik dus gemist ivm onze vakantie.Wat een leuke oproep en filmpje heb je gemaakt.

  Beantwoorden
 2. Mireille
  8 juni 2014 at 10:48 (8 jaren ago)

  Zag het inderdaad al voorbij komen. Leuk hoor. En hopen op nog meer volgers zo.

  Beantwoorden
 3. sakura
  8 juni 2014 at 09:51 (8 jaren ago)

  leuk gedaan!!

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  8 juni 2014 at 08:49 (8 jaren ago)

  Geweldig! Zo kunnen nog meer mensen kennis maken met je blog. Lijkt me leuk om beroemd te zijn: binnenkort over de rode loper bij RTL Boulevard of aan tafel bij Humberto Tan…… πŸ˜‰

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.