Beautyspots: een terugblik op een geweldig jaar!

Nog maar heel even, en dan zit 2016 er op. Ik hoor het iedereen om me heen zeggen, maar jongens: wat is dit jaar snel gegaan! Privé is het dan niet helemaal gegaan zoals ik gehoopt had, maar voor Beautyspots was het een geweldig jaar. Met ontzettend veel leuke samenwerkingen, steeds meer trouwe bezoekers die leuke reacties achterlaten, en een heleboel mooie producten die ik mocht reviewen. Mijn allerfavorietste producten van 2016 zag je gisteren al voorbij komen, vandaag wil ik graag samen met jullie terugblikken op wat voor mij de hoogtepunten voor Beautyspots waren in 2016. Geniet je samen met mij mee?

Terugblik op 2016: events

Ik mocht in 2016 bij een aantal ontzettend gave events aanwezig zijn. Dat zijn momenten waarop ik me enorm bevoorrecht voel, en trots op wat ik in vier jaar tijd heb bereikt. Zo was er het 3D Blogger Event van Essence en Catrice, begin augustus. Wat was dat GAAF!!! De geweldig leuke en mooie entourage, de lieve mensen van het PR-bureau, de heerlijk gemoedelijke sfeer: alles klopte gewoon. En die mega schappen met make-up van essence en Catrice waar we uitgebreid konden rondsnuffelen: love it!

Vlak daarna was er de introductie van het prachtige merk Beauty Kitchen in Nederland, waar ik bij aanwezig mocht zijn. Dat was al net zo’n Beauty-feestje: de komst van een heel mooi natuurlijk merk naar Nederland, de ontzettend lieve, enthousiaste mensen van het merk zelf en het heerlijke zonnetje wat scheen. Ik geloof niet dat dit soort mooie momenten voor mij als blogger ooit gaan wennen, ik vind het nog steeds heel bijzonder dat ik daar dan gewoon sta, als ‘meisje’ uit een klein dorp in Brabant.

Eind oktober mocht ik aanwezig zijn bij de presentatie van een heleboel mooi nieuws van één van mijn favoriete make-up merken: Pupa Milano. In het prachtige Andaz hotel, midden in het centrum van Amsterdam. Gelukkig went dat wel: het rijden naar Amsterdam, al ben ik wel blij dat ik vaak samen met Ramona kan rijden. Dat is toch een stuk gezelliger.

En nog maar heel kort geleden was ik bij het geweldige Kerstevent van HEMA, wat was dat ook leuk! Het was toen nog maar begin december, maar ik was in één keer helemaal in Kerstsfeer! Hoewel het best een druk event was, was het wel lekker ongedwongen, ik houd daar wel van.

En in de zomer mocht ik als één van de weinige bloggers aanwezig zijn bij de presentatie van een heel nieuw én heel mooi make-up merk: Emani Vegan Cosmetics. Dat was ook wel super, super gaaf en luxe hoor jongens!

Terugblik op 2016: de Beautymiddag voor Care for Life

Ik organiseerde in 2016 drie keer een Beautymiddag: in eerste instantie begonnen als een geintje tijdens de Nieuwjaarsborrel, maar eind mei volgde een middag voor een goed doel: Care for Life. En hoewel ik het natuurlijk enorm eng vond, was het zó ontzettend leuk! Mijn twee zussen waren er, een paar nichtjes, en een trouwe lezeres die helemaal uit Limburg afgereisd kwam. En Jori, die me met alles heeft geholpen. Het was enorm gezellig, en ik zou het zelf heel graag nog eens een keer overdoen. Wie weet in 2017!

Terugblik op een paar creatieve uitspattingen

In 2016 deed ik iets waarvan ik niet wist dat ik het in me had: ik pimpte een aantal meubelen. Ik begon heel voorzichtig met de commode op de slaapkamer, die ik omtoverde tot een geweldige make-up tafel waar ik nog iedere dag blij van word. Daarna volgde de rest van de slaapkamer, want zo’n mooie make-up tafel stond natuurlijk niet bij een oud bed en nachtkastjes. En in september, in de eerste week van mijn vakantie, ging ik helemaal los op de meubelen in de kamer:


Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen hoe trots en blij ik ben met het resultaat, het ziet er allemaal zoveel lichter en vrolijker uit! Ik hoop echt, echt, echt dat ik in 2017 eindelijk eens mag verhuizen naar mijn eigen huis, ik kan niet wachten om het jullie te laten zien. Al heb ik natuurlijk nog geen idee hoe het eruit gaat zien, hahaha!

Happy Shopping Spots

In 2016 startte ik met de rubriek ‘Happy Shopping Spots’: niet alleen heel leuk om over te schrijven, maar het is natuurlijk ook super tof om leuke winkeltjes te bezoeken 😉 In december heeft deze rubriek vanwege een drukke agenda even stil gelegen, maar in januari ga ik het zeker weer oppakken hoor! Ik heb al een paar super leuke winkeltjes op het oog, ik kan niet wachten om ze te bezoeken. Mocht jij nog een leuk winkeltje weten, laat het me dan zeker even weten, tips zijn altijd welkom!

Outfit-artikelen

In 2016 ben ik voor mezelf een enorme drempel over gegaan, door outfit-artikelen te gaan plaatsen. Het begon allemaal toen ik de jurkjes van Tante Betsy ontdekte (jullie hadden gelijk, die ontbraken in mijn lijstje favorieten van 2016. Maar morgen maak ik het goed 😉 ). Ik vond het in het begin doodeng, maar ik kreeg zulke leuke reacties en dankzij Jori en Vincent heb ik zulke mooie foto’s, dat ik daar zeker mee doorga in het nieuwe jaar. Er zijn er alweer een paar onderweg, as we speak!

In de Margriet Kerstspecial!

Als klap op de vuurpijl stond ik eind november in de Margriet Kerstspecial, met een ontzettend leuk stukje. Het is natuurlijk een enorme eer als zo’n groot weekblad je benadert of ze een stukje over je blog mogen opnemen in hét nummer van het jaar! Ik gloei nog steeds na van trots, hihihi!

Nou, ik geloof dat dat het wel was, het Jaaroverzicht van Beautyspots. Als ik het zo op een rijtje zie, kan ik gewoon niet geloven dat dit allemaal in één jaar tijd gebeurd is. Ik heb voor 2017 niet echt specifieke doelen of plannen, ik ga gewoon zo door als ik nu bezig ben. Met veel liefde en enthousiasme voor het schrijven en foto’s maken, het testen van mooie producten, het ontmoeten van leuke mensen en mooie samenwerkingen die ontstaan, maar bovenal: samen met jullie, mijn lieve, lieve, lieve lezeressen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: jullie leuke en lieve reacties zorgen ervoor dat ik steeds maar weer inspiratie blijf vinden. En ook al reageren jullie niet allemaal dagelijks, wekelijks of maandelijks, de statistieken laten zien dat jullie er zijn, iedere dag weer. Laat anderen maar zeggen dat (beauty)bloggen dood is, ik zie hier, en bij collega-bloggers, toch echt het tegendeel. Beautyspots is springlevend, en ik ben nog lang niet van plan om het bijltje erbij neer te leggen.

Bedankt voor alles, voor een prachtig jaar. Gaan jullie mee naar een al net zo mooi 2017? Dikke kus, en een lebber van Benthe xxx

16 Comments on Beautyspots: een terugblik op een geweldig jaar!

 1. Bianca
  1 januari 2017 at 15:27 (4 jaar ago)

  Lieve Natasja en Benthe ik wens jullie het aller beste voor 2017 <3 Zo te lezen was 2016 een heel goed jaar, en ik vind het leuk dat ik je af en toe ook snel even in het echt ontmoet hebt! xxx

  Beantwoorden
 2. Marije
  1 januari 2017 at 08:15 (4 jaar ago)

  Tsss, beautybloggen is echt niet dood! Maak er een mooi jaar van! Ik hoop voor je dat je dit jaar mag verhuizen naar je eigen paleisje. Ik ben ook benieuwd hoe het er uit ziet haha.

  Beantwoorden
 3. Deb
  31 december 2016 at 15:43 (4 jaar ago)

  Het was inderdaad een super mooi jaar voor jou met heel veel gave high lights! Ik heb ze allemaal gelezen en toch een beetje mee kunnen genieten.

  Ik wens jou een fantastisch mooi en gezond 2017 toe en hoop je nog veel te blijven lezen, ga lekker zo door. Je hebt een heerlijke ongedwongen en authentieke schrijfstijl die ik enorm waardeer. Mocht je in het nieuwe jaar nog eens een beauty middag organiseren dan houd ik me aanbevolen.. mocht je een plekje over hebben. Hele fijne jaarwisseling!! Een knuffel voor jou en een aai voor Benthe.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 januari 2017 at 09:49 (4 jaar ago)

   Leuk Deb, ik houd een plaatsje voor je vrij! 🙂

   Beantwoorden
 4. Hennie
  31 december 2016 at 14:00 (4 jaar ago)

  Wat een heerlijke hoogtepunten noem je op. Het zijn allemaal dingen die heel erg bij je passen en dat vind ik ook één van de grote krachten achter jouw blog: je blijft lekker (bij) jezelf.

  Alvast een hele fijne jaarwisseling – hoop dat Benthe een beetje is opgeknapt inmiddels – en 2017 mag in alle opzichten jouw jaar worden. Dat is je heel erg gegund.

  Liefs Hennie

  Beantwoorden
 5. Angel
  31 december 2016 at 12:28 (4 jaar ago)

  Leuke terugblik en mooie foto’s. Veel succes verder met je leuke blog & Happy Newyear!

  Beantwoorden
 6. Mireille
  31 december 2016 at 10:13 (4 jaar ago)

  Echt hé wat is 2016 voorbij gevlogen. Ben zooo benieuwd wat 2017 voor ons in petto heeft.
  Weet één ding zeker jouw leuke artikelen blijf ik elke dag met veel plezier lezen.
  Op naar een jaar van samenwerking, heerlijke behandelingen en gesprekken en natuurlijk prachtige producten.
  XoX

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  31 december 2016 at 10:10 (4 jaar ago)

  Wat mag jij trots zijn!! Heerlijk om zo terug te kijken op zo’n jaar 🙂

  Beantwoorden
 8. Babs
  31 december 2016 at 09:59 (4 jaar ago)

  Het event van Beauty Kitchen vond ik een van de gezelligste. Wat een heerlijk jaar had je als ik het zo lees. Keep up the good work!
  Ik wens jou en Benthe een geweldig, liefdevol en gezond 2017 toe!

  Beantwoorden
 9. Miranda
  31 december 2016 at 09:30 (4 jaar ago)

  Wat een mooie blog ter afsluiting van zo’n succesvol jaar!
  2017 wordt vast minstens zo goed, ik kijk er al naar uit.
  Fijne jaarwisseling voor jou en Benthe ♡♡

  Beantwoorden
 10. Cindy
  31 december 2016 at 08:38 (4 jaar ago)

  Bedankt voor de leuke blogposts! En nee, beautybloggen is niet dood, ligt er maar aan wat je er als blogger van maakt en dat zit bij jou meer dan goed.
  Wat ik overigens ook erg fijn vind is dat ik bij jou nooit een spelfout kan ontdekken, jouw blog leest daardoor ook zo prettig.
  Leuke events heb je mogen bezoeken, hopelijk in 2017 weer, en dan hopelijk reizen vanuit je nieuwe huis, ik hoop het voor je! En voor lieve Benthe natuurlijk.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 januari 2017 at 09:50 (4 jaar ago)

   Ik heb zelf een gruwelijke hekel aan spelfouten, dus ik ben daar heel scherp op, ik lees een artikel zo nodig drie keer over, hihihi! Dankjewel!

   Beantwoorden
 11. Roos
  31 december 2016 at 07:56 (4 jaar ago)

  Superleuk om te lezen. Ik wens je alle goeds voor het nieuwe jaar en hoop dat je gelukkig mag zijn en dat er nog heel veel. mooie dingen mogen komen voor jou en Benthe x

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  31 december 2016 at 07:11 (4 jaar ago)

  Geweldig om te zien dat je naar diverse events geweest was die zeer goed verzorgd waren.
  Dat het allemaal fijne en mooie nieuwe producten waren die je had gezien.
  Ik ben nog lang niet van plan om te stoppen met het plaatsen van reactie’s op je posts.
  Ga zo door en ik veel bewondering voor jou…..

  Een fijne jaarwisseling Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 januari 2017 at 09:52 (4 jaar ago)

   Gelukkig maar, want ik zou je reacties erg missen! Jij bedankt voor je trouwe bezoekjes iedere ochtend 🙂

   Beantwoorden
 13. marije
  31 december 2016 at 06:47 (4 jaar ago)

  Wat een mooie dingen heb je gedaan! Leuke terugblik. Op naar een geweldig 2017 waar hopelijk prive alles op zijn plek gaat vallen en je heel veel nieuwe successen mag boeken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.