Beautyspots Vlogmas week 5

Dit is alweer de laatste aflevering van Beautyspots Vlogmas 2018! Maar eerst wens ik jullie natuurlijk allemaal een fantastisch 2019 vol geluk, kleur en gezondheid. Ik hoop dat het jaar je brengt wat je er van hoopt. Afgelopen week vierden Benthe en ik natuurlijk Kerst, en had ik daarna lekker een paar dagen vrij. We hebben niet zoveel bijzonders gedaan, alleen een paar echte vakantie-klusjes. En verder hebben we veel gewandeld uiteraard 🙂

VlogmasBeautyspots Vlogmas week 5

Ik hoop dat jullie de Beautyspots Vlogmas leuk vonden om te kijken. Ik heb besloten om komend jaar wat vaker te gaan vloggen, en dan bijvoorbeeld in de vorm van een weekendvlog. Lijkt dat jullie wat? Bedankt voor het kijken de afgelopen maand, en voor alle leuke, lieve reacties! ♥

6 Comments on Beautyspots Vlogmas week 5

 1. Judith
  2 januari 2019 at 15:59 (6 maanden ago)

  Het was weer gezellig om met je mee te kijken. Ik had net ‘just the two of us’ gelezen….maar dit is zo veel uitgebreider….wat had je een leuke combi aan bij de aardbeienrok, was dat een HOKje?
  En instagram….ik volg je daar al, maar de iPad waar instagram op staat is stuk….moet ernstig op zoek naar de wachtwoorden…..want wat een leuke winactie…ben zo benieuwd naar die producten…en dan met name de bodybutter.
  Ik zal je vlogs missen, maar wat een leuk idee dat je misschien weekendvlogs gaat maken.
  Liefs, Judith.

  Beantwoorden
 2. Joyce Siemons
  2 januari 2019 at 15:50 (6 maanden ago)

  Ontzettend leuk weer om te zien! Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel de vriezer ontdooien! Wat ik me trouwens afvroeg, ga jij altijd gelijk in de kleren? Ook als je vrij bent zeg maar? Ik vind het nl heerlijk om te beginnen in een joggingbroek hahahaha
  Bedankt voor de vlogmas! En jij en Benthe natuurlijk ook alle goeds gewenst voor dit jaar! Liefs van Joyce

  Beantwoorden
 3. Moi
  1 januari 2019 at 16:32 (6 maanden ago)

  Een gelukkig nieuwjaar voor jou en Benthe!!
  Hoe gaat het met Benthe’s pootjes?

  Hartstikke leuk om nog meer vlogs te zien!

  Beantwoorden
 4. Mina
  1 januari 2019 at 12:56 (6 maanden ago)

  Ook voor jou en Benthe alle goeds voor 2019! Dat het een super kleurrijk en gezellig liefdevol jaar wordt!
  Bedankt voor het kijkje in jullie leven en ik geniet ook zo van Benthe hoop dat haar voetzooltjes snel opknappen! XXX

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  1 januari 2019 at 10:58 (6 maanden ago)

  Allereerst alle goeds gewenst voor het nieuwe jaar! Leuk om te kijken, jouw vlogs. Oh lekker trouwens andijvie-stamppot. Dat ga ik ook weer eens maken. En inderdaad, de vriezer ontdooien….is ook niet een van mijn favoriete huishoudelijke bezigheden;-)

  Beantwoorden
 6. Julia
  1 januari 2019 at 09:07 (6 maanden ago)

  Hoi Natasja je blogs worden steeds beter! Ik heb weer genoten van dit inkijkje in jouw leven.
  Ik zal het missen! Dankjewel daarvoor.
  Geniet nog van je vrije dag en nogmaals een heel gezond en vooral liefdevol 2019!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.