Begin bij de basis: Mylène pre make-up

Een klein half jaar geleden ontdekte ik tijdens een Mylène home party, welke ik ongeveer twee keer per jaar bezoek, een nieuw product: de pre make-up. Dit is een fixerende basis voor je dagelijkse make-up. Het product belooft een optische reductie van lijntjes en rimpels, en overtollig talg wordt geabsorbeerd, waardoor overmatig glimmen van de huid wordt tegengegaan. Ik besloot, mede vanwege de redelijke prijs, dit product een kans te geven.

Mylene pre make-up

Mylène pre make-up zit in een hygiënische pompflacon. Bij ieder pompje “zuigt” de bodem zich een stukje verder naar boven, waardoor je het flesje tot de laatste druppel leeg kunt maken. Bovendien komen er door deze verpakking nauwelijks tot geen zuurstof en/of vieze vingers bij het product, waardoor het veel langer goed blijft. Hier is dus over nagedacht!

Mylene pre make-up

Het pompje is erg prettig in gebruik, één pompje geeft voldoende voor mijn hele gezicht. Op het flesje zit een stevige kunststof dop, welke eenmaal vastgeklikt goed blijft zitten, ook als je de pre make-up meeneemt in je toilettas en tussen de rest van je make-up spulletjes heen en weer geschud wordt.

Mylene pre make-up

Je gebruikt de Mylène pre make-up tussen je dagcrème en je make-up in. Ik laat zowel mijn dagcrème als de pre make-up 2 minuutjes drogen vóór ik het volgende product aanbreng, hierdoor krijg je de beste fixatie. De pre make-up bevat siliconen, echter heb ik bij dit product nauwelijks dat gevoel van een laagje op mijn gezicht, wat ik bij andere vergelijkbare producten met siliconen wel vaak heb.

Mylene pre make-up

De pre make-up is vrij dun van structuur en laat zich eenvoudig over mijn gezicht verdelen. Het product trekt lekker snel in, waardoor ik na een paar minuten de rest van mijn make-up kan aanbrengen. Ik gebruik het altijd onder mijn BB cream (momenteel die van Catrice, maar ook onder de Nude Magique BB cream van L’Oréal Paris vond ik het een erg prettige basis). Ik zie en voel duidelijk het verschil: al direct na het aanbrengen van de pre make-up is mijn huid gematteerd, en zijn rode vlekjes veel minder goed zichtbaar (zie onderstaande vóór en na foto).

Mylene pre make-up

Hierboven draag ik alleen dagcrème

Mylene pre make-up

En hier draag ik een laagje Mylène pre make-up over mijn dagcrème, zonder verdere make-up.

Daarnaast brengt mijn BB cream of foundation veel prettiger aan met een laagje pre make-up eronder. Mijn gezicht is veel gladder, waardoor de BB cream mooier verdeeld wordt over mijn huid. Ook gedurende de dag merk ik, dat mijn huid mooier blijft met pre make-up als basis, mijn gezicht gaat beduidend minder glimmen. Ik ben dan ook enorm tevreden over dit product, inmiddels ben ik aan mijn tweede flesje begonnen.

Mylène pre make-up kost € 15,05 voor 30 ml. De producten van Mylène zijn alleen te koop tijdens een home party, klik hier als je hierover meer informatie wilt of een afspraak wilt maken. Daarnaast is het binnenkort mogelijk om, als je een home party gegeven of bezocht hebt, nog vier maanden daarna online te bestellen bij Mylène via de Mylène Club, waarvoor je dan een unieke toegangscode krijgt. Op die manier hoef je niet te wachten tot de volgende afspraak om een product te bestellen.

Ken jij de producten van Mylène? Of heb je weleens een home party van een ander cosmeticamerk bezocht?

1 Comment on Begin bij de basis: Mylène pre make-up

  1. Vera
    29 maart 2013 at 21:55 (9 jaren ago)

    Ik heb zelf helemaal geen ervaring met Mylène, maar dit product ziet er wel goed uit! Doet me een beetje denken aan The Present van Philosophy.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.