Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Nude oogschaduwpalettes zijn dé make-up trend van de laatste 1,5 à 2 jaar. Ieder zichzelf respecterend make-up merk heeft er wel één of meerdere in haar collectie. Van mijn moeder en zus kreeg ik een paar weken geleden het Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural, wat ze tijdens het Share A Perfect Day event voor mij gekocht hadden. Vandaag laat ik je dit mooie palette van dichtbij zien, en uiteraard maakte ik swatches én een look!

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Nóg een trend: oogschaduwpalettes van karton. Ook Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural heeft een kartonnen buitenkant, met aan de binnenkant stevig kunststof. Ik vind het altijd wel wat hebben, zo’n palette van karton. En als je zorgt dat het niet nat wordt, blijft het ook gewoon netjes. Dit palette is donkerbruin, en heeft een mooie rosé gouden opdruk. Helemaal in stijl met de oogschaduwkleuren!

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Ik dacht in eerste instantie dat het Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural een dupe was van Urban Decay Naked 3, maar bij nader inzien bleken de kleuren toch anders te zijn. Ik ga het dan ook verder niet als dupe reviewen.

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Op de achterkant van het palette staan de namen van de oogschaduwkleuren vermeld. Ik houd van make-up met namen, maar had het wel makkelijker gevonden (blogtechnisch) als de kleuren gewoon in het palette zelf, onder de oogschaduws, hadden gestaan.

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Op de achterkant van het palette vind je ook de ingrediënten, dit zijn er opvallend weinig. De oogschaduws zijn gemaakt met 100% pure mineralen.

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Swatched it!

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural bevat voornamelijk bruine, rosé-kleurige en paarse kleuren. Precies waar ik van houd! Hieronder laat ik de kleuren per vier geswatcht aan je zien:

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Frost – Sorbet – Last Call – Femme

De vier lichtste kleuren vind ik iets te veel op elkaar lijken. Sorbet valt op mijn arm grotendeels weg tegen mijn huid, maar is op mijn oogleden wel beter zichtbaar. Hier zie je de enige drie matte kleuren in het palette: Frost, Sorbet en Femme. Ik vind het zelf niet zo erg dat er geen matte donkerdere kleuren in het palette zitten, maar het was voor het totaal plaatje wel mooier geweest als er tussen de andere kleuren ook iets mats gezeten had.

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Catty – Utopia – Coin – Ash

Over deze vier kleuren valt niet veel meer te zeggen dan: prachtige kleuren, uitstekende pigmentatie en mooie glans. Love them!

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Melrose – Intrigue – Dagger – Embellish

Ook hier vier prachtige kleuren, ik vind vooral Intrigue en Dagger Beauties!

De pigmentatie van de kleuren uit het Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural is prima, de houdbaarheid (met een goede oogschaduwbasis eronder) uitstekend, en de oogschaduws zijn lekker zacht en creamy. Hierdoor brengen ze fijn aan, en laten zich goed blenden. Ik vind het gewoon een héél mooi oogschaduwpalette, en heb het de afgelopen weken nagenoeg iedere dag gebruikt (met de welgemeende excuses aan mijn andere palettes 😉 ).

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

The look

Met het Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural heb ik inmiddels ook een favoriete look, zoals je meestal met ieder oogschaduwpalette wel hebt.

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

In de binnenste ooghoeken en op het wenkbrauwbot gebruik ik de kleur Catty, op het bewegend ooglid en in de crease de kleur Intrigue en in de buitenste ooghoeken de kleur Dagger. In het midden van het bewegend ooglid breng ik voor een extra nuance de kleur Coin aan, dit geeft een extra glans aan het geheel. Daarna blend ik alles, en een zwarte kajal en mascara maken het af. Ready to go to work, business appointment, party or wherever I want to go 😉

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Een rose nudekleuige lipstick past hier perfect bij! ♥

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

Het Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural is in Nederland o.a. verkrijgbaar bij Beauty88, daar kost het nu € 19,95 (normale prijs is € 29,95). Ter vergelijking: de hoeveelheid oogschaduw die je hiervoor krijgt (14 gram) is gelijk aan dat van de Naked oogschaduwpalettes van Urban Decay.

Met dank aan mijn moeder en mijn zus voor dit prachtige kado! xxx

8 Comments on Bellapierre XII Eyeshadow Palette Go Natural

 1. Astrid
  4 augustus 2016 at 11:36 (6 jaren ago)

  Mooi palette! Ik hou ook echt van dit soort kleurtjes, die kunnen gewoon altijd! Ik moest ook gelijk aan Naked 3 denken 🙂

  Beantwoorden
 2. Jori
  2 augustus 2016 at 22:29 (6 jaren ago)

  Wat een mooie kleuren in dit palette.Je hebt er een mooie look mee gemaakt. Nu een how to do…. filmpje!

  Beantwoorden
 3. hilde
  2 augustus 2016 at 20:15 (6 jaren ago)

  Wat een mooi palette! Prachtige kleuren die je elke dag mooi kan gebruiken. De look staat je prachtig! Wat lief van je moeder en zus.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  2 augustus 2016 at 14:15 (6 jaren ago)

  Heel graag gedaan! Het is leuk om te horen dat hij zo goed in de smaak is gevallen maar dat dacht ik al meteen toen ik hem zag ♡

  Beantwoorden
 5. Donna
  2 augustus 2016 at 12:56 (6 jaren ago)

  Hierop zat ik te wachten 🙂 ik was al verliefd geworden op dit palette toen je een tijdje geleden een foto plaatste. Nu ik je review heb gelezen, de naam weet, en het resultaat zie ben ik helemaal om. Precies mijn kleuren en ik denk dat ik die prachtige blush ook meebestel. Die bleef ook maar in mijn hoofd hangen…..ben ik daar ook weer van af.

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  2 augustus 2016 at 12:43 (6 jaren ago)

  Ik ken de naam wel, maar ik ken de producten niet! Dit ziet er écht goed uit zeg, mooie look heb je er mee gemaakt!

  Beantwoorden
 7. Roos
  2 augustus 2016 at 06:11 (6 jaren ago)

  Wat een mooi palette, dacht eerst ook dat het een dupe was maar de kleuren zijn totaal anders. Heel mooi dat het minerale make up is in palette vorm met weinig ingredienten. Vaak is de minerale make up van die losse poeder oogschaduw wat ik net iets lastiger vind met aanbrengen. Pak al snel teveel. Geperst is daarom erg handig dus bedankt voor deze mooie review 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.