beMineral nieuwe make-up kwasten collectie

Om een mooie make-up aan te brengen, zijn goede make-up kwasten onmisbaar. Voor het aanbrengen van diverse soorten make-up, met verschillende effecten, heb je ook verschillende kwasten nodig. Het Nederlandse make-up merk beMineral brengt een nieuwe professionele make-up kwasten collectie uit, met stuk voor stuk een eigen specifieke functie.

Het minerale make-upmerk beMineral® staat voor ultiem professionele make-up resultaten en een ruim palet aan producten. De gewichtsloze formuleringen zijn 100% natuurlijk, heel gebruiksvriendelijk, blijven 24-uur perfect zitten en laten de huid ademen. Met de beMineral® nieuwe make-up kwasten breng je de formules vanaf nu eenvoudig op een puntgave wijze aan!

beMineral nieuwe make-up kwasten

De beMineral nieuwe make-up kwasten collectie bestaat uit de volgende items:

beMineral Flawless Foundation Kwast (€ 17,65)  

Deze lekker royale, zijdezachte kwast is speciaal ontwikkeld voor het mooi egaal aanbrengen van minerale foundation. Daarnaast kan hij ook als blush kwast worden gebruikt.

beMineral Anti Blemish Smudge Kwast (€ 12,35)

Dit is een compacte kwast met een mooi afgerond uiteinde. Je kunt er minerale oogschaduw extra stevig mee aanzetten, of je gebruikt hem om diepte mee te creëren in de arcadeboog.

beMineral Brow Perfection Kwast (€ 9,70)

Deze kwast is voor het perfect aanzetten en shapen van je wenkbrauwen in combinatie met (minerale) wenkbrauwpoeder.

beMineral Eye Shadow Kwast (€ 10,60)

Met deze oogschaduwkwast kun je professioneel en nauwkeurig minerale oogschaduw aanbrengen.

beMineral Flat Liner Kwast (€ 13,25)

Met dit platte kwastje kun je minerale eyeliner nauwkeurig aanbrengen. Het is zowel nat als droog te gebruiken.

beMineral Medium Coverage Kwast (€ 16,75)

Deze kwast gebruik je in combinatie met een minerale concealer of losse poeder, om  imperfecties in het gezicht te camoufleren. Je kunt hem ook gebruiken om een intense basis van minerale oogschaduw op het ooglid aan te brengen.

beMineral Small Coverage Kwast (€ 10,10)  

Met dit handige kwastje werk je moeiteloos kleine imperfecties weg, ter voorbereiding op het creëren van een mooi egaal resultaat.

beMineral Wet/Dry Shadow Kwast (€ 14,10)

Deze veelzijdige kwast is uitermate geschikt voor het dekkend aanbrengen van minerale oogschaduw. Het is een echte ‘multi-tasker’ en ook handig om verschillende minerale oogschaduwkleuren mee te mengen. Voor een meer intens resultaat breng je de minerale oogschaduw nat aan met deze kwast.

De producten van beMineral worden verkocht bij meer dan 100 gespecialiseerde beMineral®-salons, verspreid door heel Nederland. Voor meer informatie en een verkoopadres bij jou in de buurt, kijk je op de website http://www.bemineral.nl.

1 Comment on beMineral nieuwe make-up kwasten collectie

  1. Esmée
    26 november 2013 at 16:40 (9 jaren ago)

    Deze kwasten zijn echt mooi, ziet er goed uit! x

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.