Benecos Nail Care Pen: een verzorgingsbommetje voor je nagelriemen

Geen mooie nagels zonder mooie nagelriemen, dat zal iedereen met me eens zijn. Ik weet echter als geen ander dat het krijgen (en houden) van mooie nagelriemen niet zo eenvoudig is. Het valt en staat met goede verzorging, en dan nog heb ik, zodra het buiten wat kouder is, droge nagelriemen met velletjes her en der. Onlangs maakte ik kennis met een product wat je helpt om je nagelriemen (en nagels) op een heel makkelijke, snelle manier te verzorgen: de Benecos Nail Care Pen.

Benecos Nail Care Pen

Deze Nail Care Pen is door zijn vorm erg handig om in je tas mee te nemen, zodat je, waar je ook bent, je nagelriemen even van de nodige verzorging kunt voorzien. Er zit een stevige dop op die goed vastklikt, je hoeft dus niet bang te zijn voor morsen en/of lekken.

Benecos Nail Care Pen

Benecos Nail Care Pen: de ingrediënten

Als je de ingrediënten van de Nail Care Pen ziet, kan het bijna niet anders dan dat je nagelriemen en nagels hier van opknappen: jojoba-olie, kokosolie, amandelolie, sheabutter, kamille en vitamine E. Stuk voor stuk intens verzorgende en verzachtende ingrediënten, een echt “verzorgingsbommetje” dus!

Benecos Nail Care Pen

Benecos Nail Care Pen: het gebruik

De Nail Care Pen van Benecos bevat een zacht kwastje aan het uiteinde. Als je aan de dop aan de onderkant draait, vult het kwastje zich met de verzorgende oliën-mix, welke een beetje de textuur heeft van vloeibare bakboter (sorry voor de oneerbiedige vergelijking, hahaha!):

Benecos Nail Care Pen

Vervolgens smeer je deze eenvoudig met het kwastje over je nagelriemen. Je hebt maar weinig per nagel nodig, de olie verdeelt zich heel makkelijk over mijn nagelriemen. Ik gebruik de Benecos Nail Care Pen iedere dag voor mijn nagelriemen, ongeveer één keer per week neem ik mijn hele nagel mee in de verzorging, ook zij knappen zichtbaar op van de heerlijke oliën.

Nadat ik mijn nagelriemen heb ingesmeerd met de oliën, laat ik het ongeveer een kwartiertje intrekken, daarna masseer ik het restant lekker in in mijn nagelriemen.

Benecos Nail Care Pen

Benecos Nail Care Pen: wat doet het voor mijn nagelriemen en nagels?

Mijn nagelriemen zijn zichtbaar (en voelbaar) opgeknapt na een paar weken gebruik. Op een gegeven moment lieten een paar te ver doorgegroeide, op mijn nagel vastzittende nagelriemen los van de nagel, en kon ik ze eenvoudig verwijderen. Iets wat me met eerdere nagelriem-verzorgingsproducten nog nooit gelukt is!

Een ander groot voordeel van de Benecos Nail Care Pen vind ik het feit dat je vingers schoonblijven bij het opbrengen, zo kan ik direct door met wat ik aan het doen was. Meestal breng ik de Benecos nagelriem-verzorging aan voordat ik een artikel ga schrijven, dat is ondertussen een vaste routine geworden.

De Benecos Nail Care Pen kost € 7,50 en is te koop via de steeds groter, en steeds mooier wordende webshop van SoloBioMooi. De inhoud van de pen kan ik nergens terugvinden, maar ik heb hem nu zelf vijf weken (dagelijks) in gebruik en ik merk nog niet dat hij aan het opraken is.

Verzorg jij je nagelriemen en nagels trouw?

6 Comments on Benecos Nail Care Pen: een verzorgingsbommetje voor je nagelriemen

 1. Miranda Aerts
  7 juni 2013 at 15:50 (9 jaren ago)

  Ik heb ook eens zo’n pen gekocht bij Mylene. Een heel fijn product en inderdaad heel doeltreffend. Ik gebruikte hem op het laatst ook voor mijn teennagels, die werden er ook lekker zacht van.

  Beantwoorden
 2. Claudia
  7 juni 2013 at 11:02 (9 jaren ago)

  Deze pen klinkt interessant! Ik gebruik meestal een beetje arganolie, maar uit een flacon is dat best een gepruts. Zo’n pen lijkt me erg praktisch in gebruik 🙂

  Beantwoorden
 3. Vera
  7 juni 2013 at 08:52 (9 jaren ago)

  Ik verzorg mijn nagelriemen heel trouw, meestal met een olie van SpaRitual en af en toe, tussendoor, met een ander product.

  Beantwoorden
 4. Kim
  6 juni 2013 at 12:36 (9 jaren ago)

  Ik gebruik cuticle balsem van Trind, ook erg tevreden over. En ik gebruik sinds kort Pure Shea boter op mijn huid en dat doet mijn handen en nagelriemen ook heel erg veel goed.

  Beantwoorden
 5. Leneke
  6 juni 2013 at 09:07 (9 jaren ago)

  Lijkt me een heerlijk product. Ik denk er hard over om hem te gaan bestellen. Ik ben dol op Benecos 😉

  Beantwoorden
 6. wilma schroder
  6 juni 2013 at 07:58 (9 jaren ago)

  te weing doe ik er mee ….. heb wel ooit de nagelriem olie vd kruidvat gehad …maar ja niet lang gebruikt bv …dacht wel dat die wat deed

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.