Benecos Natural BB Cream 8 in 1

Op het moment dat ik een product binnen krijg om te reviewen voor Beautyspots, bekijk ik het natuurlijk meteen, en nadat het op de foto gezet is, neem ik het in gebruik zodat ik mijn mening over het product kan vormen. Vaak ontstaat meteen al mijn eerste indruk, en meestal blijkt die juist. Meestal, niet altijd… Vandaag laat ik je Benecos Natural BB Cream 8 in 1 zien, bij dit product bleek mijn eerste indruk ontzettend niet te kloppen. Lees snel verder voor mijn uiteindelijke mening over dit natuurlijke make-up product!

Benecos Natural BB Cream 8 in 1

Benecos Natural BB Cream 8 in 1

Inmiddels is de grootste hype rondom de BB creams alweer een hele tijd voorbij. Toch komt er af en toe nog een merk met een nieuwe BB cream, zo ook in het geval van Benecos Natural BB Cream 8 in 1. Bijzonder aan dit product is het feit dat het ontzettend veel verzorgende en werkzame ingrediënten bevat, en natuurlijk dat het hier om een biologisch product gaat. Benecos is een natuurlijk, heel betaalbaar cosmeticamerk met mooie, moderne producten. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze BB cream.

Benecos Natural BB Cream 8 in 1

Benecos Natural BB Cream 8 in 1 bevat de volgende ingrediënten:

Aqua, Citrus Limon Fruit Water, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Cera/Polyglyceryl-3 Esters, Isoamyl Laurate, Sucrose Distearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Glyceryl Stearate Citrate, Simmondsia Chinansis (Jojoba) Seed Oil*, Galactoarabinan, Cetyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Cera Alba (Beeswax), Lauroyl Lysine, Silica, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Oil*, Sucrose Stearate, Phenethyl Alcohol, P-Anisic Acid, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Extract, Limonene, Dehydroxanthan Gum, Sodium Hydroxide, Parfum (Essential Oils), Tocopherol, Talc, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Hyaluronate, Citral, Linalool; Ci 77891, Ci 77492, Ci 77491, Ci 77499
*from organic farming

Jojoba-olie, Shea boter, olijfolie en Açai olie verzorgen en verzachten de huid en maken haar soepel. Extract van granaatappel kalmeert de gevoelige en/of geïrriteerde huid, Açai olie en hyaluronzuur hebben een antioxidatieve werking en beschermen de huid tegen vrije radicalen en dus huidveroudering. Daarnaast verbetert Açai olie de elasticiteit van de huid, en voorziet hyaluronzuur de huid van vocht.

Al deze ingrediënten zorgen er voor dat Benecos Natural BB Cream 8 in 1 de teint van de huid egaliseert en corrigeert, de huid kalmeert, matteert en voedt. Daarnaast heeft de BB cream dus een antioxidante werking, werkt vochtinbrengend en geeft de huid een aangenaam gevoel. Het is dus echt een combinatie van verzorging en make-up.

Benecos Natural BB Cream 8 in 1

Benecos Natural BB Cream 8 in 1 is verkrijgbaar in twee tinten: Fair en Beige, waarbij Fair de lichtste kleur is. Ik ontving de kleur Beige.

Benecos Natural BB Cream 8 in 1

Benecos Natural BB Cream 8 in 1

Op de foto’s hierboven zie je dat de Benecos Natural BB Cream 8 in 1 een romige textuur heeft. Ook bij het aanbrengen is dit duidelijk voelbaar, hij laat zich heel makkelijk verdelen en blenden. Eenmaal aangebracht voelt de BB cream heel natuurlijk en comfortabel aan op mijn huid, ik voel nauwelijks dat ik make-up draag. Wel vond ik de kleur nogal donker ogen op mijn hand, en dat is de reden dat de tube een paar maanden geleden in mijn make-up lade verdween, om voorlopig niet meer tevoorschijn te komen.

Tot ik vorige week een ander product zocht, en bij toeval deze BB cream tegenkwam. Ik besloot om hem toch maar eens uit de lade te halen, en hem te gaan gebruiken. En dat was maar goed ook!

Benecos Natural BB Cream 8 in 1

Benecos Natural BB Cream 8 in 1

Op de eerste foto hierboven draag ik helemaal niets op mijn gezicht, alleen dagcrème. Zoals altijd heeft mijn huid wat onregelmatigheden en rode vlekjes. Op de tweede foto (die iets lichter is omdat de zon op dat moment meer door kwam) draag ik een beetje concealer onder mijn ogen, en bracht ik de Benecos Natural BB Cream 8 in 1 aan over mijn hele gezicht. Ik vind het resultaat erg mooi, en heel natuurlijk. Waar ik doorgaans (op werkdagen en als ik afspraken heb) kies voor een dekkende foundation, is deze BB cream erg geschikt voor dagen dat ik eigenlijk geen zin heb om me op te maken, maar wel iets op mijn gezicht wil doen.

Benecos Natural BB Cream 8 in 1

Een beetje mascara, blush en lipstick, en mijn ‘make-up light’-look is klaar!

Benecos Natural BB Cream 8 in 1 (€ 10,95/30 ml) is verkrijgbaar bij SoloBioMooi. Dit mooie merk heeft ook andere make-up basics zoals een concealer en een Loose Mineral Powder, allemaal even natuurlijk en voor een even zo betaalbare prijs.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

4 Comments on Benecos Natural BB Cream 8 in 1

 1. manon
  27 december 2015 at 16:01 (7 jaren ago)

  Oh wat een mooi effect geeft deze BB Cream!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  27 december 2015 at 14:58 (7 jaren ago)

  Ik vindt het een zeer goed dekkende BB Cream!
  Op je foto’s is het eindresultaat goed te zien.

  Beantwoorden
 3. Marieke
  27 december 2015 at 14:23 (7 jaren ago)

  Ik heb deze BB Cream ook (in de lichte variant) en hij bevalt mij erg goed. Inmiddels ben ik al aan de 3e tube toe en ik gebruik nauwelijks nog foundation. Erg fijn product!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  27 december 2015 at 14:17 (7 jaren ago)

  Hij ziet er goed uit zeg! Ik trek ook telkens meer toe naar natuurlijke producten!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.