BH Cosmetics Carli Bybel Palette

Een tijdje terug ontdekte ik via de blog van Nancy een prachtig nieuw palette van een redelijk betaalbaar merk, het BH Cosmetics Carli Bybel Palette. Dit palette is weliswaar in Nederland niet verkrijgbaar, maar de website verzendt gewoon naar Nederland, dus bestellen is een fluitje van een cent. Het palette van deze Youtube Celebrity is zo populair, dat er gewoon een wachtlijst was toen ik bestelde, maar een paar weken geleden kreeg ik het dan eindelijk binnen. In dit artikel laat ik dit mooie palette aan je zien!

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

Het BH Cosmetics Carli Bybel Palette zit in een kartonnen verpakking met een mooie parelmoeren ‘cushion’ print, en is vrij groot. Er zitten maar liefst 10 oogschaduwkleuren, en 4 highlighters/bronzers in, je krijgt dus echt waar voor je geld.

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

Op de achterkant van het palette staat naast de ingrediënten, ook een kort stukje over Carli Bybel en het palette vermeld. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit van deze beroemde dame had gehoord, maar ik volg dan ook geen buitenlandse Youtubers.

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

Hier zie je alle oogschaduws en highlighters die in het BH Cosmetics Carli Bybel Palette zitten. Het is een mooie selectie van nude, bruine en roze/rode tinten oogschaduw. De highlighters variëren van lichtroze naar bruin (dit is meer een bronzer dan een highlighter). Mijn eerste indruk is erg goed!

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

De details maken het BH Cosmetics Carli Bybel Palette helemaal af, vind ik. Het printje op de verpakking, de tekst onder de spiegel (er zit een grote spiegel in het deksel, ook een groot pluspunt!) en de printjes op de highlighters: het doet niet onder voor andere duurdere oogschaduwpalettes vind ik.

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

De oogschaduws zijn gedeeltelijk mat, en gedeeltelijk voorzien van een mooie shimmer.

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

Hier zie je alle kleuren overzichtelijk bij elkaar, en zie je ook goed welke oogschaduws mat zijn en welke voorzien van een shimmer. Hieronder laat ik de oogschaduws en highlighters per rij geswatcht aan je zien:

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

De eerste kleur valt bijna helemaal weg tegen mijn huid, de tweede kleur vind ik een prachtige highlighter. Kleur nummer 3 en 4 zijn mat en iets minder qua pigmentatie (maar wel goed op te bouwen), kleur nummer 5 bevat een mooie satijnglans (ik dacht dat hij helemaal mat was, maar dat blijkt dus niet zo te zijn).

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

De pigmentatie van de tweede rij is uitstekend. De eerste twee kleuren zijn vrij licht en dus erg geschikt als highlighter in de binnenste ooghoek of op het wenkbrauwbot, kleur nummer 3 en 4 lijken erg veel op elkaar, maar nummer 3 is een tint donkerder. Kleur nummer vijf blijkt geswatcht een stuk lichter dan ik vanuit het palette verwacht had, en dat vind ik een beetje jammer, want daardoor mis je een mooie, intens donkerbruine kleur in het palette.

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

De highlighters hebben allemaal een intense pigmentatie. Bij de twee rechter kleuren vraag ik me daardoor zelfs af, of ik ze wel geschikt vind als highlighter/bronzer. Ik denk dat ik ze zelf eerder als oogschaduw zou gebruiken, mijn huid is echt te licht voor deze kleuren. En een bronzer met zo’n intense shimmer vind ik alleen in de zomermaanden mooi, als mijn huid een zongekleurd tintje heeft.

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

Hoewel niet alle kleuren dus even goed zijn qua pigmentatie, vind ik het absoluut een mooi palette. De houdbaarheid van de oogschaduws is gewoon prima, na een dag zitten ze nog precies daar waar ik ze ’s ochtends aanbracht. Ook het aanbrengen en blenden gaat uitstekend, de kleuren geven nauwelijks fallout. De producten bevatten geen parabenen, zijn vegan en niet getest op dieren. Ik vind het een aanrader!

BH Cosmetics Carli Bybel Palette

Afgelopen zondag maakte ik bovenstaande look met het BH Cosmetics Carli Bybel Palette. Helaas was het die dag (weer) erg grijs en donker, en moest ik mijn ringlamp gebruiken. Ik vind foto’s met natuurlijk (zon)licht toch altijd het mooiste effect geven, maar het is niet anders. De foto’s van dichtbij en met bril zijn daardoor helaas niet gelukt, en dus blijft het bij deze ene foto, maar gelukkig kun je de complete look wel gewoon goed zien.

Ik gebruikte in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot de 2e kleur van links uit de bovenste rij. De middelste kleur uit de tweede rij bracht ik op het bewegend ooglid aan, met in de buitenste ooghoek de rechtse kleur uit deze rij. Onder mijn oog bracht ik een bruin oogpotlood aan, wat ik vervaagde met de middelste oogschaduwkleur uit de tweede rij. Als highlighter gebruikte ik de tweede kleur van links, een roze-beige kleur met een mooie glans.

Het BH Cosmetics Carli Bybel Palette is verkrijgbaar via de website van BH Cosmetics. Het kost normaal gesproken 20 dollar, maar momenteel (eigenlijk al zolang het uitgebracht is) kost het slechts 12,50 dollar. Ik had mijn pakketje nadat het verzonden was, binnen 5 dagen in huis, dat ging dus heel snel!

9 Comments on BH Cosmetics Carli Bybel Palette

 1. Cindy
  2 december 2015 at 21:24 (7 jaren ago)

  Leuk palette, maar geen musthave voor mij. Heb ook al teveel soortgelijke. Zit de laatste tijd steeds vaker te kijken naar de palettes van Morphe… *hebniksmeernodig* 😉

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  2 december 2015 at 16:10 (7 jaren ago)

  Mooie subtiele make-up look!
  Ik had dit inderdaad op het andere blog gezien.

  Beantwoorden
 3. manon
  2 december 2015 at 15:00 (7 jaren ago)

  Wat een mooie palette is dit !

  Beantwoorden
 4. Annette
  2 december 2015 at 14:22 (7 jaren ago)

  Wat een leukerd. Mooie kleuren ook.

  Beantwoorden
 5. mariëlle
  2 december 2015 at 13:29 (7 jaren ago)

  Wat een leuke prijs voor zo’n handig palette! Ik zou hem zelf niet kopen (heb al teveel vsn dit soort tinten) maar hij lijkt me erg goed!

  Beantwoorden
 6. Bianca
  2 december 2015 at 10:48 (7 jaren ago)

  Wauw!! Had het palette inderdaad tijdje terug ook bij Nancy gezien, en vind het echt een topper xxx

  Beantwoorden
 7. Marieke
  2 december 2015 at 10:33 (7 jaren ago)

  Oh dit vind ik wek héél erg leuk zeg! Mooie prijs ook!

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  2 december 2015 at 06:46 (7 jaren ago)

  Wat een mooi palette, schattig om te zien en dat reliëf erin is leuk!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.