Biomed Skincare: La Grande Finale! (met winactie)

In eerdere reviews schreef ik al over de indrukwekkende producten van Biomed organic medical skin care, kortweg Biomed genoemd. Vandaag is het tijd voor La Grande Finale: ik laat je mijn twee absolute favorieten van dit merk zien, de Fresh Eyes oogcrème en het Forget Your Age Serum. Beiden zijn het echte anti-aging toppers, dus kan jouw huid ook wel een beetje hulp gebruiken op dat gebied, lees dan zeker verder!

Biomed

Biomed Forget Your Age Serum

Ik begin met het Biomed Forget Your Age Serum, alweer een product van Biomed met zo’n geweldige naam! Dit serum bestaat voor maar liefst 99% uit natuurlijke ingrediënten, en belooft rimpels op te vullen en de huid er jonger uit te laten zien.

Biomed

Biomed

Het Forget Your Age Serum bevat o.a. phycojuvenine (extract van bruin zeewier) en hyaluronzuur, vooral de laatste is toch wel één van DE ingrediënten als het op anti-aging aankomt. Het extract van bruin zeewier zou ervoor zorgen dat de volwassen stamcellen van de huid beschermd worden tegen vroegtijdige veroudering. Wat opvalt, is de vrij korte ingrediëntenlijst. Dit betekent natuurlijk ook, dat de aanwezige ingrediënten in een hoger percentage aanwezig zijn. Hyaluronzuur staat vrij ver bovenin de lijst, dat is een goed teken!

Biomed

Biomed

Biomed Forget Your Age Serum zit in een kunststof pompflacon, die stevig aanvoelt en er, net zoals de andere producten van Biomed, een beetje klinisch uitziet.

Biomed

Het serum heeft een gel-achtige textuur, die in de juiste dosering nagenoeg niet voelbaar is na het aanbrengen. Ik zeg er expres bij ‘in de juiste dosering’, want als ik te veel serum gebruik, laat deze een licht plakkerig en niet comfortabel laagje achter op mijn huid. Ik gebruik slechts één pompje, en breng het serum aan op mijn gereinigde huid, onder mijn gezichtscrème, ’s ochtends én ’s avonds.

Biomed

Waar de meeste serums bij mij vooral een verzachtende werking hebben op mijn huid en haar gladder maken, merk ik bij dit Forget Your Age Serum vooral dat mijn huid steviger wordt, de werking is echt subliem! Al na een paar weken merk ik verschil, en zie ik het ook in de spiegel. Qua rimpels merk ik niet zo veel, maar op de fronsrimpels op mijn voorhoofd na (die volgens mij al in een te ver gevorderd stadium te zijn om nog iets mee te bereiken, hihihi!) heb ik in mijn gezicht niet echt veel rimpels, alleen onder mijn ogen. En daar ga ik het nu over hebben:

Biomed

Biomed Fresh Eyes Oogcrème

Eén van de belangrijkste zones op anti-aging gebied is de huid onder de ogen. Daar tonen zich nu eenmaal vaak als eerste de ’tekenen der ouderdom’ zoals fijne lijntjes en wallen. Deze Biomed Fresh Eyes oogcrème belooft de ‘puffy eye bags’, oftewel de wallen onder de ogen (ik vind de engelse versie eigenlijk veel leuker, hihihi!) te verminderen.

Biomed

Biomed

Boekweit was is verantwoordelijk voor het verminderen van wallen. Boekweit verbetert de stofwisseling van collageen, wat de huid haar stevigheid geeft. Mango boter en Aloë Vera extract voeden en hydrateren de tere huid rond de ogen, waardoor deze soepeler wordt en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Ook in dit geval is het grootste gedeelte van de ingrediënten (98,9%) natuurlijk.

Biomed

Toen ik de tube uit de verpakking haalde, was ik even bang dat de tube een ingewikkeld, futuristisch doseersysteem had, maar dit bleek slechts de dop:

Biomed

De tube zelf heeft een vrij doorsnee formaat en vorm voor een oogcrème, de smalle opening doseert prettig.

Biomed

De textuur van Fresh Eyes is best romig en rijk voor een oogcrème, maar voelt daardoor wel enorm comfortabel aan op mijn huid. Ik was even bang dat de oogcrème hierdoor niet geschikt zou zijn voor overdag, onder mijn make-up, maar dit blijkt geen enkel probleem. Eenmaal aangebracht en even ingetrokken laat Fresh Eyes mijn huid soepel en gevoed aanvoelen, maar laat geen vet laagje achter, zodat mijn oogmake-up niet gaat ‘zweten’.

Biomed

Ook over het resultaat van Biomed Fresh Eyes ben ik meer dan tevreden: naast het comfortabele gevoel maakt de oogcrème de huid onder mijn ogen soepeler én steviger, waardoor wallen verminderen en de algehele blik naar mijn idee net iets frisser en daardoor ook jonger is.

De producten van Biomed zijn in Nederland verkrijgbaar via de online apotheek Viata. Forget Your Age Serum kost € 29,99 voor 30 ml, Fresh Eyes € 19,99 voor 15 ml. Als je minimaal twee producten uit het assortiment van Biomed bestelt, wordt je bestelling gratis geleverd, en als je voor 19 uur bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Meer informatie over de producten van Biomed vind je tevens op de Duitse website.

Biomed

Ok, en dan nu het gedeelte waar menig van jullie misschien al sinds mijn eerste Biomed-review reikhalzend naar uitkeek: namens Biomed mag ik een pakket met alle vijf de producten waar ik een review over geschreven heb, aan één van jullie weggeven! Dit pakket heeft een waarde van maar liefst 100 euro, en bevat dus vijf prachtige producten, die jij dan zelf kunt gaan ervaren. Woehoei, hoe gaaf is dat?

Hieronder geef ik je nog even de linkjes naar de andere Biomed productreviews:

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op dit pakket, is een reactie onder dit artikel achter laten, en de Facebookpagina van Biomed Nederland en Beautyspots te liken. Meedoen kan tot en met zondag 21 februari, daarna zal ik de winnaar selecteren en een mailtje sturen. Heel veel succes!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

20 Comments on Biomed Skincare: La Grande Finale! (met winactie)

 1. S. Smit
  20 februari 2016 at 05:02 (6 jaren ago)

  Dag, wat een leuke winactie. Ik doe graag mee!
  Ik ben altijd op zoek naar fijne natuurlijke huidverzorging, ben zoo benieuwd naar deze set prachtige producten.
  Hartelijke groet!

  Beantwoorden
 2. Astrid v
  19 februari 2016 at 22:59 (6 jaren ago)

  Ik zou deze ook weleens willen proberen!

  Liefs,

  Astrid

  Beantwoorden
 3. Marina korink
  19 februari 2016 at 22:50 (6 jaren ago)

  Zo te lezen zijn het goede produkten.ik ben een vrouw van middelbare leeftijd en gebruik wel eens gezichtsmaskers en zo. Ik zou dit wel eens willen proberen. Lijkt me goed voor mijn huid.

  Beantwoorden
 4. Judith
  19 februari 2016 at 20:07 (6 jaren ago)

  Ik ben nog helemaal niet bekend met dit merk, maar vooral de chin up en peel me up erg interessant. Zou het graag eens willen proberen.

  Beantwoorden
 5. chen
  18 februari 2016 at 20:38 (6 jaren ago)

  goede verzorging voor de huid is zeer belangrijk

  Beantwoorden
 6. Marijke
  17 februari 2016 at 22:23 (7 jaren ago)

  Wat een lekkere producten lijken me dat!

  Beantwoorden
 7. Deb
  17 februari 2016 at 21:55 (7 jaren ago)

  Lijken me weer hele fijne producten! Een forget your age serum, hoe verzinnen ze het. Alleen voor de naam zou ik het al willen proberen.
  Qua oogcrèmes heb ik nog niet de ideale crème gevonden. Tot nu toe heb ik nog geen oogcrème gevonden die ook écht iets zichtbaars (en dat willen we toch graag) voor mij doet. Dus ik ben benieuwd naar deze van Biomed!

  Ik werd destijds benaderd door Biomed om ook producten te reviewen, later bleek dat ze door hun bloggersbudget waren, dus ging het feest niet door voor mij. Een beetje jammer, dus ik waag dan ook mijn kans en doe mee aan je winactie want ik ben nog steeds (ondanks de domper) erg nieuwsgierig naar dit merk !

  Beantwoorden
  • Deb
   17 februari 2016 at 21:57 (7 jaren ago)

   Ps. Ik heb de FB pagina van Biomed geliked en jouw FB pagina heb ik al eerder geliked.

   Beantwoorden
 8. Jolanda Visser
  17 februari 2016 at 21:47 (7 jaren ago)

  Ik ken het niet, maar ben heel benieuwd na jouw lovende reviews. Ik doe graag mee met deze leuke actie!

  Beantwoorden
 9. Agnes
  17 februari 2016 at 21:47 (7 jaren ago)

  Volgende week word ik weer een jaartje ouder. Dat voel ik niet , maar zie ik wel in de spiegel Ik heb nog nooit eerder met een winactie meegedaan, maar laat ik nu eens een kansje wagen Hopelijk helpen deze producten mij net zo goed als jou!

  Beantwoorden
 10. adrienne
  15 februari 2016 at 20:39 (7 jaren ago)

  Oh, I love biomed!! M’n producten zijn net op en een refill zou welkom zijn! Ik ken het serum en de dagcreme .. Zou graag meer producten proberen! Fijn dat het bijna helemaal natuurlijk is! Dus doe graag mee met winactie!

  Beantwoorden
 11. Jana
  14 februari 2016 at 22:01 (7 jaren ago)

  Oooh wat een geweldige winactie dit! Ik doe zeker graag mee! Vooral het peel me up en detox masker trekken mijn aandacht, ik ben erg benieuwd (zeker na jouw lovende reviews). Ik heb de fb pagina’s geliked @janabeeckman

  Beantwoorden
 12. Astrid
  14 februari 2016 at 21:33 (7 jaren ago)

  Lijken me super produkten!
  Leuk cadaeau voor mijn verjaardag 🙂

  Beantwoorden
 13. Anita H.
  14 februari 2016 at 20:25 (7 jaren ago)

  Super. Huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis hebben altijd mijn interesse. Over dit merk heb ik al veel goeds gelezen.

  Beantwoorden
 14. Anja
  14 februari 2016 at 19:24 (7 jaren ago)

  Heerlijk merk en vooral voor mijn gevoelige huid. Helaas hebben ze Biomed uit het assortiment gehaald in de winkel en moet ik vante voren aangeven en bestellen ze het voor mij, dus komt deze winactie goed uit.

  Beantwoorden
 15. carolien tigchelaar
  14 februari 2016 at 00:58 (7 jaren ago)

  graag doe ik mee , ik volg deze reviews al even en het lijkt ne een heerlijk merk , vooral de chin up creme

  Beantwoorden
 16. Tamara TS
  14 februari 2016 at 00:47 (7 jaren ago)

  Ik ben ontzettend benieuwd naar de producten van Biomed. Ik volg ze al een tijdje en lees veel goede reviews, dus ik doe heel graag mee aan de winactie!

  Beantwoorden
 17. Henderica Visser
  13 februari 2016 at 15:41 (7 jaren ago)

  Tof, ik waag ook graag een kansje! Ben vooral erg benieuwd naar de peeling en wat deze voor mijn huid doet.

  Beantwoorden
 18. jeapiebel
  13 februari 2016 at 14:42 (7 jaren ago)

  Ik ken Biomed heel erg goed, omdat ik mag ook zelf proberen. Ik doe graag mee met winactie. Het lijkt mij leuk om een nieuw set als cadeau te schenken aan mijn twee zusjes in Thailand. Ze zijn ook gek op beauty producten, ze hebben niet zo vaak kans om dure producten te gebruiken. Bovendien ik weet hoe goed de producten zijn.

  Beantwoorden
 19. chucky1012
  13 februari 2016 at 14:15 (7 jaren ago)

  Zo een leuke winactie!
  Ik doe héél graag mee en ben zo benieuwd naar de producten.
  Ken het merk namelijk niet.
  Ik kan nu wel een flinke boost voor mijn huid gebruiken om de huid weer te laten stralen en de rimpels minder zichtbaar te maken.
  Een soepele elastische huid van het gezicht.
  De beidde fb pagina’s like ik al.

  Mooie dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.