Biostijl Body Scrub Aardbei: pure verwennerij!

Er is denk ik niets wat me zo’n heerlijk luxe, comfy gevoel geeft als het scrubben van mijn huid. En dan daarna, na het afspoelen en afdrogen, een heerlijke bodyolie of bodycrème om mijn huid extra te verwennen… Het is dan ook niet voor niets dat ik mijn huid meestal in het weekend scrub, op zaterdag- of zondagochtend. Echt even een momentje me-time, na een drukke werkweek. Sinds kort heb ik de Body Scrub Aardbei van Biostijl in gebruik, deze heeft tegelijkertijd een intens verzorgende werking. Ik vertel je er wat meer over!

Biostijl Body Scrub Aardbei

Biostijl Body Scrub Aardbei

Ik heb al enorm veel scrubs getest, zowel voor mijn gezicht als voor mijn lichaam. Voor mijn gezicht gebruik ik het liefst een milde scrub, of een peeling. Maar voor mijn lichaam mag een scrub van mij best iets pittiger zijn. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar scrubs op basis van suiker. Tegenwoordig hebben de meeste lichaamsscrubs meteen ook een verzorgende werking, heerlijk! Hoewel ik daarna altijd nog wel een verzorgend product zoals een crème of olie gebruik hoor. Maar ik ben van mening dat je je huid nooit genoeg kunt verwennen!

Biostijl Body Scrub AardbeiIngrediënten

Qua ingrediënten past de Body Scrub Aardbei perfect bij mijn eisen aan een lichaamsscrub. Allereerst natuurlijk de suiker, die zorgt voor de scrubbende werking. Het zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden, maar ook dat de bloedsomloop van de huid gestimuleerd wordt. En hierdoor wordt ook de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd, wat ervoor zorgt dat je huid zacht en soepel wordt en blijft. Cacaoboter kalmeert en verzacht de huid, en werkt vochtregulerend. Aardbeienzaadolie voedt, verzacht en beschermt de droge en gevoelige huid. Daarnaast heeft het regeneratieve eigenschappen en werkt het vochtregulerend. De Body Scrub Aardbei is Vegan en is (uiteraard) niet op dieren getest.

Biostijl Body Scrub AardbeiNo waste

De Body Scrub Aardbei van Biostijl is vers en met de hand gemaakt, en wordt zonder verpakking geleverd. Ontzettend goed voor het milieu dus, want geen verpakking betekent ook geen afval! Indien toch gewenst kun je de Scrub duurzaam laten verpakken in gerecycled papier. Fijn dat Biostijl de keuze voor wel of geen verpakking aan jou laat, ik vind dit echt helemaal top!

Je gebruikt de Body Scrub rechtstreeks op de vochtige huid. Ik wrijf hem een paar keer over mijn huid, waardoor er scrubdeeltjes loskomen. Deze masseer ik vervolgens gedurende 1 à 2 minuten over de huid, waarbij ik direct al de verzorgende ingrediënten voel. Daarna spoel je je huid af en dept deze voorzichtig droog. Er blijft een heerlijk verzorgend laagje achter op mijn huid, waardoor mijn huid dubbel zo zacht en soepel aanvoelt. Bij regelmatig gebruik merk ik echt dat mijn huid zachter en gladder wordt, en vooral ook blijft.

De Body Scrub Aardbei is een pittige scrub, ik zei het hierboven al. Ik vind het heerlijk, maar voor een gevoelige huid zou ik deze niet aanraden. Mijn huid wordt bij het scrubben iets rood, vooral bij het eerste gebruik van de scrub. De keren was dit beduidend minder, maar het is wel iets om rekening mee te houden en niet van te schrikken. Ik merk geenszins dat mijn huid geïrriteerd raakt door de scrub, zowel niet tijdens als na het scrubben. Ik voel vooral de verzorgende werking.

Aardblij ♥

Zou ik bijna nog de heerlijke geur vergeten te vermelden, oeps! De Body Scrub is verkrijgbaar in de geuren Grapefruit, Lavendel, Ocean en Aardbei, ik koos voor de laatste. De geur is heerlijk warm en zoet, precies zoals een verzorgingsproduct met aardbeiengeur moet zijn, mmmmm… Dit is wat mij betreft echt een waardevolle toevoeging aan het gebruiksgenot van deze heerlijke scrub ♥

Let op! Zorg dat je de Body Scrub na gebruik goed droog dept en op een droge plaats bewaart. Anders smelten de ingrediënten en dat is zonde!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Body Scrub Aardbei kost € 5,95 (90 gram) en is verkrijgbaar in de webshop van Biostijl. De andere geuren Body Scrub vind je via deze link. Bij Biostijl vind je een mooi en divers assortiment van natuurlijke cosmetica, voor iedereen. Biostijl heeft duurzaamheid en de natuur hoog in het vaandel staan, en houdt daar op alle mogelijke manieren rekening mee. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in deze vriendelijke webshop. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

8 Comments on Biostijl Body Scrub Aardbei: pure verwennerij!

 1. Miranda Aerts
  19 oktober 2019 at 07:30 (3 jaren ago)

  Ik scrub veel te weinig en bij zo’n review als deze weet ik weer hoe heerlijk het is voor je huid 🙂

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  18 oktober 2019 at 14:06 (3 jaren ago)

  Wat is dit een lekker product. Ga ik onthouden voor als mijn scrub op is.

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  16 oktober 2019 at 10:51 (3 jaren ago)

  Wat super toevallig dat jij nu deze review plaatst, want ik heb toevallig laatst voor mijn nichtje soortgelijke productjes gekocht bij Lush! Die vond ze heel lekker, alleen ik had iets met sinaasappel gekocht en ze zei dat alles (inclusief de badkamer tegels dus;-)) er oranje van werd. Ik vind dit dus een leuke tip, deze zijn ook iets goedkoper dan die van Lush.

  Beantwoorden
 4. Bouke
  16 oktober 2019 at 10:39 (3 jaren ago)

  Hmmmm klinkt heerlijk

  Beantwoorden
 5. Saskia van horne
  16 oktober 2019 at 08:41 (3 jaren ago)

  Lijkt me heerlijk dat het aan een stuk is ipv een pot of tube.
  Ga ik ook maar eens uitproberen al is dat schubben bij mij meer een zomer dingetje

  Beantwoorden
 6. Mijkje
  16 oktober 2019 at 08:28 (3 jaren ago)

  Klinkt heerlijk en niet duur zeg. Al ben ik meer een lavendel meisje

  Beantwoorden
 7. Marije
  16 oktober 2019 at 07:39 (3 jaren ago)

  Ah die zou nu ideaal voor mij zijn nu ik met 1 arm zit. Had ik eerder moeten bedenken

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  16 oktober 2019 at 06:06 (3 jaren ago)

  Zo leuk en met een perfecte werking.
  Fijne en zeer overzichtelijke webshop…

  Een fijne dag ‍♀️

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.