BLOOM your message bloeikaarten en bloeipotloden

Onlangs maakte ik kennis met een prachtig concept: BLOOM your message. Ik leerde het kennen dankzij een jurkenzusje, die dit fleurige concept met ons deelde. En ik was de gelukkige die een setje BLOOM your message bloeikaarten en bloeipotloden won, wat ze in de facebookgroep verloot had. Ik vertel jullie heel graag meer over dit verrassende concept, wat de wereld op meerdere manieren mooier maakt!

BLOOM your message

BLOOM your message

Een handgeschreven kaartje is natuurlijk ontzettend leuk om te sturen, en om te ontvangen. Maar zo’n kaartje kan nΓ³g leuker! De kaarten van BLOOM your message zijn gemaakt van bloeipapier, duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoen resten waar bloemen, groente of kruiden-zaadjes in verwerkt zijn. Als je zo’n kaart in de aarde legt en goed verzorgt, groeien er fleurige bloemen, kruiden of groentes uit, hoe leuk is dat? Een kaartje waar de ontvanger dus extra lang van kan genieten ♥

Bloeipotloden

Het principe bloeipapier kende ik al, omdat ik vorig jaar een perspakketje ontving met het persbericht op bloeipapier. Het fenomeen bloeipotloden kende ik nog niet, dat was helemaal nieuw voor mij. Maar wat is het leuk!

BLOOM your messageDe Sprout bloeipotloden hebben een groene dop aan de bovenkant, met daarin zaadjes verstopt. Zaadjes van, naar keuze, vergeet-me-nietjes, zonnebloem, chia, madeliefje, anjer, tijm, cherrytomaatjes, basilicum, koriander en salie. Als van je potlood alleen nog maar een stompje is overgebleven, plant je het stompje een beetje schuin in de aarde, zodat het groene dopje helemaal bedekt is. Geef het stompje daarna water, zonlicht en liefde en zie wat er gebeurt…

De bloeipotloden zijn gemaakt van verantwoord cederhout, klei en grafiet, en daardoor ook tijdens gebruik verantwoord.

Meer informatie over de bloeipotloden, en een timelaps filmpje over hoe het werkt, vind je via deze link.

BLOOM your messageBLOOM your message bloeikaarten

Zoals ik hierboven al schreef: het is ontzettend leuk om een handgeschreven kaartje te ontvangen. Nog leuker is het, om een handgeschreven bloeikaart van BLOOM your message te ontvangen. Niet alleen omdat de kaarten er gewoon ontzettend vrolijk en fleurig uitzien. Maar als je de kaart in de aarde legt en goed verzorgt, bloeien er na verloop van tijd fleurige bloemen, kruiden of lekkere groentes uit.

De kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende leuke printjes en met verschillende teksten. Maar je kunt, bijvoorbeeld als bedrijf, ook je eigen kaart laten drukken. Hoe leuk is dat? De kant en klare kaarten zoals ik ontvangen heb, kosten € 2,50 per stuk.

BLOOM your messageMeer informatie over de bloeikaarten vind je via deze link.

Message op maat

Naast de hierboven getoonde bloeipotloden en bloeikaarten, kun je bij BLOOM your message ook bloeiproducten op maat laten maken. Zoals bijvoorbeeld leuke kadokaartjes, voor een bruiloft, geboorte of een andere feestelijke gebeurtenis.

BLOOM your message BLOOM your messageIk ontving ook dit super leuke Plantable Notebook. Dit Notebook is onlangs aan het assortiment toegevoegd, en is verkrijgbaar in twee varianten. Een variant met zaadjes van wilde bloemen, en een variant met zaadjes van tomaten, wortelen en kruiden. Het is een lekker oldskool notebook in de vorm van een schriftje.

Naast gewone witte pagina’s bevat het Notebook een aantal vellen met kartonnen strookjes. Deze kun je als boekenlegger gebruiken, en na gebruik ook weer in de aarde planten. Of misschien kies je er wel voor om hier je geheim(en) op te schrijven en deze vervolgens in de aarde te begraven? Na een tijdje heb je dan prachtige bloemen of groentes in je border of bloempot! Het Plantable Notebook vind je via deze link.

Meer informatie over de producten en de verkooppunten van BLOOM your message vind je op de eigen website.

5 Comments on BLOOM your message bloeikaarten en bloeipotloden

 1. Miranda Aerts
  14 december 2019 at 07:00 (2 jaren ago)

  Helemaal in de groene gedachtengang van deze
  tijd, en toch een retro look πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Ellen
  4 december 2019 at 10:03 (2 jaren ago)

  Vind dit super mooie producten
  Leuk dat je ze in een blog hebt getoond

  Beantwoorden
 3. Bouke
  4 december 2019 at 09:29 (2 jaren ago)

  Geweldig! Ik kende het groeipapier ook al (de hartjes in de zakjes eerder dit jaar bij de Bij Tante Pollewop bestellingen zaten waren ook van groeipapier met klaprozen!) fijn dat het verder uitgebreide wordt door Sun met potloden, kaartjes, notebooks en meer. De wereld wordt er een stuk mooier van!

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  4 december 2019 at 08:40 (2 jaren ago)

  Wat een gaaf concept. Ik ga eens kijken of ze kerstkaarten hebben!

  Beantwoorden
 5. Esther Messing
  4 december 2019 at 06:26 (2 jaren ago)

  Wat een ontzettend leuke producten. Moet dit ook maar eens gaan uit proberen. Thanks kus Esther

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.