Bloooming Eau de Parfum – Enchanting blushy perfume

Kijken jullie ook zo uit naar de eerste voorjaarsdag? De eerste dag van het jaar waarop het in het zonnetje opeens zo lekker is, dat je héél even al je jas kunt uit trekken? Met Bloooming Eau de Parfum voelt die dag opeens heel dichtbij, dit is echt het voorjaar in een flesje. Ik laat jullie in dit artikel een beetje meegenieten ♥

Bloooming Eau de Parfum
Bloooming Eau de Parfum

Bloooming Eau de Parfum is één van de producten uit The Blooom Collection. Ik liet je hiervan eerder al de Mimatcha Scrub en de Butterly Cream zien. ‘The Wannahave Collection’ is helemaal op zijn plaats, het is gewoon een prachtige collectie. Vanaf het eerste moment dat ik de producten zag, was ik verliefd ♥

Bloooming Eau de Parfum
Alles klopt bij Bloooming Eau de Parfum: zodra je het doosje open maakt, ervaar je al het bijzondere Enchanting, blushy perfume. Dit is toch gewoon een perfect plaatje?

Bloooming Eau de Parfum
Een wervelwind van geluk… Een sprankelend, bloemig parfum… Laat je betoveren…

Bloooming Eau de Parfum

Geurnoten

Bloooming Eau de Parfum opent vrij fris met onder andere limoen. Maar al snel neemt het bloemige van de geur de overhand, en komt de zachte geur van wilde orchidee meer naar voren. De basis van het Eau de Parfum wordt onder andere gevormd door roze pioenrozen, een geur waar ik erg van houd. En pioenrozen zijn natuurlijk ultiem vrouwelijk en sereen, ik vind pioenrozen één van de mooiste bloemsoorten, ik word er instant vrolijk van.

Bloooming Eau de Parfum
Bloooming Eau de Parfum is een geur waarmee ieder ochtendhumeur verdwijnt, iedere saaie grijze winterdag wordt opgefleurd en waar ik letterlijk energie van krijg. Zodra ik het Eau de Parfum aanbreng, zie ik een blauwe lucht met een stralend voorjaarszonnetje en groene grasvelden vol prachtige bloemen voor me. De geur blijft een uurtje of 6 à 7 aanwezig op mijn huid, een hele dag redt ze dus net niet. Maar eerlijk gezegd heb ik nog nooit een Parfum of Eau de Parfum gehad die dat wel redt.

Het is momenteel één van mijn favoriete geuren. Vooral omdat ze zo ontzettend lekker is, maar ook omdat ik hiermee het voorjaar stiekem een beetje naar voren trek 🙂

Bloooming Eau de Parfum
Bloooming Eau de Parfum (€ 49,95/50 ml) is verkrijgbaar bij de schoonheidssalons die met IK Skin Perfection werken. Wil je ook je interieur alvast in voorjaarssfeer hullen? Dat kan met het So Blossom geursachet (€ 5,95):

Een sprankelend, bloemig parfum waarin de prikkelende frisheid van Cederappel, de zachtheid van Jasmijn en de warmte van zinderend Teakhout samenkomen.

Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

11 Comments on Bloooming Eau de Parfum – Enchanting blushy perfume

 1. Deb
  6 februari 2017 at 12:56 (3 jaar ago)

  Dit lijkt me op basis van jouw beschrijving, een heerlijke geur. Ik kan net als jij ook niet wachten op de lente en als deze geur het voorjaar, al is het gevoelsmatig, wat dichterbij brengt dan wil ik ém ook hebben!!

  Beantwoorden
 2. Mireille
  5 februari 2017 at 20:28 (3 jaar ago)

  Elke ochtend parfumeer ik mij met deze heerlijke geur. En inderdaad lente in een flesje

  Beantwoorden
 3. Jolanda
  5 februari 2017 at 18:15 (3 jaar ago)

  Heel benieuwd. De verpakking is in ieder geval een plaatje!!!

  Beantwoorden
 4. Annette
  5 februari 2017 at 14:18 (3 jaar ago)

  Klinkt heerlijk. Pioenrozen zijn ook mijn favoriet. Ik kan niet wachten tot de lente begint.

  Beantwoorden
 5. Miranda
  5 februari 2017 at 13:01 (3 jaar ago)

  Het plaatje is helemaal kloppend voor een heerlijke geur, ik kan ‘m bijna ruiken…
  De lente is mijn favoriete seizoen, met bijpassende geuren 🙂

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  5 februari 2017 at 11:55 (3 jaar ago)

  Van mij mag het al wel zomer zijn hihi! Mooi flesje, klinkt goed 🙂

  Beantwoorden
 7. Cindy
  5 februari 2017 at 10:03 (3 jaar ago)

  Klinkt heerlijk! En ja, snak naar die dag haha. Hoewel ik al een week zon en 22 graden heb mogen ervaren op Fuerteventura 😉

  Beantwoorden
 8. Hennie
  5 februari 2017 at 09:32 (3 jaar ago)

  Ik ken het merk niet, maar ik snap de sfeer helemaal. Alles aan het plaatje klopt. Wat mooi!

  Beantwoorden
 9. marije
  5 februari 2017 at 08:04 (3 jaar ago)

  Heerlijk om zo het voorjaar vervroegd in huis te halen. Klinkt erg goed.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.