Blossom Blush Love: voorjaarskriebels

Er is een kleur, ik noem hem voor het gemak even Blossom Blush, waar ik verliefd op ben. Niet voor niets heb ik vorig jaar mijn slaapkamermeubelen in die kleur geschilderd, en vind je hem vaker in mijn interieur terug. Dit voorjaar zie je Blossom Blush ook bij verschillende mooie merken voorbij komen, ik laat vandaag een selectie aan je zien.

Blossom Blush
Blossom Blush Love ♥

Bezoekers die mijn blog al wat langer volgen, zullen in bovenstaande prachtige producten meteen de kleur ‘Blossom Blush’ herkennen. Deze kleur gebruikte ik vorig jaar om mijn slaapkamermeubelen te pimpen. Ik heb gewoon iets met deze kleur, ik word er vrolijk, blij en warm van binnen van. Leuk om te zien dat deze kleur dit voorjaar in zoveel producten terug te zien is!

Blossom Blush
Alessandro We Love Macarons

Ik begin meteen met een toppertje: de Alessandro We Love Macarons handcrème. Deze is verkrijgbaar in drie geuren: Strawberry, Citroen en Pistache. Hoewel ze alledrie heerlijk zijn, sprong Strawberry er meteen uit voor mij. Natuurlijk werd ik bij het maken van mijn keuze ook wel een beetje geleid door de kleur van het doosje 😉

Blossom Blush
We Love Macarons zit in een schattig, handig klein doosje, wat echt op een macaron lijkt. Het doosje is perfect om mee te nemen in je handtas, zodat je overal kunt genieten van de heerlijke geur en de verzachtende werking van de crème.

Blossom Blush
Alessandro We Love Macarons handcrème heeft een lekker romige textuur. Samen met de verrukkelijke geur zorgt het voor een heerlijk verwenmomentje voor mijn handen én mijn mind.

Blossom Blush

Blossom Blush
De handcrème smeert goed uit, trekt vrij vlot in, maar laat wel een verzorgend, aangenaam laagje achter op mijn handen. Ik vind dit één van de beste en lekkerste handcrèmes die ik ooit van Alessandro heb geprobeerd. Van mij mag hier een héle grote pot van in het assortiment komen. De Alessandro We Love Macarons handcrème kost € 4,95 voor 10 ml.

Blossom Blush
Alessandro Nail polish Morning Glory

Alessandro introduceert de prachtige, lieve B. Blush voorjaarscollectie, Morning Glory is één van de drie prachtige kleurtjes hieruit. Hij is nu al mijn favoriet voor komend voorjaar, wat een geweldige kleur! Excuses overigens voor mijn korte nagels, ze zijn momenteel in erbarmelijke staat. Maar als ik moest wachten tot ze weer een beetje op lengte zijn, zou het veel te lang duren voor ik dit moois met jullie kon delen 😉

Wist je trouwens dat alle nagellakjes van Alessandro tegenwoordig ‘7 free’ zijn, en dus geen schadelijke ingrediënten voor je nagels bevatten? Je kunt ze zelfs zonder basecoat dragen! Ik gebruik ze in combinatie met mijn Gelactic Topcoat van Alessandro, zo kan ik lekker lang van de mooie kleurtjes genieten. De nagellakjes uit de B. Blush collectie kosten € 9,95 per stuk (10 ml).

Blossom Blush
WoodWick Hearts Limited Edition

Speciaal voor Valentijsdag heeft WoodWick een heerlijke Limited Edition uitgebracht, waarvan ik de heerlijke, zoete geur Bakery Cupcake kreeg.

Bakery Cupcake is een zoete verleiding van gele cake met een topping van rijke Buttercream.


De geurkaarsen van WoodWick zijn bijzonder vanwege de houten lont, die voor een knisperend geluid zorgt bij het branden. Alsof je naar een haardvuurtje luistert ♥

Blossom Blush
Bakery Cupcake is een heerlijke zoete, warme geur die van een uitstekende geursterkte is. Ik geniet er momenteel iedere avond van ♥ Houd je niet zo van zoete geuren, dan is deze Limited Edition er ook in de geur Currant (bessen met een vleugje mandarijn) en Fresh Flowers (bloemig met een vleugje grapefruit en groen van de bossen). Naast de heerlijke geur ziet deze Limited Edition er natuurlijk ook ontzettend mooi uit. En is de kaars op (na 32 uur), dan heb je een mooie glazen, hartvormige schaal over. De WoodWick Hearts Limited Editions kosten € 29,95 per stuk.

Blossom Blush
Al deze producten in ‘Blossom Blush style’ zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. Met de kortingscode MIREILLE krijg je 15% korting op deze producten. Ik heb de producten ontvangen voor een review.

Heb jij ook zo’n voorliefde voor een bepaalde kleur? Welke?

8 Comments on Blossom Blush Love: voorjaarskriebels

 1. Mariëlle
  11 februari 2017 at 15:03 (4 jaar ago)

  Wow wat een gave kaars! Ik ben echt fan van dit roze kleurtje <3

  Beantwoorden
 2. Yvonne
  11 februari 2017 at 13:53 (4 jaar ago)

  Ik heb ook wel iets met deze kleur, die kaars ziet en klinkt heel aantrekkelijk ik ga eens kijken. Fijn weekend.

  Beantwoorden
 3. Miranda
  11 februari 2017 at 12:37 (4 jaar ago)

  Wat een schattige producten in jouw favoriete kleur 🙂
  Ik heb dat met de kleur petrol, daar wil ik alles wel van verzamelen.
  Je ziet het terug in m’n woonkamer, m’n kledingkast, m’n make-up en m’n parfums 😉

  Beantwoorden
 4. Mireille
  11 februari 2017 at 10:52 (4 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuk artikel en zal ik eens wat zeggen de grote verpakking van Macaron handcrème is onderweg.
  Ik zelf ben helemaal verliefd op de geur Lemon van de Macaron handcrème blijf er de hele tijd aan ruiken als ik deze op heb.

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  11 februari 2017 at 08:22 (4 jaar ago)

  Wat is dat hart leuk zeg! Ja, ik ben ook helemaal weg van deze kleur. Zowel voor on je huis als op je nagels, toet en in je kleding!!

  Beantwoorden
 6. Cindy
  11 februari 2017 at 08:21 (4 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s allemaal. Ziet er zo fleurig uit. En een prachtige kleur. En die kaars is mooi zeg!
  Mijn lievelingskleur is toch wel turquoise denk ik. Draag bijna altijd zwart of zwart/wit, maar als ik later mijn streefgewicht heb bereikt wil ik veel kleding in turquoise kleuren 🙂

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  11 februari 2017 at 07:11 (4 jaar ago)

  Prachtig!
  Zulke mooie foto’s.

  Fijn weekend Xoxo

  Beantwoorden
 8. marije
  11 februari 2017 at 06:09 (4 jaar ago)

  Oooh de kaars klinkt geweldig en ik vind de kleur van het nagellakje erg mooi.

  Ik neig naar roze en mint.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.