Blutsgeschwister Very Fairy Lady collectie

Naast Tante Betsy heb ik ook enkele jurkjes van het merk Blutsgeschwister in mijn kast hangen. Een merk waarvan ik iedere collectie wel een paar mooie items zie, maar dit seizoen vond ik het een beetje matig, een beetje tam. Tot de Blutsgeschwister Very Fairy Lady collectie uitkwam, vorige week. Waaaaaaah, ik zag zulke gave printjes! Ik kon me รฉcht, echt niet inhouden en bestelde bij Halsoverkop een jurkje en een vestje. Als je de foto’s ziet, dan snap je vast waarom…

Blutsgeschwister Very Fairy Lady collectie

Blutsgeschwister Very Fairy Lady collectie

Het printje ‘little flower girl’ zag ik via Facebook voorbij komen op de pagina van Halsoverkop. Werkelijk tรฉ schattig! ♥ Het printje is geรฏnspireerd op Alice in wonderland. Op een donkerblauwe ondergrond vind je bloemetjes, de ‘flower girl’ zelf, en paddenstoelen ♥

De Shift Dress home sweet turtle heeft, zoals de naam al verklapt, een turtle hals. Een opstaand boordje, en vrij hoog gesloten. Ik was een beetje bang dat het voor mij te hoog gesloten zou zijn, omdat ik aan mijn hals maar weinig kan hebben. Dus ik had Marlies van Halsoverkop even een berichtje gestuurd, en zij verzekerde me dat dit niet het geval was. En dat het jurkje heerlijk droeg, van een super zachte, comfortabele stof gemaakt. Ok ok, ik was overtuigd!

Blutsgeschwister Very Fairy Lady collectie

Het jurkje valt vrij aangesloten, maar ik draag haar wel in mijn normale Bluts maat, L. Zit je tussen twee maten in, dan kun je beter de grotere maat kiezen. De stof bestaat voor 95% uit biologische katoen en voor 5% uit spandex. Het is een wat dikkere stof, en ze draagt zo super, super fijn! Ik trok haar aan om te passen, en het voelde meteen als ‘mij’. Door het lieve printje, door de mooie kleuren, maar ook door de super comfy stof ♥

Blutsgeschwister Very Fairy Lady collectie

Hier zie je de halslijn van het jurkje nog wat beter. Het jurkje heeft driekwart mouwen, maar door de wat dikkere comfortabele stof heb je het niet snel koud hoor. Tenminste, ik niet ๐Ÿ˜‰

Blutsgeschwister Very Fairy Lady collectie

Cardigan quality time Mushroom Lover

Tegelijk met het jurkje zag ik ook het vestje met de veelbelovende naam ‘Cardigan quality time Mushroom Lover’. Met daarop prachtige paddenstoelen. Tja, jullie begrijpen: die kon ik ook niet laten lopen, als groot paddenstoelen fan ♥

Ook het vestje is sรบper, super zacht, Marlies vertelde het al aan de telefoon. Nou, ze had echt niets te veel gezegd, wat een heerlijk zacht vestje is het! ♥ Met paddenstoelen op verschillende plekken, en op de mouwen en onderaan de voorpanden vrolijke bloemetjes.

Het vestje is gemaakt van 70% viscose en 30% nylon, ook deze draag ik in maat L.

Het enige jammere vind ik het feit dat de bloemetjes op de achterkant niet doorlopen. Maar ach, daar zie ik zelf toch niets van ๐Ÿ˜‰

Blutsgeschwister Very Fairy Lady collectie

Zeg nou zelf, die paddenstoelen zijn toch gewoon geweldig? ♥ Ik word zo blij van dit setje, het geeft me een beetje geborgenheid en liefde in deze roerige tijd. Niet alleen door de super zachte stofjes, maar ook natuurlijk door het schattige printje. En sprookjes, daar moeten we toch voor altijd en eeuwig in blijven geloven?

Ik kocht deze items uit de Blutsgeschwister Very Fairy Lady collectie bij Halsoverkop, maar daar zijn zowel het jurkje als het vestje al uitverkocht. Net zoals bij veel Nederlandse verkooppunten, de collectie is echt heel gewild. In de eigen webshop van Blutsgeschwister in Duitsland zijn ze nog wel verkrijgbaar. Maar vooral het jurkje gaat hard, niet alle maten zijn nog verkrijgbaar. Wees er dus heel snel bij als je haar nog wil scoren! ♥

3 Comments on Blutsgeschwister Very Fairy Lady collectie

 1. Joyce
  19 november 2021 at 10:14 (6 maanden ago)

  Jaaaa totally love it en hangt uiteraard ook bij mij in de kast!

  Beantwoorden
 2. Marlous
  19 november 2021 at 08:38 (6 maanden ago)

  Mooi staat het jou. Ik vind die zachte stof van Bluts ook heerlijk. Fijn dat je deze items nog hebt weten te scoren fijn weekend

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   19 november 2021 at 10:29 (6 maanden ago)

   Prachtig was meteen betoverd toen ik te bij jou zag. Ik heb de items zelf gelukkig nog op een duitse site kunnen bestellen. Vestje is binnen en zit heerlijk en zie ik toch eindelijk wat paddestoelen:-) Jurkje ziet er uit als een sprookje. Maar blij dat je het hebt laten zien, mee eens dit is een prachtige collectie! Geniet van de twee mooie items! Fijne dag gewenst!
   Liefs

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.