Blux Box van November: unboxing

Al veel sneller dan ik verwachtte, ontving ik afgelopen woensdag de Blux Box van November. Natuurlijk laat ik jullie ook van deze box weer de inhoud zien, ik was erg benieuwd of ze het niveau van de eerste box vast hebben weten te houden, en of er weer zulke mooie producten in zouden zitten. Kijk snel mee naar mijn unboxing!

Blux Box November

Blux Box van November

De Blux Box van November ziet er wederom sjiek uit aan de buitenkant, en door de blauwe kleur ook lekker herkenbaar.

Blux Box van November

Mari en zijn lieftallige assistente kijken ons weer zwoel aan vanaf de voorkant van het boekje wat bovenop in de box ligt. Van mij persoonlijk hoeven ze niet iedere maand met hun gezicht op de cover te staan, maar daar denken anderen misschien niet hetzelfde over, hihihi!

Blux Box van November

Als ik het vloeipapier open vouw, zie ik al direct dat er twee grote (fullsize?) producten in de Blux Box van November zitten, dat ziet er veelbelovend uit. Tenzij het natuurlijk twee flut-merken zijn, maar dat gaan we eens nader bekijken…

Blux Box van November

Het eerste product wat ik in de Blux Box van November vind, is een Calming Face Toner van het (voor mij onbekende) merk Naobay. Het is een natuurlijk, organic merk, dus wat mij betreft heel veelbelovend. Ik denk dat ik hier een review over ga schrijven, ik zie sowieso al veel fijne ingrediënten op de verpakking staan. Dit is een fullsize product, met een waarde van € 14,50.

Blux Box van November

Het tweede product vind ik een echte topper: de Skin Perfecting 2% BHA Liquid van Paula’s Choice. Ik heb dit product onlangs ontvangen en ben het nu aan het testen, ik ben al erg enthousiast! Het is een travelsize verpakking van 30 ml, ruim voldoende om het goed te kunnen proberen, vind ik. De waarde hiervan is € 9,00.

Blux Box van November

Het derde product is de CC Complete Cream van het (in Nederland volgens mij nog niet zo bekende) merk Youth Lab. Zelf ken ik het merk ook nog niet, maar volgens mij is het best een mooi skincare merk.

Blux Box van November

Blux Box van November

De CC Complete Cream zou zich aan je eigen huidskleur aanpassen, en dus voor alle tinten geschikt moeten zijn. Ik betwijfel het een beetje als ik de cream op mijn hand zie, maar ik ga het uiteraard nog uitproberen op mijn gezicht. Het is een full size tube, de waarde is € 29,00.

Blux Box van November

Van het merk Balance Me zit er in mijn box (niet in iedere box zit hetzelfde product, er zijn twee varianten) een royale sample tube van de Natural Protection Moisturiser (10 ml). De crème belooft de huid te hydrateren, droge plekjes te voorkomen en huidveroudering tegen te gaan. De SPF 25 beschermt je huid bovendien tegen de schadelijke effecten van de zon. De waarde hiervan is € 13,30.

Blux Box van November

Omdat je naar mijn mening nooit genoeg (goede) lippenbalsems kunt hebben, ben ik erg blij met de Bee Natural Lip Balm Pomegranate. Hij is 100% natuurlijk en bevat fijne ingrediënten als wonderolie, zonnebloempitolie, vitamine E, Aloë Vera extract en granaatappel extract. Ik heb hem gisteren al verschillende keren gebruikt, ik vind hem fijn! De waarde van deze lippenbalsem is € 1,99.

Blux Box van november

Het zesde en laatste (deze maand bevat de box weer een extra product) product in de Blux Box van november is van een merk wat al een hele tijd op mijn ’to do-lijstje’ staat: Rainpharma Shower Scrub in de heerlijke, opwekkende geur Sweet Morning Mint. Dit natuurlijke merk komt uit België, de producten zijn vrij van ingrediënten als sulfaten, siliconen, parabenen, synthetische parfums en kleurstoffen, en zijn niet getest op dieren.

Blux Box van November

Het liefst zou ik dit heerlijks meteen in gebruik nemen, maar ik vind het merk en het product te interessant om geen review over te schrijven, dus ik ga hem zondag eerst op de foto zetten, daarna ga ik er dan eindelijk van genieten. I can’t wait!

Blux Box van November

Ik ben (weer) erg te spreken over de inhoud van de Blux Box van November. Het zijn allemaal mooie merken, en op de CC Complete Cream na (die moet ik eerst even uitproberen op mijn gezicht), allemaal producten waarvan ik op voorhand al weet dat ik ze ook daadwerkelijk ga gebruiken. Ik houd de Box dus in ieder geval nog een maandje aan, volgende maand beslis ik of ik mijn abonnement laat doorlopen, of toch stopzet. Ik heb natuurlijk ook een abonnement op de LookFantastic Box, en twee abonnementen vind ik gewoon iets te veel van het goede.

Een maandelijks abonnement op de Blux Box kost € 14,95, en is maandelijks opzegbaar. Je kunt ook direct een abonnement voor 3, 6 of 12 maanden afsluiten, dan wordt de box per maand iets goedkoper. Dit abonnement stopt automatisch aan het eind van de periode.

Heb jij de Blux Box van November ook ontvangen? Wat vind jij van de inhoud?

8 Comments on Blux Box van November: unboxing

 1. Danielle
  28 november 2015 at 16:49 (7 jaren ago)

  Leuke box, hij is op mijn werk bezorgd en aangezien ik een paar dagen vrij ben, heb ik hem nog niet ontvangen. Lekker gevarieerd. Alleen aan de cc cream twijfel ik: ik geloof niet dat een creme zich wat betreft kleur aanpast aan de huid. Ik hoop dat ie niet te donker is voor mij, maar dat zal ik maandag wel zien.

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  28 november 2015 at 10:22 (7 jaren ago)

  Ik moet zeggen, ik ben echt overtuigd, ik vind de inhoud van deze box heel leuk en vooral ook heel bruikbaar!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  27 november 2015 at 21:07 (7 jaren ago)

  Deze box vind ik erg mooi, ben er zelf ook blij mee hopelijk blijven ze zo door gaan x

  Beantwoorden
 4. Annette
  27 november 2015 at 21:02 (7 jaren ago)

  Mooi inhoud hoor, lijken me allemaal wel hele fijne producten.

  Beantwoorden
 5. Linda
  27 november 2015 at 15:38 (7 jaren ago)

  Ik kreeg de box ook binnen met dezelfde inhoud.
  Ik ben geen fan van lippen balsems dus daar die ik iemand anders een plezier mee.

  Over de CC cream had ik dezelfde mening als jij,maar oh wat is hij fijn en blijft hij de rest van de dag mooi op zijn plaats,ook past hij zich perfect aan naar mijn huid.en ik ben er nooit fan van omdat ze nooit doen wat ze beloven,maar deze wel.
  Ik ben erg blij met deze box weer

  Beantwoorden
 6. manon
  27 november 2015 at 14:21 (7 jaren ago)

  Ik heb de box ook en vind de inhoudt wel leuk, maar ook niet wauw. Zelf hou ik niet zo van mini’s!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 november 2015 at 14:42 (7 jaren ago)

   Oh, ik vind travel size producten juist altijd een leuke manier om kennis te maken met de wat luxere merken, ook in dit geval.

   Beantwoorden
   • Danielle
    28 november 2015 at 16:52 (7 jaren ago)

    Ja, dat vind ik nou ook; ik heb zo’n box ook om geen dure miskopen te doen. Lekker even testen en die miniaturen gaan vaak ook wel even mee, zodat je zeker weet dat een product bevalt voor je er 30 euro of meer voor uit geeft.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.