Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

Soms zie je een make-up product voorbij komen waar je bij de eerste aanblik direct verliefd op wordt. Herstel: ik zie best vaak een make-up product voorbij komen waar ik bij de eerste aanblik direct verliefd op word. Alweer een aantal maanden geleden zag ik bij Cynthia de Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon, en sindsdien is hij niet meer uit mijn hoofd geweest. In dit artikel laat ik je zien waarom!

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

Op het moment dat ik de Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon voor het eerst zag, had ik nog nooit een lipstick van Bobbi Brown van dichtbij gezien. Maar deze kleur, die pakte mij gewoon direct in. Alleen was er een klein probleempje: hij was steeds overal uitverkocht, blijkbaar was hij bij meer dames populair. Toen Douglas laatst een kortingsactie op lipsticks had, besloot ik weer eens te checken of hij er al weer was, en jaaaaaa! Hij was beschikbaar! Het jammere was dan wel, dat er op de lipsticks van Bobbi Brown blijkbaar nooit korting gegeven wordt, maar ik was inmiddels in zulke hogere sferen beland, dat dat me niets meer kon schelen. Ik legde hem voorzichtig in mijn winkelmandje en snelde naar de virtuele kassa vรณรณr iemand anders hem uit mijn mandje zou grissen.

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon is (zoals de naam al aangeeft) een matte lipstick, maar met een creamy textuur. Hij droogt dus minder uit dan sommige andere matte lipsticks.

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

Ik vrees dat mijn MAC en Pupa lipsticks er een geduchte concurrent bij gekregen hebben…

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

De kleur is prachtig en heerlijk zomers: roze-rood-oranje, exact zoals de binnenkant van een watermeloen!

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

De lipstick voelt bij het aanbrengen creamy, maar heeft wel een beetje dat stroeve wat matte lipsticks nu eenmaal hebben. Ik vond de vorm van de lipstick wel even wennen, voor mijn gevoel gaat het aanbrengen net iets makkelijker als deze een puntige vorm heeft. Maar toen ik eenmaal gewend was, ging ook dat prima. De pigmentatie is ge-wel-dig! Hierboven zie je slechts รฉรฉn veegje op mijn arm, en zoals je ziet, is de kleur dan al ontzettend intens. Love it!

Ook de houdbaarheid van Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon is om over te jubelen: hij houdt het tot na de lunch geweldig goed vol, wat concreet betekent dat hij van 7 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s middags mooi op mijn lippen blijft, ondanks de nodige koppen koffie, een ochtendsnack, een portie fruit en een lunch. Daarna werk ik hem even bij, en ik kan weer vooruit tot aan het diner. I’m very, very impressed!

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon is zo’n lipstick die eigenlijk iedere vrouw zou moeten hebben: als ik hem opdoe, voel ik me direct vrolijker, beter, en hij geeft mijn zelfvertrouwen een flinke boost. Je snapt dat ik hem op dit moment vaak draag ๐Ÿ˜‰

Eerlijk is eerlijk: Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon is niet goedkoop. Maar voor die 27 euro die hij kost, krijg je wel alle goede eigenschappen van de lipstick zelf, รฉn de hierboven beschreven bijwerkingen er gratis bij ๐Ÿ™‚ Ik vind het dat geld waard. Ik kocht mijn exemplaar bij Douglas, je vindt de producten van Bobbi Brown ook bij Bijenkorf.

Heb jij zo’n feel good-lipstick? Welke kleur is dat?

8 Comments on Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

 1. Deb
  9 augustus 2015 at 19:33 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige kleur, hij staat je super mooi!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  7 augustus 2015 at 09:42 (7 jaren ago)

  WAUW! Ja deze kleur staat nu ook op mijn lijstje die moet ik gewoon hebben x

  Beantwoorden
 3. Cindy
  6 augustus 2015 at 19:47 (7 jaren ago)

  Prachtige kleur! Dit soort kleuren staan jou ook erg goed.

  Beantwoorden
 4. Manon
  6 augustus 2015 at 15:24 (7 jaren ago)

  Oh wauw wat een mooie kleur!

  Beantwoorden
 5. Mariรซlle
  6 augustus 2015 at 10:43 (7 jaren ago)

  NEE WAT DOE JE !? Nu wil ik hem ook hebben, wat is dit een gave kleur zeg!!!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  6 augustus 2015 at 08:11 (7 jaren ago)

  Dat is zo een prachtige zomerse kleur lipstick.
  Het staat je erg goed.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Jori
  6 augustus 2015 at 08:10 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige lipstick,snap dat je er helemaal happy van wordt. Ik ben helemaal fan deze zomer van de roze Pupa ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.