Boho Beach Party nagellak

Vorige week liet ik jullie de heerlijke producten zien die ik van Big Green Smile had ontvangen om te testen en te reviewen. Vandaag is het tijd voor het eerste artikel, over Boho Beach Party, een prachtig paars nagellakje, wat heel mooi bij de tijd van het jaar past.

Boho Beach Party

Boho Beach Party: zo natuurlijk als nagellak kan zijn

Boho Beach Party is net als de andere nagellakjes van Boho, goed voor je nagels en goed voor het milieu. Ze bevatten geen  tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene en kamfer, en geen ingrediënten van dierlijke afkomst. De dop (die ik echt prachtig vind) is gemaakt van PEFC gecertificeerd hout en draagt bij aan het duurzaam omgaan met onze bossen.

Boho Beach Party(in zonlicht)

Bovendien heeft Boho nagellak een ecologische 2-lagen formule die bestaat uit biologische materialen zoals extracten uit katoen, wol, aardappel, mais, tarwe en maniok. De nagellak bevat een UV-filter, die verkleuring van de nagels tegengaat. De Beach Paradise lijn, waar Beach Party deel van uitmaakt, bevat daarnaast nog silica, een natuurlijk verstevigingsmiddel voor de nagels.

Boho Beach Party

Boho Beach Party(in de schaduw, zonder flits)

Waar ik normaal gesproken al kritisch ben op het gebied van verzorgingsproducten en cosmetica, ben ik dat bij natuurlijke producten nog een tikje strenger. Ik ben me de afgelopen jaren namelijk wel bewuster geworden van wat ik op mijn huid, haar en nagels smeer, maar het mag bij mij niet ten koste gaan van de werking en houdbaarheid van een product. Zo ook bij nagellak, die moet toch minimaal wel 2 dagen mooi blijven op mijn nagels, en bij voorkeur ook prettig aanbrengen.

Gelukkig hoef ik bij Boho Beach Party geen enkele concessie te doen op enig gebied: de nagellak (hoewel vrij dun van textuur) brengt prettig aan, droogt ontzettend snel en blijft 2 à 3 dagen mooi op mijn nagels, met minieme tipwear gedurende die tijd. Niet alleen een fijne nagellak qua ingrediënten en bijdrage aan een beter milieu dus, maar ook gewoon als nagellak een bijzonder goed exemplaar!

Boho Beach Party(in de schaduw, met flits)

Boho Beach Party bij Big Green Smile

Boho Beach Party maakt deel uit van de Beach Paradise lijn van Boho, die verkrijgbaar is bij de mooie groene webshop Big Green Smile. Het is een zomercollectie, maar veel van de kleurtjes zijn nog prima gedurende de nazomer of de herfst te dragen, zeker dit mooie paarse kleurtje. Een flesje van 5 ml kost € 5,95 maar op dit moment zijn alle kleurtjes afgeprijsd naar € 5,06.

Daarnaast mag ik jullie nog een leuke korting aanbieden: met de code 10BEAUTYSPOTS krijg je tot 1 oktober a.s. 10% korting over alle producten uit de webshop waar nog geen korting op is.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

5 Comments on Boho Beach Party nagellak

 1. washna
  9 juni 2015 at 18:49 (7 jaren ago)

  Ik ben ook dol op de beach van BoHo echt een
  Prachtkleur!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  8 september 2014 at 07:00 (8 jaren ago)

  Ziet eruit als een hele mooie herfst kleur x

  Beantwoorden
 3. Deb
  7 september 2014 at 17:40 (8 jaren ago)

  Wat een mooie warme kleur, perfect voor de herfst!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.