BoHo Goa Eau de parfum – 100% natural

Het natuurlijke cosmeticamerk BoHo is op dit moment bezig met een grote opmars in Nederland. Dit natuurlijke make-up merk heeft een ontzettend mooie, maar basic uitstraling, en de producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Wat ik tot voor kort niet wist, is het feit dat ze ook Eau de parfums in het assortiment hebben. Ik koos voor BoHo Goa Eau de parfum, een geur die perfect bij deze tijd van het jaar past, en laat je er in dit artikel van meegenieten!

BoHo Goa Eau de parfum

BoHo Goa Eau de parfum

BoHo Goa Eau de parfum is een op en top zomerse geur: een zoete, tropische melange van kokos, Ylang Ylang, vanille en Tiaré bloemen. Voor wie bij deze geuromschrijving direct denkt aan de Monoï geur van Yves Rocher: hiermee is Goa absoluut niet te vergelijken, het is een veel warmere, maar ook meer ‘volwassen’ geur. Het bijzondere aan de BoHo parfums (op dit moment verkrijgbaar in drie varianten) is het feit dat voor de ontwikkeling hiervan gebruik gemaakt wordt van gecertificeerde biologische alcohol uit het plantenrijk. 100% natuurlijk dus!

BoHo Goa Eau de parfum

BoHo Goa Eau de parfum: geurnoten

De opbouw van de BoHo Goa Eau de parfum is als volgt. De topnoten bestaan uit Bergamot, citroen en kokosnoot. Het hart wordt gevormd door Ylang Ylang, jasmijn, freesia en monoi, en Tiarébloemen en vanille vormen de basis. Allemaal geurnoten waar ik van houd (behalve jasmijn, maar die is gelukkig niet heel erg aanwezig).

Weet jij van jezelf van welke geurnoten jij houdt? Als het antwoord nee is, is het handig om voortaan eens goed te letten op de geurnoten van de parfums die je lekker vindt. Als je eenmaal een beetje weet voor welke noten je vaak kiest, is het veel makkelijker om (ook online) een geur te kiezen. Het is echt makkelijker dan je denkt!

BoHo Goa Eau de parfum

BoHo Goa Eau de parfum zit in een eenvoudige, langwerpige slanke flacon met donker houten dop. De dop herkende ik direct van de nagellakjes die ik heb van dit mooie merk.

BoHo Goa Eau de parfum

Op de flacon staat in reliëf het logo van BoHo, verder is hij helemaal strak en glad. Net als bij make-up houd ik bij parfums van óf een hele basic verpakking, of eentje met veel tierelantijnen. Het enige nadeel van de verpakking vind ik het feit dat de fles vrij onstabiel is, doordat hij zo smal en hoog is. Ik heb hem inmiddels veilig in een lade gelegd, want op mijn make-up tafel is hij al een paar keer omgevallen.

BoHo Goa Eau de parfum is geen heel opvallende, of heel aanwezige geur. Het is een zachte, vrij subtiele geur die zoet, maar ook een tikje bloemig is. Ik vind hem daardoor erg geschikt om naar mijn werk te dragen, of voor afspraken waarbij je niet te veel wilt opvallen of mensen wilt ‘overwhelmen’ met je parfum. Ik vind het een geur die vrouwelijk, maar tegelijkertijd ook een beetje ‘comfy’ is, door het zachte van kokosnoot en vanille. De geur blijft ongeveer 3 à 4 uur hangen, daarna ruik ik hem zelf niet echt meer.

BoHo Goa Eau de parfum

BoHo Goa Eau de parfum (€ 29,95/50 ml) is verkrijgbaar bij SoloBioMooi. Je vindt hier ook de andere twee BoHo Eau de parfums Corsica en Iles Eoliennes.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

7 Comments on BoHo Goa Eau de parfum – 100% natural

 1. Jill
  2 januari 2016 at 10:12 (7 jaren ago)

  Ruik je ook de citroen en bergamot? De meeste geurnoten spreken mij aan, maar ik hou niet van frisse citrus geuren! Ik ben op zoek naar een op vanille gebaseerd parfum.

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 januari 2016 at 10:20 (7 jaren ago)

   Citroen ruik ik er nauwelijks in, bergamot slechts heel subtiel. Het zachte van de vanille overheerst voor mij.

   Beantwoorden
 2. Deb
  4 augustus 2015 at 20:40 (7 jaren ago)

  Klinkt mij als een heerlijke zomerse geur die zeker ook wat voor mij zou zijn!

  Beantwoorden
 3. Beau
  1 augustus 2015 at 21:53 (7 jaren ago)

  Ohh die geuren spreken mij enorm aan en ik vind de verpakking er ook leuk uitzien 😉

  Beantwoorden
 4. Cindy
  1 augustus 2015 at 08:31 (7 jaren ago)

  Oeh, klinkt als een echte geur voor mij, voor in de zomer. Jammer dat je het alleen online kunt bestellen en dus niet eerst kunt ruiken.

  Beantwoorden
 5. Marion
  1 augustus 2015 at 07:56 (7 jaren ago)

  Deze gaat op de To Remember lijst! Klinkt ontzettend goed. Die geuren… Jasmijn, kokos, vanille. Heerlijk. Altijd lastig wel om zo’n product te bestellen zonder het geroken te hebben.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.