Bomb Cosmetics Aloha Wave Face Cream

Bomb Cosmetics is bij de meeste mensen vooral bekend vanwege hun heerlijke badbruisballen en mooie zepen. Dat ze daarnaast nog meer lichaamsverzorgingsproducten in het assortiment hebben wist ik wel, maar dat ze een complete gezichtsverzorgingslijn hebben, was zelfs voor mij nieuw. De afgelopen weken mocht ik drie producten testen: de Aloha Wave Face Cream, Honolulu Healer gezichtsmasker en Dirty Angels Face Wash. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de eerste: de Aloha Wave Face Cream.

Bomb Cosmetics gezichtsverzorging

Alle gezichtsverzorgingsproducten van Bomb Cosmetics zitten in vrolijke kuipjes à la Ben & Jerry’s. De verpakkingen zijn zoveel als mogelijk van gerecycled materiaal, dit is één van de negen “beloftes” waar Bomb Cosmetics achter staat. De kuipjes sluiten hermetisch en luchtdicht, je hoeft dus niet bang te zijn dat de producten vanwege hun kunststof verpakking eerder bederven.

Bomb Cosmetics Aloha Wave

Een rijke en diep hydraterende gezichtscrème met plantaardige verzachtende ingrediënten die gemakkelijk door de huid geabsorbeerd worden zonder een vettig gevoel. De geur van fruitige cassis, grapefruit, citroen, appel en meloen. Met een bloemig hart van cederhout, violet, oranjebloesem, roos en lelie en de zoetere mengsels van musk, amber en sandelhout.

Bomb Cosmetics Aloha Wave

Ik vind de geur erg aangenaam: een zachte, niet te overheersende geur: eigenlijk precies goed voor een gezichtsverzorgingsproduct. Hoewel het een rijke crème is, zit hij qua textuur tussen een crème en een lotion in. Hij laat zich daardoor lekker makkelijk verdelen en trekt snel in de huid, zonder een vet laagje achter te laten. Toen ik de crème net gebruikte, trok hij té snel in naar mijn zin, en liet de eerste tien minuten een wat trekkerig gevoel achter op mijn huid. Ik vreesde dus dat de crème niet helemaal geschikt was voor mijn huid, echter zodra het weer omsloeg en de kou het land uit verdween, verdween ook het trekkerige gevoel op mijn huid na het aanbrengen. Blijkbaar is Aloha Wave voor mijn huid bij koud weer net niet verzorgend genoeg.

Bomb Cosmetics Aloha Wave

Mijn huid reageert erg goed op deze gezichtscrème van Bomb Cosmetics. Ze voelt zacht en verzorgd, glimt niet en is mooi egaal. Ik heb zelfs het idee dat mijn poriën, die op sommige plaatsen wat grof zijn, kleiner geworden zijn. Helaas kan ik dat niet bewijzen met voor en na foto’s, maar feit is dat mijn huid er gewoon goed uit ziet. Ook onder mijn foundation en BB cream doet Aloha Wave het goed: doordat de crème niet vet is en snel intrekt, is het een uitstekende basis voor make-up.

Bomb Cosmetics Aloha Wave

Aloha Wave Face Cream zit in een kuipje van 110 ml. De adviesverkoopprijs ligt rond de 12 euro, wat het product een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding geeft. De producten van Bomb Cosmetics zijn te koop bij verschillende verkooppunten en webshops door het hele land, het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt vind je door hier je postcode in te vullen.

Wist jij al dat Bomb Cosmetics ook gezichtsverzorgingsproducten in haar assortiment heeft?

6 Comments on Bomb Cosmetics Aloha Wave Face Cream

 1. Lotte
  16 april 2013 at 22:26 (9 jaren ago)

  Ziet er goed uit, ik wist ook niet dat Bomb Cosmetics verzorgingsproducten had! Leuk, en ik ben wel eens benieuwd hoe ze reageren op mijn huid. 🙂

  Beantwoorden
 2. Kim
  16 april 2013 at 19:14 (9 jaren ago)

  Dat wist ik niet nee, dat ze gezichtsverzorging in het assortiment hadden. Zijn de ingrediënten biologisch of is het geen natuurlijke crème? Zitten er parabenen in?

  Sorry voor de vragen, ben gewoon nieuwsgierig. Misschien is het leuk om volgende keer een foto te maken van de ingrediëntenlijst. 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 april 2013 at 19:47 (9 jaren ago)

   Hoi Kim,

   Geeft niks hoor, ik vind het juist leuk als er vragen gesteld worden 😉 Dit is de ingrediëntenlijst: Aqua (water), Caprylic/Capric Trigylceride, Oleyl Erucate, Cetearyl Alcohol, Polyceryl-3 Dicitrate/stearate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Limonene, Alpha-isomethyl Ionone. Geen parabenen dus. Als je meer uitleg over de ingrediënten wil, ga ik er even voor zitten om ze uit te pluizen 😉

   Beantwoorden
   • Kim
    16 april 2013 at 21:30 (9 jaren ago)

    Deze informatie is helemaal goed, dankjewel! 🙂

    Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on Bomb Cosmetics Aloha Wave Face Cream

 1. […] artikelen liet ik jullie al kennis maken met de gezichtsverzorgingsproducten van Bomb Cosmetics: de Aloha Wave Face Cream en Dirty Angels Face Wash. Vandaag vertel ik jullie meer over het laatste product uit deze voor mij […]

 2. […] week liet ik jullie kennis maken met de Aloha Wave gezichtscrème van Bomb Cosmetics. Een ander product uit de gezichtsverzorgingslijn van dit “Handmade and […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.