Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey

Onlangs vertelde ik jullie over de heerlijke nieuwe Shower Wash van Bomb Cosmetics, vandaag is het de beurt aan een zo mogelijk nog lekkerder product: de Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey. De twee producten hebben verschillende geuren, maar zijn desondanks heerlijk om in combinatie met elkaar te gebruiken. Lees snel verder voor meer info!

Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey

Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey

Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey: because I’m Happy…

Nog vóór ik Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey had geroken, was ik er al verliefd op. Zeg nou zelf: de fles is toch een plaatje om te zien? Op de witte achtergrond komen de kleurrijke tekeningen van bloemen en vrolijke vogels nog mooier tot hun recht. Een vrolijke noot op je badkamer, en ontzettend leuk om kado te geven aan een ander!

Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey

De flacon is voorzien van een pomp, hierdoor is het heel eenvoudig om de Body Lotion te doseren. Geen geklieder met vette handen, één druk op de pomp is voldoende (of twee, voor mijn benen).

Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey

Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey: ingrediënten

Vrij ver bovenin de ingrediëntenlijst staan minerale olie en dimethicone (een vorm van siliconen). Deze leggen beiden een soort laagje op je huid, waardoor ze enerzijds beschermd wordt door uitdrogende invloeden van buitenaf, en anderzijds zorgen ze ervoor dat het vocht in de huid niet kan ontsnappen en daar blijft. Opmerkelijk is het feit dat, waar ik normaal gesproken erg gevoelig ben voor deze ingrediënten (in de vorm van een zweterig gevoel in het geval van lichaamsverzorging), ik er bij de Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey totaal geen last van heb. Zelfs toen het een paar weken geleden wat warmer was, kon ik hem probleemloos gebruiken.

Verder bevat de Body Lotion een aantal verzorgende ingrediënten als Olijfolie, kamillebloesem-olie en Ylang Ylang-olie. Hoewel de naam van de Body Lotion anders doet vermoeden, zitten er geen melk en honing in de lotion, dit slaat puur op de (heerlijke) geur.

Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey

Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey: textuur en werking

Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey heeft een vrij dikke, romige textuur. Desondanks laat hij zich heel makkelijk inmasseren, en trekt goed en vlot in mijn huid. De lotion is lekker voedend en verzorgend, en past dan ook prima bij de tijd van het jaar: nu het wat kouder wordt, kan de huid wel wat extra’s gebruiken tenslotte. Mijn huid voelt na gebruik van deze lotion lekker zacht en verzorgd aan.

Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey

De geur is heerlijk zacht en zoals ik het altijd noem ‘comfy’, en geeft mij een ontspannen gevoel. Voor wie de naam bekend voorkomt: Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey heeft dezelfde geur als de Milk and Honey Body Polish, waar ik vorig jaar een review over schreef. Een heerlijke combinatie samen! De geur blijft na het insmeren heel subtiel aanwezig, en vormt geen belemmering voor het gebruik van een parfum of eau de toilette.

Vanwege zowel de geur als de prettige textuur en verzorgende werking, is Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey momenteel één van mijn favoriete verzorgingsproducten voor na het douchen, ik kies hem vaak uit de vele flessen en potten die op mijn badkamer staan. Desondanks is mijn fles nog voor meer dan de helft vol, want hij is erg zuinig in gebruik. Eén pompje voor mijn twee armen, één pompje voor mijn bovenlichaam en twee pompjes per been.

Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey kost € 11,50 voor 300 ml, je vindt hem in de afdeling Bomb Cosmetics in de webshop van Huidverzorging Mireille. Neem zeker ook eens een kijkje bij de andere producten van dit Engelse merk, er zitten zoveel mooie producten in het assortiment!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of een bedrijf zijn opgestuurd.

5 Comments on Bomb Cosmetics Body Lotion Milk and Honey

 1. Sonja
  9 oktober 2014 at 07:47 (8 jaren ago)

  Prachtige vormgeving.
  Lijkt me een fijn product.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  8 oktober 2014 at 09:10 (8 jaren ago)

  Ik vind de fles zelf een plaatje!
  Het kan niet anan dat het product zelf ook heerlijk is

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   8 oktober 2014 at 09:10 (8 jaren ago)

   Het kan niet anders dan dat het product zelf ook heerlijk is.

   Beantwoorden
 3. chucky1012
  8 oktober 2014 at 08:22 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige fles!
  Heel erg handig dat er een doseerpomp op zit zodat het gebruik van deze lotion zuinig blijft.
  Je hebt zo nieuwsgierig gemaakt dat ik eens ga rondkijken op de site waar het te koop is 😉

  Beantwoorden
 4. Bianca
  8 oktober 2014 at 07:26 (8 jaren ago)

  Ben nu wel nieuwsgierig geworden naar de geur ook fijn dat dit product echt verzorgend is xxx

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.