Bomb Cosmetics Button Me Up collectie

Aan het begin van ieder seizoen brengt Bomb Cosmetics weer nieuwe bad- en bodyproducten uit, helemaal passend bij de tijd van het jaar. Ik zeg het vaker, maar ik vind echt dat dit heerlijke merk meer aandacht verdient, de producten zijn plaatjes om te zien, en de geuren en kwaliteit van de producten al even mooi. Vandaag laat ik je drie producten uit de Bomb Cosmetics Button Me Up collectie zien.

Bomb Cosmetics Button

Bomb Cosmetics Button me Up

De drie producten uit de Bomb Cosmetics Botton me Up collectie zijn de Button Babe Soap, de Button me Up Bath Mallow en de Bomb Jamin Button Bath Blaster. Alle drie zijn ze voorzien van schattige knoopjes en zijn gemaakt in lieve pastelkleurtjes. Ik vind het eigenlijk altijd zonde om de producten van Bomb Cosmetics te gebruiken, ze zien er zo mooi uit! Meestal laat ik ze eerst een week of twee op (of in de buurt van) mijn bureau staan, zodat ik kan genieten van de heerlijke geuren.

Bomb Cosmetics Button

Bomb Cosmetics Button Babe Soap (€ 3,95)

Bomb Cosmetics Button Babe Soap is een lila kleurige zeep met een witte decoratierand bovenop. De zepen van Bomb Cosmetics bevatten essentiële oliën, die ze hun zachte geuren geven.

Bomb Cosmetics Button

Bomb Cosmetics Button Babe bevat essentiële oliën van lavendel en geranium, die een rustgevende werking hebben.

Bomb Cosmetics Button

Bovenop de witte rand zitten pastelkleurige knoopjes, ik vind het er zo schattig uitzien!

De zeep heeft een zachte geur die bloemig, maar ook poederig is. De geur zou van mij nog best iets sterker mogen zijn, maar de zachtheid maakt wel weer juist dat hij zo rustgevend is. De zeep droogt mijn huid niet uit, maar zoals altijd na het douchen gebruik ik wel een bodylotion of crème naderhand.

Bomb Cosmetics Button

Bomb Cosmetics Button Me Up Bath Mallow (€ 2,95)

Button Me Up Bath Mallow is een Bath Blaster van Bomb, deze bevatten cacao- en sheaboter en smelten in het badwater. Ze laten een verzorgend laagje achter op de huid, waardoor insmeren na het badderen en afdrogen niet meer nodig is. Ik vind ze vooral in de herfst en winter heerlijk om te gebruiken.

Button Me Up heeft de zachte geur van babypoeder, wat mij betreft één van de lekkerste geuren voor een ontspannend bad…

Bomb Cosmetics Button

Bomb Cosmetics Bomb Jamin Button Bath Blaster (€ 3,25)

De Bomb Jamin Button Bath Blaster, uiteraard ook weer voorzien van de lieve knoopjes, heeft weer een heel andere, maar ook erg ‘lieve’ geur. Hij bevat essentiële oliën van onder andere cederhout, die voor een rustgevende werking zorgen. De geur is zoet, maar warm, hij doet mij een beetje aan marsepein denken.

Waar de meeste badbruisballen niet echt een verzorgende werking hebben, hebben ze daar bij Bomb Cosmetics iets op bedacht: het toefje ‘room’ wat je in het midden ziet, bevat verzorgende sheaboter, zodat niet alleen je zintuigen, maar ook je huid verwend wordt!

Bomb Cosmetics Button

Je vindt de Bomb Cosmetics Button producten in de webshop van Huidverzorging Mireille. Uiteraard kun je de producten los kopen, maar je kunt ook kiezen voor de Button Me Up Bath & Soap Set, die erg leuk is als cadeautje (voor een ander of voor jezelf). Je betaalt dan slechts € 7,95 voor de drie producten samen.

Wat vind jij ultieme geuren voor een ontspannende douche of bad?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

7 Comments on Bomb Cosmetics Button Me Up collectie

 1. Bianca
  20 september 2015 at 21:49 (7 jaren ago)

  Ik vind deze collectie zo lekker ruiken en er super schattig uit zien x

  Beantwoorden
 2. Manon
  19 september 2015 at 17:40 (7 jaren ago)

  Ohhhh dat ziet er snoepig en mooi uit

  Beantwoorden
 3. Céline
  19 september 2015 at 12:35 (7 jaren ago)

  Wat zien ze er mooi uit! Dit merk verdient inderdaad meer aandacht. Ik heb er een lipbalsem en lipscrub van en die zien er ook super leuk uit.

  Beantwoorden
 4. Deb
  19 september 2015 at 09:25 (7 jaren ago)

  De producten zien er zeker prachtig uit!! Ik ken dit merk nog niet, maar ga gelijk even in de webshop kijken. Ik kan nog wel wat lekkers voor in bad gebruiken 😉

  Beantwoorden
 5. jori
  19 september 2015 at 09:03 (7 jaren ago)

  De lila variant ruikt echt hemels.

  Beantwoorden
 6. mireille
  19 september 2015 at 08:09 (7 jaren ago)

  Ik hou van de geur babypoeder maar mijn ultieme geur voor in bad is die van Rozemarijn en Eucalyptus.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.